Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Já nebrečím nemám nepochopitelné narážky, já jdu tvrdě na věc a chci seznámit exkolegyní Son - ukázkovou rajdou!
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Vzdyt psala, ze jim bylo horko a ze byl celej opocenej, když si zkoušel nasadit kondom. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to jo…houbare bych v tomto pribehu necekal, ale stat se muze vse:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale tak zas lepší houbaři než kluci z mordparty ![]()
@MyMelody píše: Více
Tak asi nevedel, co ma psat
„Diky kocko, hezky jsem si vrznul“.? Nebo „Doufam, ze jsem ti to hezky udelal“..? Ja bych taky nevedela, co psat… ![]()
To snad ani nebylo doporučení, spíš podiv nad tím, co jsem si myslela, že musí být jasné každému. Tak asi ne no. Čtu to tady jen občas a už jsem se přestala divit tomu, jaké ubohosti je někdo schopen vydávat za „milostné dobrodružství“, ale že někdo takhle hloupě riskuje svoje zdraví, to mě ještě trochu zarazilo. Tak příště už asi nezarazí ![]()
Tohle mám stejně nebo hodně podobně jako ty a vlastně úplně obráceně než třeba Arturka. Nemám ráda ohromování darama a vůbec ne drahýma a že někteří muži to dělají rádi, čím víc peněz tím víc lásky asi
, mně to prostě vadí a je to pro mě red flag, ani třeba okázalá večeře na prvním rande by se mi nelíbila, později už jo
Pro mě je důležité vidět potenciál toho chlapa a to je pro mě přitažlivé a když se zamiluju, tak mě klidně může brát na výlet letadlem na víkend ![]()
@Anonymní píše: Více
A když se ti kondom protrhne, tak pak tě zachrání jen to s jakým člověkem jsi v posteli a modlení
Já jsem určitě pro používání kondomů, ale nejsou všespásné.
@Cvrček4576 píše: Více
Potenciál je, že ten chlap na to má. Čas, prachy a zájem o tebe.
A co takhle třeba…„dojela jsi v pohodě?“