Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Ked si ti dvaja navzajom posluzili, tak co si maju povedat. Kazdy si isiel iba za svojim.
Po sexe sa clovek citi dobre. Hormony a vsetko. Na chvilu ho to uspokoji. Ale uz o chvilu sa bude vyuzivat AI na predlzenie ucinku koitu.
Myslim si, ze na naplnanie potrieb je efektivnejsie vytvarat hlbsi vztah. Ibaze to nie je uplne jednoduche a treba k tomu aj nejake stastie.
Příspěvek upraven 08.07.26 v 21:36
Ja to ale neomlouvam…
Jen tak polemizuji, co se mu mohlo honit hlavou…treba je to jinak, kazdopadne je mi to uplne jedno
Fakt. Je to zvlastni, ale nic to se mnou nedela.
Vidim to stejne jak ty…ale to je tak aei vsechno co s tim muzeme delat ![]()
@Venetia píše: Více
Když mu diky tomu zvadne…tak je to pochopitelné ![]()
@Velryba černá píše: Více
A proc by nemohl?
Ja to mam holt jinak no…u me nic neni ucelene, vse je ruzne namichane, nakombinovane, nic nema zadnou konkretni nalepku…nekdo vidi sedou a ja vidim 50 odstinu sedi
Takze s kamaradem muze byt romantika, zvlast, kdyz mezi sebou mame intimni techtle mechtle, pritahujeme se a je to typ, ktery to umi v druhem vyvolat… stejne jako s oficialnim partnerem, nebo s nekym, koho miluju, romantika byt nemusi vubec, kdyz ten dotycny na to neni a neumi to prozit, navodit tu atmosferu…
Co je na tom divneho? ![]()
Tak si vubec nepripadam
Vzdyt tyhle zdvorilostni fraze, nejsou nutne…
Hlavni je, ze to bylo fajn a uzili jsme si to. To, ze to nekdo napise, jeste neznamena, ze ma zajem, spis jen nechce vypadat jako buran…Andymu je holt jedno, jak vypada
A ja na nej vlastne od te doby nejak ani nemyslim…
Nemyslim na nikoho a je mi fajn
Mozna jsem se jen sama jela presvedcit, co k nemu citim/necitim…a zjistila jsem, ze uz to neni ono…jo tak nejak to asi je.
Příspěvek upraven 08.07.26 v 22:03
@Luxusnixicht píše: Více
Praveze nejde o fetaky a homosexuály, koukni například mykoplasma, ureaplasma, chlamydie, ( snad ty názvy pisu správně v češtině ), chlamydie muže clovek mít a nemusí mít žádný problem, stejně mykoplasma, nebo ureoplasma, ale jinému to muže dělat vazne urogenitalni zapaly. Proti přenosu chlamydii kondom perfektně funguje, u tech 2 ostatních nefunguje na 100%, ale znižuje riziko přenosu.
Proste k bezpečnému sexu bez kondomu potřebuješ dlouhodobého exkluzivniho partnera, který je zdravý, což u Helmutu, u kterých netušis s kym a kdy souložili, proste nemáš, takže tam o důvěře a obezřetnosti nejde říkat. Jasne, je to tva věc, ale nac zbytečně jit do rizika. Uz jen třeba kvůli jiným ženám, kterým muzes neco nechtěně poslat, přestože ty nemusíš mít žádný problem. Jinak naučit se správně používat kondom je otazka par minut, jsou na to jiste i nějaká naučná videa, jak to správně nasadit, aby nezklouzaval a netrhal se.
@MyMelody píše: Více
Tak ja si chci ten sex jednou za cas uzit…
A kondom to dost znemoznuje…neni to ono, clovek na to musi porad myslet, divocejsi sex, oralni sex a pod, s tim taky nejde, musis to porad sundavat, nandavat…kontrolovat jestli nepraskl
Ne diky. Jasne, ze jsou tu rizika…jako jsou v beznem zivote kazdy den i pri jinych cinnostech…zivot je rizikovej a nekdy zabiji
A ja osobne razim heslo - vsechno nebo nic, bud si to uziju naplno, nebo se tim nehodlam vubec zabyvat. Takze tak, co nadelas.
Promiň, nejde mi dohromady představa kamaráda, se kterým už to vlastně není ono, romantiky a parkoviště. ![]()
Ja myslim, ze uz od nej nic neocekavas, uz jses imunni, proto s tebou uz nic neděla, ze nepise, protože uz vic krat ukazal, jak to ma s tebou a vickrat nenapsal, tak uz nemas iluze a uz vis, ze cekat od Andyho po těch zkušenostech neco vic, by nedavalo smysl.
Jsi do něho zabouchlá, a okecáváš to jak před námi, tak před sebou! Kdyby Tě teď požadal o ruku, tak budeš z toho na větvi a naměkko!
![]()