Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit Mně hlavně ta tvoje výživová poradkyně přijde jako kolosální kráva. Nadváha, blbě vypadá a ještě radí ostatním zhovadilosti typu snídaně je základ, jíst často a po malých dávkách, za tohle bych ty lidi přivazovala k totemu. Cpát jim prachy za ty jejich kecy. Kdo chce zhubnout, poradí si sám a nepotřebuje tyto rádoby odborníky. Ten jejich byznys bych nepodpořila ani pětikorunou.
@Andelskej_Satan píše: Více
Už včera jsem ti psala, že tebe se na nic neptám. Přestaň se mi neustále vnucovat. ![]()
@sirikit píše: Více
Za mě je člověk, který nerad jí a nikdy si nedá alkohol divný. Pokud tedy nejde o vyléčeného alkoholika. Jídlo je slast, požitek. Kdybych byla kuchyňský typ a připravovala x dobrot, jak to děláš neustále ty, vůbec si nedokážu představit, že bych si ty dobroty nějak v rozumné míře nedala. Jídlo je prostě požitek, prožitek a slast. A je jen o silné vůli se nepřecpávat nezdravými věcmi.
Já jsem žrout. Naštěstí nijak hubnout nemusím, mohu si dopřát tak někdo vše v rozumné míře, když to začnu přehánět, za čas tloustnu. Ne hned, ale za čas to vidět jde.
@Venetia píše: Více
Andy není výjimečný? Málokterý chlap tak otevřeně dlabe na partnerku, kterou chce jednou za čas oshukat a málokterá ženská tohle toleruje a plně se mu podřizuje. V tomhle jsou výjimeční oba.
![]()
Přesně tak, když máš před sebou pár let života, tak se ještě budeš trápit jídlem? Tůdle! Jsem jaký jsem a když se nelíbím jedné, budu se líbit jiné! ![]()
… kočce… čtyřnohé…
![]()
@jege píše: Více
A to je právě ten omyl…trápíš se jídlem, když držíš dietu…ale kdyz si dopřeješ všechno, jen ve zdravější verzi…a upřímně někdy je i ta zdravější lepší…jen to chce holt dát si s tim tu práci, takže nic pro lenochy to je fakt. ![]()
A neni to přeci jen o váze🤦🏼♀️
Az takhle to to zase nemam… Už jsem odsouzena k věčnému počítání kalorii a výčitka svědomí.. Určitě to nikdy nevzdám, ale do úplného asketismu mám daleko
Jasný, 90 l. tchánovi cukrovkářovi už taky čokoládu nezakazuju.
Ale pro mě to, že si nedám řízek a chipsy neznamená žádné utrpení, utrpení by bylo, pokud bych měla mít hlad.
Všecko je otázkou priorit, to je hezky vidět v těch extrémních proměnách.
@Adull píše: Více
Ano, ano, pro nás lenochy a lidi se silnou slabou vůli neexistuje jednoduchá a lehká cesta!
![]()
Snad jenom 3× denně sex, kvůli kterému by nebyl čas na jídlo - to by mohlo zabrat.
![]()
@Fukitol píše: Více
Existuje dost opustěných motorestů…
Bohužel, háček je pravě ve slově opustěný. Takže vykradeno, bezdomáči… Někdy to až bolí. ![]()
@Klopotkova píše: Více
No, a tobě z toho, co píšu, přijde, že si nevychutnávám jídlo? ![]()
Miluju ho, ale současně nehodlám vážit metrák.
Takže včera třeba měla rodina kachnu se zelím a knedlíkem, ale já si nedala, protože mi to nijak zvlášť nechutná ani normálně - mastný, těžký…, takže to pro mě nepředstavuje absolutně žádnou újmu. Totéž třeba s tím řízkem, smažákem nebo svíčkovou.
Snadno se obejdu.
Ja bych zas něco napsal, ale… ![]()
Tak jednoduše: ne neexistuje, je to vždycky pain… ![]()