Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to musim zkusit, ale nekoupim ten napoj od Alpro, to je neco jako kokosový džus, bila barva nebo průsvitný? Vyzkousim, co koupim u nas. Kokosova jidla miluju na všechny způsoby..
@Andelskej_Satan píše: VíceMyslim ze neni, ale presto si myslím, ze netrolli,, kdyby to psal neznámý nick, budu naklonena trollingu.
@MyMelody píše: Více
Tak nemela jsem zrovna nic na praci
Tak proc si nezprijemnit volny den mensim dobrodruzstvim
Vsak o nic neslo. Tech 20 kilaku me nezabilo, byl to fajn vylet
A hlavne, usmivam se jeste dnes
A to je podle me to hlavni. Ne jestli to bylo pod uroven, nebo jestli jsem bezela, jak pes…to je vedlejsi. Mne bylo fajn
Jak rikam, kdybych mela s Andym v planu nejaky vztah, asi bych to delala jinak…ale takhle si myslim, ze fakt o nic nejde…kazde nase setkani muze byt posledni. A me fakt netrapi, co on si mysli…ja ho zneuzila a on si muze klidne zase myslet, ze zneuzil me…
Hlavni je, ze jsme oba spokojeni…ne co na to rekne mravnostni komando na emimi
![]()
Bila barva, jako mleko, jen je to bez tuku a ma to i minimum sacharidu…
Ja snidam, ale az tak ve 12
A dnes jsem mela prvni jidlo v pul 6 vecer
Nejak jsem nestihala…potrebovala jsem neco udelat doma a pak jsem slibila kamaradovi, ze pujdeme na vylet…takze jsem vyletela, jak splasena…ale kupodivu jsem ani nemela hlad…asi jeste ty hormony ze vcera ![]()
To nemuzu, on by pak chtel fotky vas vsech ![]()
@jege píše: Více
Tak se zaś uklidníme, pánové, kdysi Son psala, ze Andy je takový lepší průměr, nemate proc zarlit. Tady víme o Helmutech všechno i číslo bot. ![]()
A ted vazne, velikost chlapa sama o sobe u zeny nespasí, velikost musí byt kompatibilni, to znamená, co je pro jednu malý, je pro druhou veliky a opačne, chlap /zena potřebuje kompatibilni partnerku/partnera i v teto věci. Za druhé, spousta zen si s velkým penisem neužije, protože to boli a neužije si ani s malým, protože ho dobře necíti. Ale samotna velikost je nanic, pokud to s tou ženou muž neumí a není mezi nimi vášeň, pokud nejsou kompatibilni,, pro jednu muže byt chlap skvělej v posteli, pro jinou zenu ten samy chlap nic moc, o ničem. A uz vůbec není důležity „dokonaly“ penis, pokud patří tupcům, hajzlum a blbcum všech barev a velikosti.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 22:25
@Andelskej_Satan píše: Více
Malou uctu bych k sobe mela, kdybych delala neco proti sve vuli a nic z toho sama nemela…
Coz tak opravdu nebylo…takze muzes v klidu spat
A neprozivej to tolik. Jsi takova trochu drama queen
Co se navyvadis kvuli jednomu vrznuti nejake virtualni luxusni Sonarky
![]()
Tak tady s Tebou souhlasím! Když to vezmu ze své skromné zkušenosti, tak pro jednu jsem byl moc, pro další zase málo, a pro třetí tak akorát. A kdybych to zjednodušil po vzoru @Luxusnixicht a @Adull, tak bych mohl tvrdit, že jedna jí měla jak vrata do stodoly, druhá zase byla nějaká nedovyvinutá, a jenom ta třetí byla normální.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Je dobre, ze jses spokojena, ja vychazela z toho, jak si to popisovala v minulosti, jak te to, ze na tebe kaslal, tehdy zasáhlo, ale zda se, ze si se ted preprogramovala na pragmaticky model.
Ale Son, nediv se, ze někteří tomu neveri, jak psal Andelsky, ja neznam zenu, která by šla někam na opustene parkoviště za chlapem, který ji předtím vyghostoval a urazil, proste nám to tady par lidem přijde jak sci-fi, rozumíš tomu, ze to lidem muže pripadat jak trolling. Ja si myslím, ze netrolis, ale chápu, proc to tak někomu muže pripadat.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 22:35
@Andelskej_Satan píše: Více
A uz nejakou mas?
Nebo jen rozdavas rozumy, ackoliv tomu rozumis jako koza petrzeli..? ![]()