Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
A? Tohle všechno vím.
Spíš to byla spontánní reakce, prostě v tu chvíli prohlásil zrovna toto.
Mně teď možná došlo, že vy se tu opravdu domníváte, že ať popíši jakékoli jeho prohlášení, tak v tom vidím ryzí realitu. Snad se mýlím. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já mírumilovný člověk, takže žádnou
@Venetia píše: Více
Kdyby měli všichni dělat všechno, co kdy řekli, byl by tu slušný chaos. Prostě ho ta situace nasrala. ![]()
Ježišmarjá tak to se moc omlouvám! ![]()
Já si ve své naivitě fakt až doteď myslela, že když sem napíšeš nějaké prohlášení, myslíš to vážně.
![]()
A tak ne, dík, možná jsi na to, že jenom tak nahodile plácáš, co ti slina na klávesnici přinese, upozorňovala už někdy dřív, ale zdaleka tu nečtu všechno. ![]()
Ok ok, Kačáka (existuje-li) se drž. Můžete si jen tak nezávazně bezobsažně šťastně plácat, dokud vás smrt nerozdělí.
![]()
Každopádně já téma Velryba & comp pouštím, neb odmítám přemítat, které tvrzení by se mohlo alespoň částečně zakládat na realitě, a co z napsaného je do jaké míry fabulace.
Nakonec je to úplně jedno.
Je mi fuk jestli to co prohlásil myslel vážně nevážně…reagujeme na to co píšeš…aneb diskuze…
Každopádně se to nestalo, čili se pokoušíte diskutovat o něčem, o čem diskutovat nelze, ta odpověď neexistuje.
Ale myslet si, že zrovna já věřím čemukoli, co mi někdo řekne, je opravdu legrační.
@sirikit píše: Více
Teď tam má ségru, která lítá do práce a domů jak šašek v magacínu a mladšího, který jí také trochu pomůže. A stejně se mi kolikrát stěžuje, že je unavená, protože tam nemá pomocnici a švagrová někde v čudu. Ono tahat cca 50 kg samotnému, tím spíše ženské, je o hubu. ![]()
@jege píše: Více
Právě se mně to nezdálo, že by měla nějaký příjem. A kdyby si ji nechal barák, tak si ho nechá darovat a pak si zažáda o alimenty. ![]()
Ano, ano, nikdo Ti nemůže dát tolik, co Ti já slíbím!
![]()
Ja se priznam, ze jsem nepochopil vubec nic. Treba tady rozumim kazdemu slovu, ale dohromady vubec nevim, co vlastne myslis
:
Mně teď možná došlo, že vy se tu opravdu domníváte, že ať popíši jakékoli jeho prohlášení, tak v tom vidím ryzí realitu. Snad se mýlím. ![]()
@Venetia píše: Více
Protože podobní hajzlíci hned pustí do gatí, když na ně vyjede někdo starší a silnější. Jsou hrdinové jenom před slabšími.
![]()