Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Jako z titulu milence maminky kluka, jo? ![]()
@sirikit píše: Více
Jak jsem pochopila je o hodně starší než Velryba…tak by mohl říct, že je děda ![]()
@Arturie píše: Více
Všechny zaskočila už samotná existence milenky. ![]()
I když těžko říct, kámoš taky nezná celé pozadí kauzy.
Možná manželka věděla dávno a možnost prodat barák vzala jako poslední příležitost zbavit se dědka, s miliony na účtu se na pohodu odstěhovat do nějakého příjemného malého bytu a vyhodit si nohy na stůl. ![]()
Na mě nastoupit nějaký no name, že náš Honza šikanuje Novákovic Pepu, první, na co se zeptám, bude, kdo jako je on ve vztahu k tomu domněle šikanovanému, a odkud má informace.
Protože srry jako, tohle bych řešila buď přímo s rodiči, vyučujícími, nebo ospodem.
Nastoupit na mě kdokoli mimo tento seznam, byla bych nepříjemná velmi a nedá se vyloučit, že pokud by to pán s intervencí přehnal, zapojila bych do okruhu zainteresovaných i PČR.
Ale ony to byly jen takové „slibem nezarmoutíš“ pindy, které netřeba brát vážně.
Kačák má problém dorazit na rande ve frekvenci 1× do měsíce, ale na rodiče spolužáků milenky si čas udělá, tovišžejo. ![]()
Příště tam napíšu víc smajlíků, aby to došlo všem. ![]()
"To vždycky říkal Kačák, že stačí slovo a půjde si „popovídat“ s tatínkem toho, kdo mi kluka otravuje. "
To bys mohla, aspoň tři, co zrovna pukají smíchy. ![]()
Navíc, když si člověk uvědomí, že by si ve svých 60++ chtěl „popovídat“ s tatínkem, kterému dost možná ještě nebylo 40, a o jehož fyzičce nemáme informace. ![]()
Příspěvek upraven 11.07.26 v 14:13
Zrovna tam jsou dva, jak vidno, některým nestačí ani nějaký ten obrázek. ![]()