Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Nechodí, kdo by se staral o dítě? Vždyť ten vyžaduje péči 24/7, a to i několikrát v noci. Ale dostávala by PnP a jeho důchod, ovšem PnP prakticky celý „sežere“ pomocnice.
A kdybych jí nechal barák, tak samozřejmě žádné alimenty bych už neplatil.
@Velryba černá píše: Více
Ale tak víš, že bohužel diskutuješ s uživateli ze zcela opačného konce Gaussovy křivky. ![]()
Leckdo tě i pochválil, jak skvělý vkus máš na chlapy.
![]()
@jege píše: Více
Zase na druhou stranu teď je o s dítětem taky někde v tramtárii a zvládá to velmi dobře.
Jsem zvyklá, když za někým kdo mě nezná jdu něco vyřizovat, že se představím…ale asi to neni u všech běžné, tak samo nemusí ![]()
@sirikit píše: Více
To mě taky hned napadlo, že bych se jako rodič údajně šikanujicího zeptala… z jaké že pozice na mě pán „nastoupil“…
![]()
Rozrušilo?
![]()
Vůbec, standardně když se dočtu, že někdo mele exkrementy zcela mimo realitu, pobaveně na to poukážu.
Kdyby mě každá taková hovadina měla rozrušit, prožívám značnou část své pracovní doby na kyslíku a defibrilátorem vedle noťasu. ![]()
Proč by mělo?…taky píšeš hypoteticky…
@sirikit píše: Více
Dobrý, nepoznáš vtip, určitou ironii ani v případě, že ti to někdo nakreslí, chápu. ![]()
@Adull píše: Více
Nic, no.
Původně mě napadlo, že se nám Velryba chce pochlubit, jak má verbálně akčního exmilence, ale ona nás chtěla jenom pobavit, co to je za velkohubého kecálka. ![]()
@Adull píše: Více
No ano, takže nemohu vědět, jak a zda by se představil. ![]()
A to jsem zrovna dojedla biftek.
Není mi pomoci. ![]()
@sirikit píše: VíceŽe by to šel řešit, ačkoli jsem mu řekla, ať to nedělá?
A zda by si udělal vůbec čas..chápu…ale viš jak…případným slibem nezarmoutíš
…