Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
To je jedno, tak nenapsal smajlik, asi to bylo k něčemu jinému. Ale pamatuju si moc dobře, jak z si byla smutna z toho, ze to zazdil mezi vámi a jak ze to mohl udelat a pak se 9 mesicu, nebo kolik neozval a ty si se mu pripomela přáním k narozeninám. Ale ok, nejnovější verze je, ze te nevyghostoval, aktualizuju. Ptala si se proc přišel, odpověděla jsem ti, ze kdyby tohle dělal jine zene, dávno ho posle na rozdíl od tebe do kelu, proto jsem psala o ghostingu.
@MyMelody píše: Více
Ja myslim, ze v tom mas trochu zmatek…stejne jako s tim, jak jsi psala, ze se mi neozval po prvni schuzce…to taky neni pravda, ozval se hned ten vecer a pak i dalsi den
Je fakt, ze ja tady toho pisu hodne a kazdej prd, lidem se to muze ruzne motat, ale promin, pamatuju si to urcite lepe, nez ty…a ne zadny ghosting to nebyl. Ghosting je, ze ti dotycny neodpovi na zpravu a neozve se uz nikdy, zablokuje te a pod. Tohle, co on udelal, je jen odmlceni. Z jakeho duvodu, se muzeme jen domnivat. Ja tipuju, ze to na nej tenkrat doma prasklo. Jinak by se prubezne ozval a zkousel to…jako to dela ted.
@Rosebery píše: Více
No Son se ptala, ze proc přišel, ze muže jít klidně za nějakou jinou, no tak jsem napsala, jak to vypadá, a ano, nenapsat po rande, když dojede domu, je ****** hulvatstvi, Son takové hulvátství nevadí, ale většině zen to vadí a proto všechno spolu by ho uz dávno poslaly do kelu, na rozdíl od Son a o tom se bavíme.
Ja si teda pamatuju, jak jsem z toho byla smutna asi 14 dni
Pak jsem se zase soustredila na Helmuta…a ano, cekala jsem neco vic, ale zase se neda rict, ze by mi neco vic sliboval…podle ma nej tenkrat opravdu neco prasklo…protoze u me byl v podstate cely den az do noci…proto mozna ted zvolil ty rychloschuzky, kdyz je u rodicu
![]()
@Adull píše: Více
Jo, vlastně! Partnerku přiškrtit do bezvědomí, než si ho nasadí a pak jí proplesknutím probudit!
![]()
Kdyby te uchvatil chlap jednou za 5 let, taky by jsi byla tolerantnejsi, pokud by jsi nechtela zemrit jako stara panna
Ja to beru tak, ze nemam na vyber, kdyz chci jeste neco milostneho zazit a celkove trochu zit…ty rikas, ze by se nekdo objevil, ale to prece muze i tak, nejsem nicim vazana a jak vidis, tak se nikdo neobjevuje..a ja jsem spis v tomhle s Ven…nikdo se totiz objevit nemusi a nebudu cekat fakt do 60, az prijede princ na bilem koni. Chapes, ze tohle ja nezlomim? Ze nepujdu do postele s nekym, kdo je sice super a na rukou by me nosil, ale neni tam chemie? To holt beru radeji Andrease a Helmuta, kde ta chemie je…i kdyz maji sve mouchy. Radeji malo, ale s chemii a s tim, ze to chci, nez hodne, bez te zamilovanosti…to je pro me o nicem.
@Arturie píše: Více
Otázkou je, co je za tím skrýváním.
odlehlé parkoviště, náhlý příjezd v jiný den než byla domluva…
@marin píše: Více
Zrejme narcistni pritelkyne, se kterou se „rozesel“, protoze si ho malo cenila ![]()
@jege píše: Více
Hele, já bych ani jako chlap se nechtěl někde pařit v autě i kdyby Son byla Miss World, ale oproti Andymu jsem asi o trochu (hodně) starší a mám rád své pohodlí. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle teď neresime, ptala si se, proc za tebou prisel, ze vždyť muže mít nějakou jinou, odpovedela jsem ti, protože ty ho na rozdíl od jiných neposles do kelu, o tom byla řec.