Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37858
6.7.26 19:55
@Luxusnixicht píše: Více

A hlavně nám není 15, abychom to takhle hrotili. ;) :cert:

Ale to s tím manželem jsem nepochopil. Jako že před manželem má ženská dělat ofuky, aby vypadala vzácně, ale s náhodným chlapem se může vyspat na potkání, vždyť o nic nejde? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37858
6.7.26 19:57
@MyMelody píše: Více

Tak zrovna v tomhle bych já nekecal! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6782
6.7.26 19:58
@jege píše: Více

Sonar Style :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 19:58
@Adull píše: Více

Asi tak :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 20:01

No myslela jsem to tak, ze v manzelstvi je tezsi udrzet tu jiskru i po letech a je pak fajn, kdyz zenska umi byt trochu rafinovana…a porad udrzovat to napeti…coz u milence, ktereho vidim jednou za rok, fakt nemusim ;) Nebo proc bych to mela delat? :think: A nemyslim nahodneho kolemjdouciho…to Andy ani neni…ale videli jsme se trikrat…ta chemie funguje sama o sobe, nemusim se delat vzacnou, aby o mne jako nejak bojoval, to leda, ze bych ho chtela na vztah, coz nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 20:02

Jo to taky ;) A skorici ja navic miluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9065
6.7.26 20:03

Co jsem na sebe práskla? Že velký divadlo se s malým pinďou nezahraje?..noo nezahraje…a. můžeš se utěšovat jak chceš :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37858
6.7.26 20:04

Jo, mě takhle baví eMimino, ale aby nějakou dobýval 5 let, tak to by jí musela mít opravdu zlatou! Kromě toho, že jsem líný a mám strašně silnou slabou vůli, tak jsem i hrozně netrpělivý a v tomhle nemám výdrž. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 20:05
@Andelskej_Satan píše: Více

Njevetsi troll jsi tu ty ;) A skrz svou zhrzenost, do nas proste mas potrebu rypat…je to ubohe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6782
6.7.26 20:09

Tak za to co tu vy dve predvadite myslim nejsem jedinej, koho velmi bavite:) pokracuj prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 20:10

Ne, ale je tu jeden, kterej Son neustale urazi, znehodnocuje to, co pise, rype do ni a pak ji pise SZ, kde ji pomalu vyznava lasku :* 8) Takze jak vidis, Andy se od tveho chovani az tak nelisi… 8) Tudiz proc by to nebylo mozne :* 8) Je vas takovych asi vic…i kdyz Andy, bych rekla, ze se umi chovat lepe :nevim: To zase ho nechci takhle urazet, srovnavanim s tebou… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16309
6.7.26 20:11

Zato ty nas uz moc nebavis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37858
6.7.26 20:13

Hele, tak tohle zase kecáš a pořádně jsi mě naštvala! Pokud srovnáváš porod s jeho anatomickými zvláštnostmi a sex v normálním stavu, tak to nízké IQ máš spíše Ty! Anebo si tam klidně nacpeš šišku Mortadely a zase se Ti stáhne na původní úroveň? Jenom tady je hromada různých diskuzí, že po porodu jsou ženské širší a najednou jím dosavadní partner nestačí, byť ho má průměrného až nadprůměrného a předtím byl pro ně až až. Anebo se mu po jejím porodu scvrknul a najednou ho má malého, kdežto u ní zůstalo všechno jak zamlada? :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6782
6.7.26 20:28

Son mrzi me, ze tu vytahujes nase SZ…skoda, zklamalas me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76323
6.7.26 20:32

Chmchm, no vidiš to. :think:
Někdy zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek