Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
No taky mi prijde, ze je na to mladej…proto jsem zminovala od zacatku i tu moznost, ze bere nejake leky…mel to i na prvnim rande…na druhem to pak bylo v poradku…a ted zase…takze to neni asi uplne nahodne.
@Anonymní píše: Více
Jsem
romanticka a na kondomy nedám dopustit… pokud mu zvadne, ma proste erektilni problemy. A pokud zenu/muze projde vzrušení, protoze potřebuji minutu na to, aby nasadili kondom, pak bude problem jinde, mezi nimi, se nepřitahují natolik, aby po sobe touzili i kdyby si nasazovali deset kondomu, nebo nejaky jiny problem, duvera, stres, nebo co, proste nějaký problem tam je.
A u chlapa ze seznamky, který jednou/ dva krat za rok přijede, aby si to s nim aute nějaká rozdala, je kondom naprosto racionální a nediskutovatelná věc.
@Luxusnixicht píše: Více
Nemela jsem to o te kamere psat, tresta jsem bez přemýšlení první, co mi napadlo u toho upraveného auta, no, protože takhle upravené auto budi automaticky nedůvěru, ale vysoce pravděpodobně žádnou kameru tam nemá.
@MyMelody píše: Více
To nebyla minuta, trvalo to hrozne dlouho
Navic v tom aute bylo vedro, jak kjava, nedychatelno…z nej uplne lilo…doslova. To by preslo vzruseni kazdeho. Navic se tam pohybovali lide…ac ma teda zatemnely skla vzadu, tak zepredu tam videt bylo…a ja tenhle andrenalin moc nemusim. V chemii urcite problem neni, jen kazdy holt neumi kukat za kazdych okolnosti, nejsme kralici. A co se te ochrany tyce, tak ja spim jen s muzi, ke kterym mam duveru. V pripade Andyho je pravdepodobne, ze nema jen me, ale nemyslim si, ze se chova nejak riskantne, aby ohrozil sebe, verim, ze je obezretny. Navic s jeho fobiema.
Njn, to je právě ten průser, že pokud chlap není nadržený puberťák a soustředí se na něco jiného, tak mu často zvadne, a nejhorší je, že často ztratí náladu a chuť i partnerka. ![]()
Uz chápu, proc si to tak mela, on si proste neumi nasadit kondom a k tomu blbe podmínky, vedro, lide kolem, uz je to zrozumitelnejsi.
Příspěvek upraven 08.07.26 v 13:56
Souhlas! ![]()
:roll: Tedy ze mě teď v tomhle vedru crčí furt, auto neauto.
@Adull píše: Více
Někdy chlapa zastaví moc krásná žena, před kterou se stydí.
![]()
Mne to nevadi…klidne pis, pis, co si myslis
Ja si nemyslim, ze by tam mel kameru…ani by me to nenapadlo…ale pokud ano, tak tohle by zcela jiste nikde nepouzil
Oba jsme se pak shodli, ze to bylo spise legracni
Je pravda, ze jsme se alespon nasmali
A mne o ten sex nejak vyhradne neslo…chtela jsem ho videt, protoze mi s nim bylo fajn…se sexem, i bez.
My máme přípravu na kamerový systém i na WC a koupelně. Stálo to hromadu prachů, kabely se tahaly přes celý byt a zasekávaly do panelů, dělalo se skryté vyústění, a nikdy se nepoužily.
![]()
Příspěvek upraven 08.07.26 v 16:00
Takže ne na xHamsteru, ale na německém Na stojáka, jako humoristickou vsuvku?
![]()