Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107429
8.7.26 16:09
@Luxusnixicht píše: Více

Mam to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 16:11

Jenže co je to ta obezretnost? Monogamie a kondom. Ani jedno z toho Helmuti nemaji ve zvyku.
Navíc, on muže něčím zenu nakazit a nemusí si byt toho vedomej, jsou nákazy asymptomaticke, on nemá žádný problem, zadný symptom, ani jeho partnerka, ale dalsi zena, s kterou se vyspi, muže mít vážně problémy, zapaly az neplodnost. Jasne, kondom nechrání 100%, ale riziko výrazně znižuje a u Helmutu bych neváhala s kondomem, protože oni nejsou tví dlouhodobi a exkluzivní partneři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107429
8.7.26 16:28
@jege píše: Více

Musí mít na partnerky jiné chvaty, než se mu zase postaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16094
8.7.26 16:36
@MyMelody píše: Více

Nj, to bych s nimi radeji nemela zadny sex :mrgreen: :jazyk: A ani u jednoho zadny problem nikdy nebyl…jasne, jsou veci, ktere se mohou projevit pozdeji, ale opravdu si nemyslim, ze je nektery z nich fetak, nebo spal s muzi, aby to bylo nejak extra rizikove…neplodnost mi nevadi :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16094
8.7.26 16:39
@jege píše: Více

Tak v tomhle je on trochu naivni…a celkove kazdej, kdo se na neco takoveho pta 8) Jen mizive procento odpovi dle pravdy…Takze ne, opravdu jsem se neptala. Ja mu taky rekla, ze nikdo nebyl, pritom byl Helmut :jazyk: Ale proc bych mu to mela vypravet, to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 16:45

No ja myslim, ze přisel za tebou, protože ty jediná ho neposlala do kelu :)… ty si asi Son vůbec neuvědomuješ, ze pravděpodobnost, ze existuje jiná žena, která by po vyghostovani, kecich o nepořádku a nestihlosti, atd, šla za nim souložit do auta, je hodne malá. Ty proste ty Helmuty, presto, jak se chovají k ženám, neposilas do kelu, proto se k tobe vracejí. Většina zen by automaticky očekávala, ze se postará o hotel, pozve na večeři, atd, ty nic z toho neocekavas a ještě si s tebou nadopuji ego, ze jsou tak neodolatelní, když je žena takhle moc chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 16:52

Jak myslis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 17:01
:mrgreen:
Tak jim pri naznaku problemu začni zpivat nemeckou hymnu, to by mohlo pomoct :)

Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
8.7.26 17:01

A proč by Son čekala nějaké hotely a pozváni do restaurace. Ona na tom nelpí, pro ni je důležitý pouze ten okamžik, kdy jsou s ní Helmuti tady a teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16094
8.7.26 17:03

I taci lide potrebuji lasku :nevim: :jazyk: :mrgreen:
A ja myslim, ze takovych zen je vice…jen se tu o tom nerozepisuji…ma byvala kolegyne jela kdysi na rande ze seznamky a pak nam to vypravela a rozcilovala se, ze dotycny chtel jit na veceri…prej „Takova ztrata casu a ja pritom chtela jen shukat“ :lol: :lol: Mne zase o sex nejde, to je jen takova tresnicka..jde mi o to, co s dotycnym citim, o emoce…o to jiskreni, motylky…a to jde i bez hotelu, vecere a pod…mne na tom fakt nesejde…nic hmotneho pro me nema vyznam… ( samozrejme krom funkcnich veci, jako je strecha nad hlavou a auto napr :mrgreen: ) Pro me jsou hlavni zazitky. Ale kazdy to ma jinak, to uznavam…nekdo zase potrebuje tyhle gesta, aby se citil milovany…ale ono to az tak s laskou nesouvisi..chlap muze delat tyhle gesta i kdyz te chce dostat jen do postele a nekteri to holt maji radi i s tou omackou kolem, tak si s tim daji praci a pak uz se ti stejne neozvou… :D Ja se s Andym citila fajn a jeste i dlouho potom…po kazdem nasem setkani…a to je pro me to hlavni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 17:05
@Klopotkova píše: Více

Vzdyt to pisu, ona to neocekava, ale většina by automaticky očekávala, ze chlap nebude po ni chtít, aby se trápila někde v zapařeném aute a postará se o nějaký ten komfort pro ni. Ale důležitější je ten ghosting, moc zen, ktere by po tom daly s nim rande, proste nebude a v tom je Son pro Helmuty jedinečná.

Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16094
8.7.26 17:05
@Klopotkova píše: Více

Presne, mne by to nic vyznamneho nedalo…treba nejaky vylet do prirody, to by me bavilo mnohem vic. Ale vecere..to je nuda :nevim: Veceret muzu i doma a nikdo mi u toho nekouka do huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.7.26 17:08
,No pockej, ted si psala, ze v aute uz ne, ze je to na nic, tak uz zůstává jen ta příroda. Ale co když tam budou klíšťata a mravenci a turisté, kam půjdete pak, když do hotelu ne? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16094
8.7.26 17:15

Tak ghosting to nebyl v pravem slova smyslu…neb jsme si nenapsali ani jeden…kdybych Andymu napsala a on nic, pak by to byl ghosting…ale tohle u nej moc pravdepodobne neni…on neumi nereagovat :D :jazyk: Odpovedel by mi vzdycky… myslim, ze on neni ghostujici typ, spis vyckavaci…pote, co jsem se ozvala s pranim k narozeninam, se zase zacal ozyvat…coz znaci, ze nemlcel z nejakeho duvodu, ze by se stalo neco spatneho a on o mne uz nechtel slyset…mozna mel spis nejaky komplikovany vztah a nechtel si to komplikovat jeste vic a nevedel, co se mnou. A po nejakem casu uz zase nevedel, zda o nem chci jeste slyset…a to prani ho nakoplo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38050
8.7.26 17:17

@Luxusnixicht
:think: Že někdo potřebuje lásku, to přeci nikoho netankuje. :nevim: Vem si brufen. :P 8)…Zažitky.. :palec:

Příspěvek upraven 08.07.26 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová