Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A hlavně nám není 15, abychom to takhle hrotili.
![]()
Ale to s tím manželem jsem nepochopil. Jako že před manželem má ženská dělat ofuky, aby vypadala vzácně, ale s náhodným chlapem se může vyspat na potkání, vždyť o nic nejde?
![]()
@jege píše: Více
No myslela jsem to tak, ze v manzelstvi je tezsi udrzet tu jiskru i po letech a je pak fajn, kdyz zenska umi byt trochu rafinovana…a porad udrzovat to napeti…coz u milence, ktereho vidim jednou za rok, fakt nemusim
Nebo proc bych to mela delat?
A nemyslim nahodneho kolemjdouciho…to Andy ani neni…ale videli jsme se trikrat…ta chemie funguje sama o sobe, nemusim se delat vzacnou, aby o mne jako nejak bojoval, to leda, ze bych ho chtela na vztah, coz nechci ![]()
@jege píše: Více
Co jsem na sebe práskla? Že velký divadlo se s malým pinďou nezahraje?..noo nezahraje…a. můžeš se utěšovat jak chceš
![]()
Jo, mě takhle baví eMimino, ale aby nějakou dobýval 5 let, tak to by jí musela mít opravdu zlatou! Kromě toho, že jsem líný a mám strašně silnou slabou vůli, tak jsem i hrozně netrpělivý a v tomhle nemám výdrž. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Njevetsi troll jsi tu ty
A skrz svou zhrzenost, do nas proste mas potrebu rypat…je to ubohe ![]()
Tak za to co tu vy dve predvadite myslim nejsem jedinej, koho velmi bavite:) pokracuj prosim.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne, ale je tu jeden, kterej Son neustale urazi, znehodnocuje to, co pise, rype do ni a pak ji pise SZ, kde ji pomalu vyznava lasku
Takze jak vidis, Andy se od tveho chovani az tak nelisi…
Tudiz proc by to nebylo mozne
Je vas takovych asi vic…i kdyz Andy, bych rekla, ze se umi chovat lepe
To zase ho nechci takhle urazet, srovnavanim s tebou… ![]()
Hele, tak tohle zase kecáš a pořádně jsi mě naštvala! Pokud srovnáváš porod s jeho anatomickými zvláštnostmi a sex v normálním stavu, tak to nízké IQ máš spíše Ty! Anebo si tam klidně nacpeš šišku Mortadely a zase se Ti stáhne na původní úroveň? Jenom tady je hromada různých diskuzí, že po porodu jsou ženské širší a najednou jím dosavadní partner nestačí, byť ho má průměrného až nadprůměrného a předtím byl pro ně až až. Anebo se mu po jejím porodu scvrknul a najednou ho má malého, kdežto u ní zůstalo všechno jak zamlada?
![]()
Son mrzi me, ze tu vytahujes nase SZ…skoda, zklamalas me.