Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nápodobně, taky jsem se podivila nad tím, že jediné vážnější riziko při sexu je, když spíš s feťákem nebo s chlápkem, co spí i s muži. Trochu jako názor z minulého století.
Stejně tak, když se Son diví, co teda měl Andy po schůzce napsat, že vlastně nic je v pohodě.
Ale to, že normální chlapi napíšou např.: jsem rád, že jsme se viděli (nebo dokonce chlapa zajímá, jestli dojela v pořádku domů) a plynule se rozjede hovor, to zřejmě nikdy nezažila.
Prostě si sama pro sebe omlouvá a namlouvá, že takhle je to v pořádku.
Bavíte se o nějakých večeřích a jiném.
Son, když jsi teda romantička, napadlo tě, že se dá po schůzce v autě třeba jít na krátkou procházku, kde ti chlap natrhá kytku na louce?
Asi ne…
@Rosebery píše: Více
Chapes, ze nejsme ve vztahu, ani nejsme zamilovani? Tohle bych cekala treba od Helmuta a ver mi, ze to znam a zazila jsem, zase ze me nedelej nejakou nesvepravnou, co ma prvniho chlapa…mne prijdete vy nejak mimo, jakoze chlap, kterej si chce jen vrznout a ozve se ti po 9 mesicich, ti pak bude vypisovat nejaky romance a trhat ti kytky…?
Tak asi ziju v jinem vesmiru…
Ja vedela do ceho jdu…nic jsem neocekavala…nic nez trochu odpoutani pozornosti od Helmuta. Zda se mi, ze jsem tu nakonec jedina racionalne smyslejici, co vy dokazete vymyslet za ho. vadiny
Uz se nedivim, ze sem nikdo radeji nic nepise…jen ja jsem takovej cvok ![]()
@Anonymní píše: Více
Uhohej je spis nekdo, kdo tu urazi pod anonymem, tak radeji zase zalez ubozacko ![]()
@Rosebery píše: Více
Máš pravdu, ale krom těch kondomů už se asi nedivím ničemu. Kondom není všespásný, ale když už někdo jde do sexu s někým, koho v podstatě vůbec nezná a netuší, co posledních X měsíců dělal, tak bych ho teda za nutnou podmínku považovala. Tak už nebudu. ![]()
@Cvrček4576 píše: Více
Postinor? ![]()
etc:
https://www.ikem.cz/…epce/a-3614/
Příspěvek upraven 08.07.26 v 20:12
@Luxusnixicht píše: Více
Nasazování kondomu je neromantický a pak zase nečekáš romance a jsi racionální..hele já už se v tom ztrácím
![]()
@M_Vladim píše: Více
Funguje proti pohlavně přenosným chorobám? ![]()
@Cvrček4576 píše: Více
@Velryba černá píše: Více
To určitě ne. Mluvilo se o antikoncepci.
edit: Milenci by mohli, nebo spíš měli, jít ruku v ruce na testy STD. ![]()
Příspěvek upraven 08.07.26 v 20:15
@Adull píše: Více
Neromantickému nasazování kondomu v souvislosti s kamarádem také nerozumím. ![]()
@M_Vladim píše: Více
No, tos zachytil nějaký začátek, potom se už řešily nemoce. ![]()
@Adull píše: Více
Uz se mi tu nechce nic vysvetlovat…vse akorat otocite proti me
At jde s kuzi na trh zase nekdo jinej
Ja jen reknu naposledy, ze po schuzce s Andym jsem byla vyladena, v pohode a spokojena…uzila jsem si to a vy si z toho tady udelejte treba treti svetovou ![]()