Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
6.7.26 14:00
@Luxusnixicht píše: Více

Zmenila si pristup, kdyz kaslal na tebe předtím, te to bolelo a dost dlouho, to si pamatuju. Ted, aby si se te bolesti vyhla a uz to asi taky trochu vysumelo, bereš ho jak kamaráda s výhodou. Racionální změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 14:11
@M_Vladim píše: Více

Ve svete, kdy nám populace ( měřitelne ) hloupne, cenzura roste, svoboda slova dostava cim dal vic na hubu, veda se meni v náboženství a totalitní strašáci v kabátech progresistu vylézají z hrobu, je svátek pokroku vysoce aktuální! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 14:19

To kokosove mleko jis jen tak lzickou, nebo mas recept a s něčím si to připravuješ? Ja používám kokosové mléko místo smetany na vaření.
Co miluju, je voda ze zeleného kokose, davem do lednice vychladit a je to nejlepší piti co znám.
Kokosova palma je zazrak, prezije sucho, slanou vodu, vítr, kořeny v pisku… a jakou dobrotu vyrábí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6738
6.7.26 14:21
@MyMelody píše: Více

Jsem si myslel, ze tak absurdni to prislo jen mne:)
Tak ono by to tady znelo docela nudne, Andy napsal, bylo rande, Andy presne na cas jak jsme se domluvili, dokonce az ke mne domu s kytkou, s penezenkou, zaplatil veceri hotel, zprznil me jak Buh i bez viagry a slibil, ze se odted uz budeme vidat casteji kazdy vikend ve stejnou dobu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 14:29

Adrese nekdo poucil o pohlavne prenosnch chorobach a jak se delaji deti, uz bylo nacase. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 14:45

Na me zas maji tyto typy chlapu chronicky spolehlivý frigidacni účinek. :)

Příspěvek upraven 06.07.26 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 14:46
@Arturie píše: Více

Já tedy ne, jsem žrout, ale jen v určitém časovém okně. Zásadně nesnídám a pozdě taky nic nejím. Pohybu mám dost a už dávno vím, že jen pohybem nezhubnu ani deko.
Tím ovšem vůbec nezpochybňuju benefity hýbání se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 14:49
@Klopotkova píše: Více

Ja nesnidam, jen kafe+ sójové mléko, nebo kokosová šlehačka. Kdybych snídala, ja se snad dobliju, když jsem na dovolené zkusila snídat, bylo mi špatně.

Příspěvek upraven 06.07.26 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9010
6.7.26 14:49
😂 😂nebo už něco chytil a poučil se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 14:51

To určitě ano. Pohyb je důležitý, ovšem psala jsem to v kontextu o paní, o které psala Arturie, že je obézní, nechtějí ji vzít na operaci kolene, dokud nezhubne a paní sotva chodí.
Ta paní, ačkoli nemá tedy moc pohybu, tak zhubnout může.
O tom byla řeč. Ne o zpevnění postavy a svalech. Pohyb určitě důležitý je velmi, v souvislosti s hubnutím jako takovým jde především hlavně o úpravu stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 14:53

Odmalička nesnídám. Nenávidím to, když jsem se o to pokusila, bylo mi taky skoro vždy špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 14:53
@Andelskej_Satan píše: Více

náhodou by to byla celkem sranda, sledovat jestli to každý víkend doslova vyplní :lol:

• Citovat
  • Upravit
338
6.7.26 14:59
@Adull píše: Více

Asi jo, chudak Andreas, ma to tezky, mely bychom mu kolektivně vyjádřit podporu, Son mu muže napsat, ze tety z emimina ho plne podporuji v jeho kultivaci a ze vkládají do neho naděje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 15:02

@MyMelody to by se nestačil divit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.26 15:03

Kde se scházíte s milencem? Chodíte i k němu domů?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová