Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
11.7.26 14:30
@Adull píše: Více

A? Tohle všechno vím. :D Spíš to byla spontánní reakce, prostě v tu chvíli prohlásil zrovna toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 14:38

Mně teď možná došlo, že vy se tu opravdu domníváte, že ať popíši jakékoli jeho prohlášení, tak v tom vidím ryzí realitu. Snad se mýlím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107519
11.7.26 14:41
@Velryba černá píše: Více

Proč by měl vůbec někoho napadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 14:46
@Venetia píše: Více

Máš nějakou teorii? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107519
11.7.26 14:47

Já mírumilovný člověk, takže žádnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 14:48

Kdyby měli všichni dělat všechno, co kdy řekli, byl by tu slušný chaos. Prostě ho ta situace nasrala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76298
11.7.26 14:56

Ježišmarjá tak to se moc omlouvám! 8o
Já si ve své naivitě fakt až doteď myslela, že když sem napíšeš nějaké prohlášení, myslíš to vážně. :oops: :oops:
A tak ne, dík, možná jsi na to, že jenom tak nahodile plácáš, co ti slina na klávesnici přinese, upozorňovala už někdy dřív, ale zdaleka tu nečtu všechno. :nevim:
Ok ok, Kačáka (existuje-li) se drž. Můžete si jen tak nezávazně bezobsažně šťastně plácat, dokud vás smrt nerozdělí. :kytka: :srdce:
Každopádně já téma Velryba & comp pouštím, neb odmítám přemítat, které tvrzení by se mohlo alespoň částečně zakládat na realitě, a co z napsaného je do jaké míry fabulace.
Nakonec je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 14:57
@sirikit píše: Více

Opět jsi nic nepochopila. Ale nevadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
11.7.26 14:59

Je mi fuk jestli to co prohlásil myslel vážně nevážně…reagujeme na to co píšeš…aneb diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 15:01

Každopádně se to nestalo, čili se pokoušíte diskutovat o něčem, o čem diskutovat nelze, ta odpověď neexistuje.
Ale myslet si, že zrovna já věřím čemukoli, co mi někdo řekne, je opravdu legrační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
11.7.26 15:04
@sirikit píše: Více

Teď tam má ségru, která lítá do práce a domů jak šašek v magacínu a mladšího, který jí také trochu pomůže. A stejně se mi kolikrát stěžuje, že je unavená, protože tam nemá pomocnici a švagrová někde v čudu. Ono tahat cca 50 kg samotnému, tím spíše ženské, je o hubu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29851
11.7.26 15:13
@jege píše: Více

Právě se mně to nezdálo, že by měla nějaký příjem. A kdyby si ji nechal barák, tak si ho nechá darovat a pak si zažáda o alimenty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
11.7.26 15:17

Ano, ano, nikdo Ti nemůže dát tolik, co Ti já slíbím! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4869
11.7.26 15:18

Ja se priznam, ze jsem nepochopil vubec nic. Treba tady rozumim kazdemu slovu, ale dohromady vubec nevim, co vlastne myslis :nevim: :

Mně teď možná došlo, že vy se tu opravdu domníváte, že ať popíši jakékoli jeho prohlášení, tak v tom vidím ryzí realitu. Snad se mýlím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
11.7.26 15:22

Protože podobní hajzlíci hned pustí do gatí, když na ně vyjede někdo starší a silnější. Jsou hrdinové jenom před slabšími. :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová