Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16237
11.7.26 20:40
@Centropen píše: Více

Ano, ticho na vsech frontach :D Jen tedy Andy zobrazuje okamzite kazdou mou fotku na WA :mrgreen: Ale zprava zadna…a do chatu s Helmutem jsem dnes nakoukla…dodala jsem si odvahy…a…nic…myslim, ze bud uz se neozve nikdy, nebo jak tu psala Sir, se nechce ozyvat pred Mallorkou…tam odletaji pristi sobotu teprve…tedy predpokladam..protoze deti maji u nich prazdniny od 20.7…a oni vzdy leteli hned, jak detem skoncila skola. A pokud se neozve po Mallorce, asi uz to neudela. Jenze i kdyby se ozval, bylo by to porad stejne…protoze ja proste nechci prolhaneho a neverneho milence…a bylo by to mozna i o to horsi, protoze bych mu davala se.zrat tuhle srabackou odmlku…a asi by jsme se zase rychle rozesli :lol: Zrejme to nema reseni…nas cas vyprsel. Ja opravdu nemam zajem zase resit nejake jeho lzi a avantyry. A i kdyby mi psal hezke veci, uz bych jim nemohla verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76301
11.7.26 20:40
@Centropen píše: Více
Že to je, domyšleno do důsledku, nesmysl.
Vážně si neumím představit, jak mi milenec, byť by to myslel sebelépe, píše, že stačí slovo a on vyrazí řešit školní šikanu mého dítěte. 8o
Pokud by to myslel vážně, je to za mě totál mimo mísu viz dříve napsané, nic takového mu absolutně nepřísluší, a pokud jenom tak útěšlivě plácal, mě osobně by to akorát zprudilo.
Kdybych už se svěřovala milenci se šikanou svého dítěte, bylo by to proto, že to chci nějak probrat s blízkou osobou a srovnat si věci, a ne proto, aby se do takhle citlivé záležitosti jakkoli montoval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76301
11.7.26 20:42

V Německu mají děcka prázdniny jenom měsíc, nebo si to pak protáhnou do září? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
11.7.26 20:45
@sirikit píše: Více

Chmmm chmmm :think: jenže o to vůbec nešlo, jak ti několikrát psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24850
11.7.26 20:55
@M_Vladim píše: Více

Omyl, Kačák je potok, jezdili jsme tam do Údolí oddechu, kterym Kačák protéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
11.7.26 20:59

Ono je to jak kde…ale 2 mesice jako my, nemaji nikde v Nemecku…tusim, ze vesmes 6 tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76301
11.7.26 21:29
@Luxusnixicht píše: Více

No prosím, to jsem vůbec nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38129
11.7.26 21:45
@stock píše: Více

Obojí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
11.7.26 22:01

Ja taky ne… :D Helmi se vzdycky podivoval, ze mame tak dlouhe prazdniny :D Jenze oni maji zase dlouhe ty Velikonocni, letos meli 2 tydny a pak taky podzimni tusim, ze maji 2 tydny…takze ono se to srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová