Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
11.7.26 15:22
@Fukitol píše: Více

Prosím tě, tehdy mi dítě šikanoval spolužák (fakt hodně blbým způsobem) a jeho (Kačáka) to vytočilo, tak prostě na danou informaci nějak reagoval. Ale to fakt neznamená, že jsem na 100% přesvědčena, že by zvednul pozadí a jel něco řešit. To je celé. Ano, vyjádřil se tak, což pořád neznamená, že jsem tu celá rozněžnělá vzdychala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24232
11.7.26 15:24
@Velryba černá píše: Více

Tady šlo asi o to gesto, ze byl na tvé straně, když šlo o tvého syna. Realita je pak casto jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
11.7.26 15:25
@marin píše: Více

Tak zas tak blbý nejsem, abych si to neošetřil, a kdyby mě nějak moc zatlačila do kouta, tak to jenom urychlí univerzální řešení všech problémů. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 15:27
@Arturie píše: Více

Samozřejmě, ale odpověď je v tomto případě jediná - nevím. Já řekla, že je hodný, ale nechci to po něm. To je jako kdybych nakreslila čáru a chtěla po lidech, ať v tom poznají květinu. Do toho schází spousta dalších tahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29851
11.7.26 15:31
@jege píše: Více

Na to bych moc nespolehala na to ošetření. Dneska ti soud schvali jakoukoli dohodu, kterou pravnik napise. ale pak se ukáže, že to lze docela dobře obejít a požádat si. Poukáze na nějaké zvýšené náklady a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37797
11.7.26 15:32

Tak je tu ještě plán B aneb kdo chce víc, nemá nic! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4869
11.7.26 15:35

Ok, ted ti rozumim :palec:. To vis, jsem uz pomalejsi pan ve vsem, i v mysleni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 15:37
@Fukitol píše: Více

Něco takového si o tobě skutečně nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29851
11.7.26 15:37

A tvůj syn třeba doma nemluvil, kde byl a s kym? To si vzpomínám na svoji sestrenici, jak byla hodně sdilna. Teta ji říkala, že jedou se strejckem atd. A sestřenice to říkala moji mamce a ta se jí ptala, s kterým strejdou. To by ho musela znát, že. A ona povídá, no prostě s takovým strejckem. :lol: a bylo jasno. Její taťka byl mamky bratr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
11.7.26 15:40

Ono se dá diskutovat jen o tom co se stalo?
Neznám tě a upřímně je mi fuk čemu věříš…reaguju na to co píšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 15:42
@Adull píše: Více

A proto se mi snažíš vysvětlit, že to byl jen slib, kterým jeden nezarmoutí? Tak jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.7.26 15:43

Tohle tady fakt rozebírat nebudu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
11.7.26 15:44

Ale nikdo tu netvrdí, že by jel nebo že bys mu to věřila…ale KDYBY, tak co by tam asi tak řekl…diskuze plyne nejen na základě skutečných skutků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4869
11.7.26 15:45

Diky, ale skutecnost je takova, ze uz jsem presunuty z kategorie “bourak” do kategorie “agilni strejda” :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29851
11.7.26 15:46
:mrgreen: :lol: :mrgreen: chápu. Mně to prislo tenkrát vtipné, když mne to mamka vypravela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová