Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Hodit hrbem
Tak to zase neni..ja i k Andymu mam city, potrebuju byt na stejne vlne, mit duveru…jen ta skala te hloubky citu, ma velke rozpeti…teda alespon u me
Kdyby ta skala byla od 0 - do 100, tak Helmut byl 102
Andy tak 78 dejme tomu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No do kelu… o to tezsi to muselo pro tebe byt… pokud jsi to ty takhle citila, muselo byt peklo, ze on mel jinou, lhal a ze te hodil pres palubu. Ja ted uz asi chápu motivaci tech uniku do iluzorních konstrukci a obhajovani helmutiho neobhajitelného… clovek te bolesti proste unika, jak to jen jde.
@marin píše: Více
Já o víkendu s pomocí AI napsal takovou povídku, že jsem se až divil a litoval, že to nelze publikovat, ale bylo moc osobní a 120 dní Sodomy proti tomu hadr!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Už jsem byla zoufalá při tom vymýšlení.
Pořád nebyla spokojená, tak jsem viděla v posteli ten polštář a peřinu… ![]()
@jege píše: Více
AI na psaní nepoužívá, to by bylo pod její úroveň.
Na jiné věci ano.
@MyMelody píše: Více
Hlavne se z toho nedalo vystoupit, ani jinak uniknout…bylo to jako jet vlakem, ktery ale nikde nestavi a nema vlastne ani zadne dvere…konecna stanice - neurcito…
Jedina sance byla, ze ten vlak jednou vykoleji a rozpadne se…ale pozor, ja vzdy jen neunikala bolesti, bylo to i krasne…jedinecne. Nebylo to tak, ze bych porad chtela uniknout…ten vlak me vezl casto do krasnych a nepoznanych mist a casto to bylo az euforicke…jenze pak zahy nastal propad…a o to vetsi, cim vys jsem predtim byla…a takhle porad dokola…a vlastne za tu zachranu dost vdecim i Andreasovi, pak to nabralo jiny smer a vsechno se najednou uklidnilo…byt to byla od nej nevedoma pomoc
Proto k nemu mam asi takove pozitivni pocity, i pres to vsechno jakej je obcas trotl ![]()
@marin píše: Více
Ty tiez nebudes uplne bez fantazie, ked vymyslis nieco take ![]()
@Cvrček4576 píše: Více
Má to tak půl na půl. Na jedné straně čistá matematická logika a na druhé straně je kreativní. Ve výtvarce taky tvořila zajímavé výtvory. Učitelka z výtvarky taky byla vždycky nadšená originalitou a zajímavým pojetím.
@Centropen píše: Více
Vizualizace obcas usnadni pochopit hloubku problemu ![]()
@Adull píše: Více
Je to náročné co?
Ty ranní filozofická okénka, když člověk spěchal…