Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
To ja jich asi hafo mit nebudu, protoze jsem rada, ze se mi vubec nekdo libi…ale budme radi za ty dary
Je dobry, ze vim, ze to jde…jen musi prijit to prave…ne jako ten pravej, ale to prave chemicky…
@Arturie píše: Více
No ne zase tolik…ale je to tak jen na ty vikendy…
@xiaxxx píše: Více
A pro Helmuta…
Teda v minulosti jsem to pro nej delala…a to byly mnohem vetsi dalky…
@Luxusnixicht píše: Více
Budu všechno, co si budeš přát! Klidně mi říkej Andy, Helmut, já jsem zvyklej! Aligátor.
![]()
@Venetia píše: Více
Já se budu moc snažit, se mu podobat, a myslím, že to zas tak těžké nebude. Těch pár německých nadávek se naučím a, mírně řečeno, držet si odstup a neotravovat moc často, také umím.
![]()
Ale jo, ať si holka užije, když jí to tak vyhovuje! ![]()
@zmrzlik píše: Více
No celý vlak Ti fakt nekoupím, nejsem Rockefeller! ![]()
A stejně nemáš vlastní koleje, tak kam bys s ním jezdila.
![]()
@Adull píše: Více
Se zájmem dočítám až teď, rušnej den.
Mám zkušenost, že když na sobě někdo reálně máknout nechce, má plnou pusu i klávesnici vědeckých důkazů o genetice, potřebnosti cheat days, vysvětlování, že ideál krásy je tvar koule a že s těmito křivkami by v takové Mauritánii byla dotyčná Miss fšeho.
A pak jsou jiní, kteří se mají rádi natolik, že na sobě prostě máknou.
Aneb „Ti, co zaníceně vysvětlují, proč něco rozhodně nejde, by přitom neměli překážet těm, kteří to právě dělají.“ ![]()
Já jsem kupříkladu maximálně tolerantní a špeky mi nevadí ani trochu.
Na ostatních. ![]()
@xiaxxx píše: Více
A já bych tohle udělal třeba pro Tebe a přijel bych Ti 20 km naproti. Nechceš? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ke mě to máš sice dál, 120 km, ale zato je horší cesta!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Jo, a namísto do Prahy budeš jezdit za milencem na jih! Stejně máš v oblibě jižní typy. Ami náhodou!
![]()
@sirikit píše: Více
S těmi špeky jsi mě potěšila! Mně nevadí ani na mně.
![]()
Teda vadí, ale dělat něco jiného, kromě flirtování na eMiminu, mi vadí ještě víc!
![]()