Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37688
7.7.26 15:19
@M_Vladim píše: Více

Tak už je to jasné - knížky Ti překážejí v shukání! Naočkovali Tě, že ženské jsou jemné a ušlechtilé bytosti, které je třeba platonicky milovat a postel je vyvrcholením vzájemného city anebo zkažené a zvrhlé bytosti, které je nutné „ošustit a opustit“. Já to to měl stejně, dokud jsem to částečně nespojil v jedno, a s léty nepřešel čistě na tu 2. variantu. :cert: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
7.7.26 15:20
@Velryba černá píše: Více

tak jsem to opet pomotal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:20
@MyMelody píše: Více

Ano, tak to nejak mam taky :nevim: Akorat, ze u me vlastne ani ten vzhled neni nikterak rozhodujici…muzu se zamilovat do nekoho, o kom jsem jeste vcera tvrdila, ze se mi nelibi :nevim: U Andyho je ten vzhled, ale neni to vsechno…jak rikas, ja se prvne zamilovala do jeho oci, do toho, co vyzaroval, ta energie…a na zivo to bylo jeste o 5 levelu vys :D Byl proste perfektni…jak mluvil, jak se na me dival, byl mi hrozne prijemnej…uvedomila jsem si to ted znova, kdyz jsem ho videla…a kdyz promluvil…on je hrozne bezprostredni, neni to tuctovej hezoun…on je hodne chytrej, o vsechno se zajima, nic mu neunikne, je takovej zivej a duchaplnej…a je proste celej jinej… :D To bylo zjevne od zacatku…ano, ma sve chyby…ale kde je hodne plusu, musi byt i hodne minusu…a bylo to tak i u Helmuta…on mel pro me vlastnosti, ktere jsem jinde nenasla…ja hledam asi hlavne tu originalitu, aby se ten clovek trochu lisil…a treba Martin byl taky pohledny, ale nebylo tam nic dalsiho, cim by me okouzlil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 15:22
@M_Vladim píše: Více

To neexistuje! ů v slovenštině není a dvě dlouhé slabiky za sebou také ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:23
@Centropen píše: Více

To me taky napadlo… :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
@jege píše: Více

zeny nejsou ani jemne ani uslechtile bytosti. Jsou neco jako deleni nulou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8950

A šustíš šustíš? :think: 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:25
@Velryba černá píše: Více

No je to proste veda :D :jazyk: Rekla bych, ze tech veci, ktere se tam musi sejit, aby to cinklo, je opravdu hodne…ja jen poukazovala na to, ze jste psaly o tech pozadavcich…coz za me samo o sobe na zamilovani se nestaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:28
:mrgreen:
Ze jo, Andy to ma asi podobne, proto ma tu luzkovou upravu v aute :lol: Kdyby nahodou :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 15:29

Anebo něco ve stylu "dobře, žes použil ten prezervativ, zrovna jsem dostala výsledky z venerologie :zed: :,( ". ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 15:29
@Luxusnixicht píše: Více

Já už se na to včera díval na Bazoši, že to není špatná věc. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 15:30

Zrovna jsem o tom psala, příspěvek 15 02.

Mam nějaká čidla, nebo co to je, umím poměrně rychle odhadnout lidi, nebylo to tak vždy, ta schopnost se casem zvýraznila. Většinou umím uz v prvním osobním kontaktu pomine rychle vycitit, s kym mam tu cest.

Stalo se, ze se mi moc líbil jeden, no přesně můj fyzicky můj typ, začali jsme se bavit a najednou tam nic nebylo, nula nula nic, po rozhovoru nezůstalo nic, nic jsem necítila.
U současného to bylo opačne, každou vetou jse byla vic hotova… co říkal, jak reagoval, jak se projevil, co mel v očích, vyraz, všechno dokopy, hrozne se mi líbil, on mi večer zavolal a prokecali jsme u telefonu celou noc s prestavkami az do rána a ten pocit kompatibility, blízkosti, porozumění jsem mela hned, všechno se mi líbilo a tomu zabouchnuti na první pohled dalo plny prostor, nestoplo se to, jak se mi stávalo s jinými muži, naopak, rozběhlo se to naplno a byla jsem v tom po usi.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:30
@Adull píše: Více

Psala jsem, ze to bylo predtim :nevim: Mezi prvnim a druhym setkanim…ano, to tak bylo. Ale ted uz je to vzhledem k okolnostem, jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 15:33
@MyMelody píše: Více

No dobre, ale prece jsi nepoznala to, zda splnuje vsechna tva ocekavani a pozadavky, za jednu protelefonovanou noc :nevim: To jsi zjistovala az casem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 15:35
@Luxusnixicht píše: Více

Když nebudou, nejspíš nedojde ani na tu lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová