Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16188
8.7.26 13:42
@Adull píše: Více

No taky mi prijde, ze je na to mladej…proto jsem zminovala od zacatku i tu moznost, ze bere nejake leky…mel to i na prvnim rande…na druhem to pak bylo v poradku…a ted zase…takze to neni asi uplne nahodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 13:44
@Anonymní píše: Více

Jsem :) romanticka a na kondomy nedám dopustit… pokud mu zvadne, ma proste erektilni problemy. A pokud zenu/muze projde vzrušení, protoze potřebuji minutu na to, aby nasadili kondom, pak bude problem jinde, mezi nimi, se nepřitahují natolik, aby po sobe touzili i kdyby si nasazovali deset kondomu, nebo nejaky jiny problem, duvera, stres, nebo co, proste nějaký problem tam je.
A u chlapa ze seznamky, který jednou/ dva krat za rok přijede, aby si to s nim aute nějaká rozdala, je kondom naprosto racionální a nediskutovatelná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 13:48
@Luxusnixicht píše: Více

Nemela jsem to o te kamere psat, tresta jsem bez přemýšlení první, co mi napadlo u toho upraveného auta, no, protože takhle upravené auto budi automaticky nedůvěru, ale vysoce pravděpodobně žádnou kameru tam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.7.26 13:52
@MyMelody píše: Více

To nebyla minuta, trvalo to hrozne dlouho :lol: :zed: Navic v tom aute bylo vedro, jak kjava, nedychatelno…z nej uplne lilo…doslova. To by preslo vzruseni kazdeho. Navic se tam pohybovali lide…ac ma teda zatemnely skla vzadu, tak zepredu tam videt bylo…a ja tenhle andrenalin moc nemusim. V chemii urcite problem neni, jen kazdy holt neumi kukat za kazdych okolnosti, nejsme kralici. A co se te ochrany tyce, tak ja spim jen s muzi, ke kterym mam duveru. V pripade Andyho je pravdepodobne, ze nema jen me, ale nemyslim si, ze se chova nejak riskantne, aby ohrozil sebe, verim, ze je obezretny. Navic s jeho fobiema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
8.7.26 13:52
… Teď abych to prodal… :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
8.7.26 13:53

Njn, to je právě ten průser, že pokud chlap není nadržený puberťák a soustředí se na něco jiného, tak mu často zvadne, a nejhorší je, že často ztratí náladu a chuť i partnerka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.7.26 13:56

Uz chápu, proc si to tak mela, on si proste neumi nasadit kondom a k tomu blbe podmínky, vedro, lide kolem, uz je to zrozumitelnejsi.

Příspěvek upraven 08.07.26 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
8.7.26 13:56

Souhlas! :palec:
:roll: Tedy ze mě teď v tomhle vedru crčí furt, auto neauto. :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
8.7.26 13:57
@Anonymní píše: Více

Vůči manželovi anebo vůči milenci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
8.7.26 13:58
@Adull píše: Více

Někdy chlapa zastaví moc krásná žena, před kterou se stydí. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 13:59
@jege píše: Více

Vůči sobě. Nic mi to nedalo a neměla jsem to dělat.

• Citovat
  • Upravit
16188
8.7.26 14:00

Mne to nevadi…klidne pis, pis, co si myslis :D Ja si nemyslim, ze by tam mel kameru…ani by me to nenapadlo…ale pokud ano, tak tohle by zcela jiste nikde nepouzil :lol: :jazyk: Oba jsme se pak shodli, ze to bylo spise legracni :mrgreen: Je pravda, ze jsme se alespon nasmali :D :* A mne o ten sex nejak vyhradne neslo…chtela jsem ho videt, protoze mi s nim bylo fajn…se sexem, i bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
8.7.26 14:01

My máme přípravu na kamerový systém i na WC a koupelně. Stálo to hromadu prachů, kabely se tahaly přes celý byt a zasekávaly do panelů, dělalo se skryté vyústění, a nikdy se nepoužily. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
8.7.26 14:01
:P :P :P
Některé věci mají spin 4/3. Například zásuvka 230V, USB port, kondom… :mrgreen:…to jste nevěděli? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pod čarou:
Jenomže bacha s tím kondomem. Nasazujete to obrá…sakra, tak kousek zamotat, naruby a znova…
A úúž to může být za dvě čárky, protože úúž je zvenku stopa… :oops: 8o :roll: :zed:
A fajn taky je, když se zaroluje do ochlupení. 8o :pocitac: :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.07.26 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37714
8.7.26 14:05

Takže ne na xHamsteru, ale na německém Na stojáka, jako humoristickou vsuvku? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová