Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38061
7.7.26 11:06
@Arturie píše: Více

8o No ty brďo… :roll:
Kolik toho mělo být? :think:
Je… ;)
Bohužel, teď už není, ale byla výstava v Tančícím domě „praotce českého komiksu“ Káji Saudka…
Co okénko, to obraz. ;)

Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 11:18
@Cvrček4576 píše: Více

Co? Jak přijde touha, nedá se ovlivnit, zde o tom čteme pořád. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 11:19
@Venetia píše: Více

Vkladní! :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 11:21

Ani to nemusí aneb čeho je moc, toho je příliš. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:24

Ja o psech taky…za mlada jsem byla dost jejich milovnice…a do 20 let jsem jenom cetla, cetla, cetla…pak uz mene, protoze prisly deti…a pak prisly mobily :lol: :oops: Zajimave, ze ted mam radeji kocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:26

Syn se taky parkrat pokousel o vyrobu vlastni knihy :D To ma po mne, taky jsem to v jeho veku zkousela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:33
@MyMelody píše: Více

Vzdyt se muze ozvat… :D Nemam s tim problem… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
7.7.26 11:33
@Luxusnixicht píše: Více

Já zhruba do příchodu internetu četla kolem 15 knih za měsíc :D

Já jsem obojetna… podle aktuálních podmínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:36

On jen prudi…nevim, co je na tom tak neuveritelneho :think: :jazyk: :) Ze se obcas Andy choval, jak buran, tak ano choval…ale alespon me nenamotaval, jako nekdo…vedela jsem, na cem jsem…a on to zase umi vynahradit na zivo. A o to mi slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:39

Ja byla kazdy den po skole v knihovne :D A knihy o psech, na ty jsem cilila nejvic…ale celkove o zviratech…pamatuju, jak jsem cetla lvici Elsu a hrozne jsem pak na konci bulela, kdyz zemrela :D Hodne me zajimaly i ruzne encyklopedie…co, jak, proc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
7.7.26 11:44
@Luxusnixicht píše: Více

Jako dítě jsem přečetla celý Brehmuv svet zvířat.. To byla šílená bichle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:46
@Adull píše: Více

Neni jen sexualni hracka…je to spis kamarad…mam ho rada, rozumime si i jinak, ale je tam to ale..a na me je za jedno i mladej…neni to sice o tolik, ale nevidim v nem uplne toho chlapa, ke kterymu bych vzhlizela…je to spis o te chemii, legraci, lehkosti, dobrodruzstvi…takze ne, nastaveni jsem nezmenila, jen jsem se do Andyho vlastne nikdy nezamilovala az po usi…ale i tak mi s nim bylo vzdycky hezky. Mezi zivotni laskou a lhostejnosti, je prece spousta dalsich moznosti…a neznamena to, ze tam nejsou city, jen nemusi byt tak hluboke, aby to cloveka znicilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 11:57
@Honza 12 píše: Více

To jsem nekde rekla? Jen jsem psala, ze Andy mi v tom dost pomaha…ale tezko rict, co bude, nebude…a aktualne mam chat s Helmutem skryty a nevidim tam…nevidim, jestli psal, nepsal a ani se tim nechci ted zabyvat…uzivam si klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 12:03

Neni to nouzovka a neni to bez citu :nevim: ;) Ty mas jen cernou a bilou :D Andy je jedinej chlap, kteryho aktualne chci…a vlastne ho chci dlouhodobe, proc myslis, ze je to nouzovka? :think: Nouzovky ja fakt neberu, bud toho chlapa chci, nebo ne. A ze to neni laska az za hrob, neznamena, ze je to nouzovka…ty jsi nikdy nezazil chemii jako blazen? Ja mam dojem, ze jsi psal, ze docela casto a ze to mas i ted, ale musis se ovladat :* No tak ja nemusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 12:06

Mne to neprislo :D Bylo to super :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...