Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
8.7.26 19:34
@Anonymní píše: Více

Nápodobně, taky jsem se podivila nad tím, že jediné vážnější riziko při sexu je, když spíš s feťákem nebo s chlápkem, co spí i s muži. Trochu jako názor z minulého století.
Stejně tak, když se Son diví, co teda měl Andy po schůzce napsat, že vlastně nic je v pohodě.
Ale to, že normální chlapi napíšou např.: jsem rád, že jsme se viděli (nebo dokonce chlapa zajímá, jestli dojela v pořádku domů) a plynule se rozjede hovor, to zřejmě nikdy nezažila.
Prostě si sama pro sebe omlouvá a namlouvá, že takhle je to v pořádku.
Bavíte se o nějakých večeřích a jiném.
Son, když jsi teda romantička, napadlo tě, že se dá po schůzce v autě třeba jít na krátkou procházku, kde ti chlap natrhá kytku na louce?
Asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 19:50
@Rosebery píše: Více

Chapes, ze nejsme ve vztahu, ani nejsme zamilovani? Tohle bych cekala treba od Helmuta a ver mi, ze to znam a zazila jsem, zase ze me nedelej nejakou nesvepravnou, co ma prvniho chlapa…mne prijdete vy nejak mimo, jakoze chlap, kterej si chce jen vrznout a ozve se ti po 9 mesicich, ti pak bude vypisovat nejaky romance a trhat ti kytky…? :lol: 8o :roll: Tak asi ziju v jinem vesmiru… :D Ja vedela do ceho jdu…nic jsem neocekavala…nic nez trochu odpoutani pozornosti od Helmuta. Zda se mi, ze jsem tu nakonec jedina racionalne smyslejici, co vy dokazete vymyslet za ho. vadiny 8o Uz se nedivim, ze sem nikdo radeji nic nepise…jen ja jsem takovej cvok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 19:51
@Anonymní píše: Více

Uhohej je spis nekdo, kdo tu urazi pod anonymem, tak radeji zase zalez ubozacko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 19:53
@Rosebery píše: Více

Máš pravdu, ale krom těch kondomů už se asi nedivím ničemu. Kondom není všespásný, ale když už někdo jde do sexu s někým, koho v podstatě vůbec nezná a netuší, co posledních X měsíců dělal, tak bych ho teda za nutnou podmínku považovala. Tak už nebudu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38085
8.7.26 20:07
@Cvrček4576 píše: Více

Postinor? :think:
etc:
https://www.ikem.cz/…epce/a-3614/

Příspěvek upraven 08.07.26 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
8.7.26 20:08
@Luxusnixicht píše: Více

Nasazování kondomu je neromantický a pak zase nečekáš romance a jsi racionální..hele já už se v tom ztrácím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.26 20:08
@M_Vladim píše: Více

Funguje proti pohlavně přenosným chorobám? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 20:10
@Cvrček4576 píše: Více
:mrgreen:
Presne…me to taky neohromi…nemam rada ty typy, co vsude byli a vsechno znaj a myslej si, jak jsou svetovi…mela jsem napadnika, co mi na kazde rande nosil nejaky darky…dokud to byly jen sladkosti a tak, tak dobry, ale pak mi koupil bundu a docela drahou 8o A to bylo asi treti rande…a ja byla dost v rozpacich…nemam rada, kdyz musim byt nekomu zavazana…zvlast takhle, kdyz se ani nevi, jestli to bude dal pokracovat…jo casem pak uz treba jo…a spousta zen chce rovnopravnost a pak najednou z nich padaji takova moudra, ze chlap by mel tohle a tamto a div ho nestrhaji z kuze z automaticky to ocekavaji a ony nemusi vlastne nic :nevim: :think: To mi prijde takove pokrytecke a princeznovske. Ja neocekavam nic a pak je vse, i uplna drobnost, prijemne prekvapeni :D A myslim si i, ze v dnesni dobe je i hodne chlapu opatrnych kvuli ruznym zlatokopkam, nebo proste jen vychcanejm maminam, co si chtej prilepsit…ja nechapu moc, proc by mel hotel zajistovat chlap, prece shukat chtej oba :nevim: Ja bejt chlapem, tak jsem asi taky opatrna :jazyk: :P A nic byc neplatila :mrgreen: Max kafe a pak by se videlo, co je dotycna zac :jazyk: A zase se mi libi, ze ne kazdej chlap, se kvuli dire pretrhne :jazyk: :* 8) Pretrhnout se mohou pak, kdyz uz jsou ve vztahu…ale na zacatku, bych byla obezretna, protoze hodne zen toho jen vyuziva. A je pravda, ze kdyz ma chlap pak takhle vice schuzek s ruznymi zenami, tak by prisel asi na buben a ani z toho nic nemusi mit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.26 20:12
@Adull píše: Více

No…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
8.7.26 20:13
@Velryba černá píše: Více

To určitě ne. Mluvilo se o antikoncepci.
edit: Milenci by mohli, nebo spíš měli, jít ruku v ruce na testy STD. ;)

Příspěvek upraven 08.07.26 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186

Neromantickému nasazování kondomu v souvislosti s kamarádem také nerozumím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
@M_Vladim píše: Více

No, tos zachytil nějaký začátek, potom se už řešily nemoce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 20:15

Uz se mi tu nechce nic vysvetlovat…vse akorat otocite proti me :jazyk: At jde s kuzi na trh zase nekdo jinej :mavam: Ja jen reknu naposledy, ze po schuzce s Andym jsem byla vyladena, v pohode a spokojena…uzila jsem si to a vy si z toho tady udelejte treba treti svetovou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 20:16
@Velryba černá píše: Více

Vzdyt ochranu taky nepouzivas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29833
8.7.26 20:16