Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
No ty brďo… ![]()
Kolik toho mělo být? ![]()
Je… ![]()
Bohužel, teď už není, ale byla výstava v Tančícím domě „praotce českého komiksu“ Káji Saudka…
Co okénko, to obraz. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:00
@Cvrček4576 píše: Více
Co? Jak přijde touha, nedá se ovlivnit, zde o tom čteme pořád.
![]()
Ani to nemusí aneb čeho je moc, toho je příliš.
![]()
@Venetia píše: Více
Ja o psech taky…za mlada jsem byla dost jejich milovnice…a do 20 let jsem jenom cetla, cetla, cetla…pak uz mene, protoze prisly deti…a pak prisly mobily
Zajimave, ze ted mam radeji kocky.
Syn se taky parkrat pokousel o vyrobu vlastni knihy
To ma po mne, taky jsem to v jeho veku zkousela ![]()
@MyMelody píše: Více
Vzdyt se muze ozvat…
Nemam s tim problem… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já zhruba do příchodu internetu četla kolem 15 knih za měsíc ![]()
Já jsem obojetna… podle aktuálních podmínek
On jen prudi…nevim, co je na tom tak neuveritelneho
Ze se obcas Andy choval, jak buran, tak ano choval…ale alespon me nenamotaval, jako nekdo…vedela jsem, na cem jsem…a on to zase umi vynahradit na zivo. A o to mi slo.
@Venetia píše: Více
Ja byla kazdy den po skole v knihovne
A knihy o psech, na ty jsem cilila nejvic…ale celkove o zviratech…pamatuju, jak jsem cetla lvici Elsu a hrozne jsem pak na konci bulela, kdyz zemrela
Hodne me zajimaly i ruzne encyklopedie…co, jak, proc… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jako dítě jsem přečetla celý Brehmuv svet zvířat.. To byla šílená bichle
@Adull píše: Více
Neni jen sexualni hracka…je to spis kamarad…mam ho rada, rozumime si i jinak, ale je tam to ale..a na me je za jedno i mladej…neni to sice o tolik, ale nevidim v nem uplne toho chlapa, ke kterymu bych vzhlizela…je to spis o te chemii, legraci, lehkosti, dobrodruzstvi…takze ne, nastaveni jsem nezmenila, jen jsem se do Andyho vlastne nikdy nezamilovala az po usi…ale i tak mi s nim bylo vzdycky hezky. Mezi zivotni laskou a lhostejnosti, je prece spousta dalsich moznosti…a neznamena to, ze tam nejsou city, jen nemusi byt tak hluboke, aby to cloveka znicilo.
@Honza 12 píše: Více
To jsem nekde rekla? Jen jsem psala, ze Andy mi v tom dost pomaha…ale tezko rict, co bude, nebude…a aktualne mam chat s Helmutem skryty a nevidim tam…nevidim, jestli psal, nepsal a ani se tim nechci ted zabyvat…uzivam si klidu ![]()
@Honza 12 píše: Více
Neni to nouzovka a neni to bez citu
Ty mas jen cernou a bilou
Andy je jedinej chlap, kteryho aktualne chci…a vlastne ho chci dlouhodobe, proc myslis, ze je to nouzovka?
Nouzovky ja fakt neberu, bud toho chlapa chci, nebo ne. A ze to neni laska az za hrob, neznamena, ze je to nouzovka…ty jsi nikdy nezazil chemii jako blazen? Ja mam dojem, ze jsi psal, ze docela casto a ze to mas i ted, ale musis se ovladat
No tak ja nemusim ![]()