Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Chystám se, chystám. Zašustím u Arwen, když Ty mě vytrvale odmítáš!
![]()
@jege píše: Více😂..to jeden se takhle chystal tak dlouho až zjistil, že už nemůže 😂
@Fukitol píše: Více🙈no, některé ještě jsou, alespoň občas… co by byli muži, násobení nulou?
@Luxusnixicht píše: Více
To nejsou kritéria, která by sis vyjmenovala v te chvíli rozumem. Vyjmenovala jsem „kritéria“ pro zjednodušení tady, aby byl text pro ostatní zrozumitelnej.
Jeden se mi hodne líbil, dali jsme par rande a ja s nim furt do postele nechtěla, odkládala jsem to, i když to byl hezkej, inteligentni chlap a mel šarm, neco bylo blbe a pak to me okouzleni začalo najednou odcházet, uz se mi nelibil. Zjistila jsem, lhal, ze je single, on mel vztah, co jsem se dovedela az později, neco tam drhlo, neuměla jsem si to rozumem vysvětlit, ale vycitila jsem neupřímnost a charakterovou flexibilitu, když mluvil o své práci napriklad. Jsou věci, které neumis pojmenovat, ale vnimas je, někdy to trvá déle, az si to ujasnis a potřebuješ par rande, někdy to vycítis rychleji a mas v tom jasno hned.
Příspěvek upraven 07.07.26 v 15:58
A to jsem právě myslela, jak píšeš, že do toho jdeš i přesto, protože tam je rozdíl mezi tebou a Melody, ona by do toho nešla, tak možná to idealizace není, možná tě jen láká dobrodružství a Melody po svých zkušenostech je opatrná…
Kdybych vyhodil zadní sedadla, tak třeba takhle, ale těžko bude manželka souhlasit s tím, abych z rodinného auta udělal šmajchl kabinet, tím spíše, že zatím mám 40 m2 kancelář, kde to lze řešit mnohem jednodušeji a pár tisíc na hotel/azyl také najdu. Přece nebudu jak skrblík Andy?!
![]()

@MyMelody píše: Více
Ty jsi já
Kéž by
Tohle přesně mám taky!!! Já to prostě neudělám, když si nejsem jistá!!!
Mozek prý během jedné minuty dokáže protějšek zanalyzovat a vyhodnotit.
@Cvrček4576 píše: Více
A ani nevis proc, ale nekde v podvedomi to uz vis a az pak to hlava umi pojmenovat.
@MyMelody píše: Více
Přesně a jde to čím dál rychleji, čím víc zkušeností člověk má, tím rychleji pozná, co chce a co ani náhodou… proto jsou ty mladé holky strašně zranitelné a manipulovatelné, když narazí na predátora, mají prostě smůlu 🙈já tyhle příběhy strašně blbě snáším, je mi jich líto, pravdou je, že ne všechny jsou hodné holky, ale stejně…
@Cvrček4576 píše: Více
Protože citový typ není splachovací, ktery po týdnu uz neví, když s tebou chlap zamete, protože jdes do vztahu naplno, do hloubky, ne povrchně, jdes do toho naplno a pokud ti vztah ublíži, boli to dlouho a hrozne… proto je opatrnost u typu jak ja prirozena sebeobrana a startuje automaticky a je založena na tom, se nezamilovat do hovad, takže ta čidla vycitit poměrně rychle, co je dotyčný zac a jak to ma se mnou, jsou jak takový automaticky filtr, aby clovek nemiloval hovado a nezranil se. Stalo se mi to jednou, ublížilo hrozne a naučilo me to hodne..
Příspěvek upraven 07.07.26 v 16:11