Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8950
8.7.26 09:40
@Arturie píše: Více

To ale nevylučuje možnost pověsit něco na net…pokud v tom umí chodit, tak dohledat jeho digitální stopu je skoro nemožné…
Navic rezervace v hotelu mi přijde, že zrovna u něj ani tak nesouvisí s nějakou stopou…leda tou finanční, stejně tak jako platit kartou…lepší je říct, ze zapomněl peněženku :D…se mi vybavil Alan Harper z Dva a půl chlapa :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30174
8.7.26 10:09
@Luxusnixicht píše: Více

Takže Helmut se ti nelíbil a choval se jako blb. Proto jsi si ho vybrala za milence. Jo to už je úplně jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
8.7.26 10:16
@Honza 12 píše: Více

Proběhla tam chemie, vůbec to nechápeš. Třeba můj traktorista se mi vzhledově nelíbí, je tlustý, na začátku mu smrdělo z pusy, byl cítit potem a přesto, že se mi nelíbí, tak se mi vlastně strašně líbí a přitahuje mě celé ty roky, kdy spolu máme poměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24211
8.7.26 10:18
@Adull píše: Více

Nesedí mi to ne nej. Jak byl vyplašený, že někdo viděl jeho fotky, pak to jedno zobrazení jeho fotek na msg, i když to dnes dělá většina chlapů, když posílá dicpics. I kdyby nastala ta nejhorsi varianta, tak Son nepracuje v mateřské školce ani nekandiduje do politiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8950
8.7.26 10:46

Tak v mateřské školce taky nepracuju a do politiky se nechystám, přesto bych fakt nechtěla, aby moje fotky nebo videa lítaly v digitálním světě jak Gripeny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
8.7.26 11:06
@sirikit píše: Více

Prednost to urcite neni :lol: A ne, nezamiluji se do kazdeho, kdo je sexy a odusevnely…to bych mela za dob Helmuta, asi vic zarezu :think: Uz jsem to tady psala, ale znova tedy - Andy pro me nebyl jen pekny, mel i neco vic, co me zaujalo a imponovalo mi, cim mi ucaroval…jinak souhlas, ze s vetsinou muzu, ac byli pekni ( s nekym, kdo se mi nelibi, bych ani na rande nesla ), tak tam nebylo nic vic, ceho se chytit…proto to stejne rychle skoncilo. Mimoto, peknej byl i Martin. Takze ono je to trochu slozitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
8.7.26 11:09
@Klopotkova píše: Více

Honzovi je treba to vysvetlitl polopate a nejlepe to i nakreslit :lol: A stejne by to jeho pragmaticky mozek nepobral :jazyk: Marna snaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
8.7.26 11:11

Ja myslim, ze zrovna to posledni rande v aute, by nikam verejne nedaval :oops: :lol: :jazyk: Ale taktne mlcim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.26 11:12

Ono je to složitější u všech, nejen u tebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
8.7.26 11:21

Ja si i tak nejak myslim, ze je porad zadany 8) Protoze mi bylo divne, ze se nemohl sejit v sobotu, ale ze mi napsal, kdyz byl u rodicu - coz je pry bliz ke mne, tak proto :* Ale bliz je to o asi 15 kilaku :lol: Takze mi spis probehlo hlavou, ze mel dobre alibi…byl u rodicu a tak nejak si pri te prilezitosti trochu odskocil…proto mel i tak naspech…a urcite neslo o to, ze by to mel bliz, neb ja mu nabizela, ze se muzeme sejit na puli cesty, nebo klidne i u nej… 8) Ta luzkova uprava tomu napovida…urcite se mu nechce platit hotel za kazdej jeho strejch…tak to vyresil takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.7.26 11:25

A tos nemohla říct dříve? Pozdě, milý drozde, už jsi na xHamter, xVideo, xnxxx a několika dalších. 8o :think:

:jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
8.7.26 11:26
@Velryba černá píše: Více

Nerikam, ze neni..jen vysvetluji, jak to mam ja…urcite se nezamiluju do kazdyho peknyho chlapa…on by ani ten pocet moc neodpovidal :D Spis je pro me obtizne, se zamilovat…ale kdyz uz se to stane, je to pak tak, jak jsem psala, ze dotycneho beru se vsim vsudy…to neni, ze bych to tak chtela, je to moje nastaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.7.26 11:27

Ale jo, chtěla sis s ním zashukat, tak sis zashukalas. Nevidím důvod a smysl to probírat na dalších 7000 stránkách, pokud ovšem sem nedáš i foto a video dokumentaci a nebudeš to chtít odborně zhodnotit. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.7.26 11:28

Zase se mu nepostavil? Chudák kluk, tomu říkám pech! 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.26 11:36

No, když se na sebe podívám zcela upřímně, zamilovaná, tak jak to popisuje spousta lidí, jsem byla přesně jednou. Zpětně vzato to byl dost chorobný stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová