Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
To ale nevylučuje možnost pověsit něco na net…pokud v tom umí chodit, tak dohledat jeho digitální stopu je skoro nemožné…
Navic rezervace v hotelu mi přijde, že zrovna u něj ani tak nesouvisí s nějakou stopou…leda tou finanční, stejně tak jako platit kartou…lepší je říct, ze zapomněl peněženku
…se mi vybavil Alan Harper z Dva a půl chlapa
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Takže Helmut se ti nelíbil a choval se jako blb. Proto jsi si ho vybrala za milence. Jo to už je úplně jasný.
@Honza 12 píše: Více
Proběhla tam chemie, vůbec to nechápeš. Třeba můj traktorista se mi vzhledově nelíbí, je tlustý, na začátku mu smrdělo z pusy, byl cítit potem a přesto, že se mi nelíbí, tak se mi vlastně strašně líbí a přitahuje mě celé ty roky, kdy spolu máme poměr.
@Adull píše: Více
Nesedí mi to ne nej. Jak byl vyplašený, že někdo viděl jeho fotky, pak to jedno zobrazení jeho fotek na msg, i když to dnes dělá většina chlapů, když posílá dicpics. I kdyby nastala ta nejhorsi varianta, tak Son nepracuje v mateřské školce ani nekandiduje do politiky.
Tak v mateřské školce taky nepracuju a do politiky se nechystám, přesto bych fakt nechtěla, aby moje fotky nebo videa lítaly v digitálním světě jak Gripeny ![]()
@sirikit píše: Více
Prednost to urcite neni
A ne, nezamiluji se do kazdeho, kdo je sexy a odusevnely…to bych mela za dob Helmuta, asi vic zarezu
Uz jsem to tady psala, ale znova tedy - Andy pro me nebyl jen pekny, mel i neco vic, co me zaujalo a imponovalo mi, cim mi ucaroval…jinak souhlas, ze s vetsinou muzu, ac byli pekni ( s nekym, kdo se mi nelibi, bych ani na rande nesla ), tak tam nebylo nic vic, ceho se chytit…proto to stejne rychle skoncilo. Mimoto, peknej byl i Martin. Takze ono je to trochu slozitejsi.
@Klopotkova píše: Více
Honzovi je treba to vysvetlitl polopate a nejlepe to i nakreslit
A stejne by to jeho pragmaticky mozek nepobral
Marna snaha.
Ja myslim, ze zrovna to posledni rande v aute, by nikam verejne nedaval
Ale taktne mlcim ![]()
Ono je to složitější u všech, nejen u tebe. ![]()
Ja si i tak nejak myslim, ze je porad zadany
Protoze mi bylo divne, ze se nemohl sejit v sobotu, ale ze mi napsal, kdyz byl u rodicu - coz je pry bliz ke mne, tak proto
Ale bliz je to o asi 15 kilaku
Takze mi spis probehlo hlavou, ze mel dobre alibi…byl u rodicu a tak nejak si pri te prilezitosti trochu odskocil…proto mel i tak naspech…a urcite neslo o to, ze by to mel bliz, neb ja mu nabizela, ze se muzeme sejit na puli cesty, nebo klidne i u nej…
Ta luzkova uprava tomu napovida…urcite se mu nechce platit hotel za kazdej jeho strejch…tak to vyresil takhle.
A tos nemohla říct dříve? Pozdě, milý drozde, už jsi na xHamter, xVideo, xnxxx a několika dalších.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Nerikam, ze neni..jen vysvetluji, jak to mam ja…urcite se nezamiluju do kazdyho peknyho chlapa…on by ani ten pocet moc neodpovidal
Spis je pro me obtizne, se zamilovat…ale kdyz uz se to stane, je to pak tak, jak jsem psala, ze dotycneho beru se vsim vsudy…to neni, ze bych to tak chtela, je to moje nastaveni.
Ale jo, chtěla sis s ním zashukat, tak sis zashukalas. Nevidím důvod a smysl to probírat na dalších 7000 stránkách, pokud ovšem sem nedáš i foto a video dokumentaci a nebudeš to chtít odborně zhodnotit.
![]()
Zase se mu nepostavil? Chudák kluk, tomu říkám pech!
![]()
No, když se na sebe podívám zcela upřímně, zamilovaná, tak jak to popisuje spousta lidí, jsem byla přesně jednou. Zpětně vzato to byl dost chorobný stav.