Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Hele, a jak to myslíš, že Son trolí? Jakoze si to vymyslela? Mne to prijde úplně uvěřitelný a bezny, ze chlap, kteryho žereš se ozve a ty si to s nim rozdáš v aute. Nebo tys to nikdy nedělal v aute na odpočívadle, protoze jste to uz nemohli vydrzet? Ani zamlada?
@MyMelody píše: Více…Až uvidí Golema, klepne ho smíchy.
Příspěvek upraven 07.07.26 v 08:30
@Arturie píše: Více
No
…ne. ![]()
Ale já si tedy vůbec nemyslím, že je Son troll. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.26 v 08:31
@Luxusnixicht píše: Více
Takže na Helmuta už prdíš? Opravdu? Mám si to zapsat do kalendáře? Takže, když ti Helmut napíše, tak má smolíka? Opravdu se nám snažíš tohle říct? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ja jí to taky věřím a jsem ráda za ni, ze se konečně rozjela.
Staci poradna chemie a podmínka jen z lasky jde v pohodě stranou
Příspěvek upraven 07.07.26 v 08:30
Ja ti to přeložím. Son tvrdila, ze s nekym muze spat jen, kdyz je zamilovana. My s Ven, stary harcovnice, jsme se ji to snažily rozporovat. No, a nakonec prisla na to, ze to jde i bez lasky a ze je to svým způsobem osvobozující. Ja už id mladi tvrdila, ze az zensky odbourají přebytečný city, budou v tom lepsi nez chlapi.
@Venetia píše: Více
Otázka je, kde je hranice chemie, lásky a animální anonymní vilnosti.
Úmyslně ten konec tak opisuju, protože nadržený… um… natěšený může být člověk taky na někoho určitého.
A zapomněl jsem na prosté „,tak teda jo“. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.26 v 08:45
Asi u každého jinde
To poslední mne nepotkalo
A k čemu to? Ona se bude pár dní usmívat, a pak zas přijdou litanie, jako obvykle, že ji vyghostoval, že na ní prdí. Než se on, zase za půl roku ozve, že by si vyklepal pytel. To stojí za prd. ![]()
No jo no, Ale bez citů je to pořád jen nouzovka.
Tedy, já mohu mít sex jen s člověkem (v ten moment, do budoucna nevidíme), který mi připadá jako bezpečná volba a musí číst - knihy - jinak ho mám za dobytka. ![]()