Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Vzhled mi urcite k zamilovani nestaci
Jak jsi na to prisla proboha? Copak jsem tu nepsala celou dobu, jak moc se mi Helmut nelibil? Kdyby mi slo jen o vzhled, on konkretne nikdy sanci nedostane a nikdy bych se do nej nezamilovala az po usi…Co se Andyho tyce, ano, on je muj typ naprosto, ale nikdy jsem prece nepsala, ze je to jen o vzhledu…to u me tak nefunguje…je spoustu peknych chlapu, kteri mi ale nic nerikaji, nepritahuji me…Andyho jsem navic 4 roky odmitala, kdyby to bylo jen o vzhledu, hupsnu s nim do postele hned a neoddaluju to…ale casem jsem mu prisla na chut…my jsme s i rozumeli vlastne od zacatku, libil se mi jeho humor…jenze to bylo vsechno tak nejak prekryte Helmutem…takze to naplno mohlo vygradovat, az kdyz to u Helmuta trochu povolilo a objevila se ta trhlina…Andy mi sedl v hodne vecech, je pro me hodne originalni uvazovanim i vicero vecma a je to pro me chytrej chlap, kolikrat me uplne odzbrojil a my jsme proste na podobne vlne…urcite to neni tak, ze si myslim, ze je to nejakej blbec, kterej je jen peknej a nic vic
To bych s nim fakt nic mit nemohla. A vubec nevim, kde jsi to vydedukovala, ale urazi me to. Ja fakt nejsem takhle povrchni, snad uz me trochu znas za ta leta.
Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:32
@Luxusnixicht píše: Více
Nemiluješ člověka pro něj samotného? Člověk je přece především soubor povahových vlastností. Člověka definuje především to, jaký je, ne jak vypadá.
@Velryba černá píše: Více
Nikde nepisu nic o tom, ze je to o tom, jak dotycny vypada ![]()
Ale jak potom můžeš napsat, že pokud u člověka hledáš nebo snad potřebuješ určité vlastnosti, přístup k životu, pak nemiluješ jeho? Do čeho ses tedy zamilovala v případě Helmuta?
@Cvrček4576 píše: Více
Ja si nic neidealizuju, vidim to prave tak, jak to je…ale jdu do toho i presto…protoze kdyz miluju, tak se vsim vsudy…copak jsem tu kolikrat nepsala, jakej je Helmut blb? Jak me zklamal a co zase vyvedl a udelal blbe? Ja ho urcite nevykreslovala v nejakych ruzovych barvach…ani Andyho, to bych o nich psala jinak. Takze nevim, co furt mate s tim idealizovanim. To opravdu neni muj pripad.
Zamilovala jsem se do nej jako do celku…ne do neceho konkretniho
Milovala jsem ho se vsim, co mel v sobe, kym byl, do jeho osobnosti, duse…ale neda se rict, ze jsem si dopredu rekla, jo tohle je vlastnost, ktera se mi libi, tak se do nej zamiluju
Tak to od vas zni
Laska prece neprichazi na zaklade nejakych splnenych podminek…
No, já jsem nikdy nezačala milovat dřív, než jsem toho člověka alespoň nějak poznala. A není to o nějakém seznamu, takto si o tom píšeme tady, protože v určitém věku už člověk ví, jak to má. Nebo ty se zamiluješ do kohokoli?
Všechno cos vyjmenovala, se mi libi, Mensik, Kopecky, Hrusinky, Filipovsky a dalsi… měli jste talenty u vás… akurat teda nelibi se mi Sverak, hraje všechno stejne mdlo, stejně nevyrazne, tam talent nevidím.
Ja se nemuzu zamilovat do někoho, kdo se mi nelibi i povahou, nic si rozumem nevyjmenuju, zalíbení probíhá podobně jak u vzhledu, neoduvodnis si rozumem, ze ten chlap se ti nelibi, protože ma o pul centimetru větší nos a pravé ucho delší, nelibi se ti jeho vhled tak nějak celkove, stejně je to u povahy, nanaskoci přitažlivost u kolenovrta, protože kolenovrtstvi byva spojeno i s jistou duševní rigiditou a s omezenosti pohledu a velkorysost, nejen finanční, je pro mne u chlapa sexy, protože velkorysa povaha byva spojena s rozletem, je tam prostor, nadhled… nevyjmenuješ si to vsechno rozumem, ale vnimas, vycitujes to tak nějak celkove.
Když jsem se zamilovala na první pohled, nejen obličej se mi líbil, ale co mel v očích, vyraz, co vyžaroval ze sebe, všechno dokopy, jak mluvil, co mluvil. Začali jsme rozhovor a jak mluvil cim dal, tím vic se mi libil, každou vetou, ja byla totálně okouzlena z toho co a jak říkal, jak reagoval, jak působil.
A opacne, líbil se mi jeden teda fakt hezky chlap a fyzicky přesně můj typ, ale jak jsme se začali bavit, nejednou nula nula nic, nic tam nebylo, z rozhovoru jsem vycitila co je zhruba zac a nic.
Příspěvek upraven 07.07.26 v 15:13
Prave, ze nezamiluju
Ale od vas mi to znelo tak, ze se zamilujete do kazdeho, kdo splnuje nejake vase pozadavky…
Ale asi jsme si nerozumely
Co se ale me tyce, tak opravdu nedokazu presne rict, proc se zamiluju do toho a ne do toho…
Ale urcite nestaci jen nejake vlastnosti, ktere se mi libi…musi tam byt neco vic.
Dobře a zamiluješ se do někoho, kdo nemá žádnou vlastnost, která se ti líbí? Vždyť je to nesmysl.
tak obcas si clovek chce hodit hrbem i bez nejakeho velkeho filozofovani ![]()
@Fukitol píše: Více
Pokud píšeš o Andym, tak toho přece nemiluje. U mne tedy ani občas. ![]()
@MyMelody píše: Více
Tady se trochu zastavím ![]()
Jednou nebo vícekrát jsi psala, že ses do stávajícího partnera zamilovala na první pohled.
A ted jedna hnidopišská otázka. Jak jsi v tom prvním pohledu poznala všechny ty parametry a podmínky pro zamilovanost o kterých píšeš?
To co popisuješ, je poznávání protějšku v nějakém čase, nikoliv v prvním pohledu. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Já třeba jo, já z toho totiž takovou super extra záležitost nedělám a z Jegouše neubude, tak proč by ne? ![]()