Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
To není blbost. To je realita. Jak se to promítá do našich životů, je trochu jiná věc. Zasahují do toho i jiné okolnosti, které neovlivníme. A zasahovaly i do životů předků.
Něž člověk odpustí, asi si musí prožít i to naštvání a pochopit, co se vlastně stalo. Bez toho to nefunguje. Ale taky pochopí, že jsou kouzla, za které je Azkaban.
![]()
A že jsou lidi, které ještě takové poznání nedostihlo. Někoho ani nepostihne.
@MyMelody píše: Více
Mozna kdybych ji znal osobne, treba bych zmenil nazor, ale takhle je to az moc absurdni, nemuzu si pomoct…
@Anonymní píše: Více
Nenapadlo tě, že mám k anomymu důvod? Budu psát o citlivých osobních věcech.
@Andelskej_Satan píše: Více
Příspěvek upraven 06.07.26 v 16:18
Druhá kytka k anonymu důvod nemá, a ta třetí už vůbec ne, ale je to, holt, nakažlivé! ![]()
Vždyť ty jsi taky anonymní. Já tu chtěla probrat intimní problém, v přezdívce mám pravé jméno. To je dostatečný důvod. Ještě jsem nic nenapsala a asi si to teda rozmyslím.
@M_Vladim píše: Více
No jak se rika svy ke svemu…nektere zeny maji holt az prilis nizke naroky
Nač? Naopak, takhle je to lepší, dáš povel „K noze!“, a ona poslušně přiběhne! ![]()
Zkus hádat, proč jsem také anonymní? Třeba na to přijdeš!
![]()
Raději ne, nechci, aby mě ta druhá anonymka nechala odtajnit. Myslela jsem podle názvu, že tu najdu pochopení a místo toho se řeší anonym.
Když něco neudělám a je mi to líto, kokám se pak proč se to stalo, nebo nestalo. Samozřejmě aby se to neopakovalo. No a člověk narazí na věci, o kterých zjišťuje, že v danou chvíli přes to nejede vlak… Někdo rozebral trať, takže ani zítra nepojde.
![]()
Jakto?
![]()
Po koťátku nechceš, aby umělo trojčlenku.
![]()