Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8950
7.7.26 19:17
@zmrzlik píše: Více

Skrblík to je :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
7.7.26 19:46
@Fukitol píše: Více

Hodit hrbem :lol: Tak to zase neni..ja i k Andymu mam city, potrebuju byt na stejne vlne, mit duveru…jen ta skala te hloubky citu, ma velke rozpeti…teda alespon u me :nevim: :jazyk: Kdyby ta skala byla od 0 - do 100, tak Helmut byl 102 :D Andy tak 78 dejme tomu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.7.26 19:49
@Fukitol píše: Více

Neser! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.7.26 19:50
@Luxusnixicht píše: Více

No do kelu… o to tezsi to muselo pro tebe byt… pokud jsi to ty takhle citila, muselo byt peklo, ze on mel jinou, lhal a ze te hodil pres palubu. Ja ted uz asi chápu motivaci tech uniku do iluzorních konstrukci a obhajovani helmutiho neobhajitelného… clovek te bolesti proste unika, jak to jen jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.7.26 19:56
@Velryba černá píše: Více

Takže žádný návrat se nekoná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
7.7.26 20:05
@marin píše: Více

Já o víkendu s pomocí AI napsal takovou povídku, že jsem se až divil a litoval, že to nelze publikovat, ale bylo moc osobní a 120 dní Sodomy proti tomu hadr! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29832
7.7.26 20:07
@Luxusnixicht píše: Více

Už jsem byla zoufalá při tom vymýšlení. :mrgreen: Pořád nebyla spokojená, tak jsem viděla v posteli ten polštář a peřinu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29832
7.7.26 20:11
@jege píše: Více

AI na psaní nepoužívá, to by bylo pod její úroveň. :mrgreen: Na jiné věci ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16129
7.7.26 20:12
@MyMelody píše: Více

Hlavne se z toho nedalo vystoupit, ani jinak uniknout…bylo to jako jet vlakem, ktery ale nikde nestavi a nema vlastne ani zadne dvere…konecna stanice - neurcito… :D Jedina sance byla, ze ten vlak jednou vykoleji a rozpadne se…ale pozor, ja vzdy jen neunikala bolesti, bylo to i krasne…jedinecne. Nebylo to tak, ze bych porad chtela uniknout…ten vlak me vezl casto do krasnych a nepoznanych mist a casto to bylo az euforicke…jenze pak zahy nastal propad…a o to vetsi, cim vys jsem predtim byla…a takhle porad dokola…a vlastne za tu zachranu dost vdecim i Andreasovi, pak to nabralo jiny smer a vsechno se najednou uklidnilo…byt to byla od nej nevedoma pomoc :D Proto k nemu mam asi takove pozitivni pocity, i pres to vsechno jakej je obcas trotl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8950
7.7.26 20:14
@Centropen píše: Více
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.7.26 20:15

Ty tiez nebudes uplne bez fantazie, ked vymyslis nieco take :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8950
7.7.26 20:17

Měla jsem doma taky takový malý kousek… :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29832
7.7.26 20:17
@Cvrček4576 píše: Více

Má to tak půl na půl. Na jedné straně čistá matematická logika a na druhé straně je kreativní. Ve výtvarce taky tvořila zajímavé výtvory. Učitelka z výtvarky taky byla vždycky nadšená originalitou a zajímavým pojetím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
7.7.26 20:18
@Centropen píše: Více

Vizualizace obcas usnadni pochopit hloubku problemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29832
7.7.26 20:19
@Adull píše: Více

Je to náročné co? :lol: Ty ranní filozofická okénka, když člověk spěchal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová