Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16209
7.7.26 14:31
@MyMelody píše: Více

Vzhled mi urcite k zamilovani nestaci 8o Jak jsi na to prisla proboha? Copak jsem tu nepsala celou dobu, jak moc se mi Helmut nelibil? Kdyby mi slo jen o vzhled, on konkretne nikdy sanci nedostane a nikdy bych se do nej nezamilovala az po usi…Co se Andyho tyce, ano, on je muj typ naprosto, ale nikdy jsem prece nepsala, ze je to jen o vzhledu…to u me tak nefunguje…je spoustu peknych chlapu, kteri mi ale nic nerikaji, nepritahuji me…Andyho jsem navic 4 roky odmitala, kdyby to bylo jen o vzhledu, hupsnu s nim do postele hned a neoddaluju to…ale casem jsem mu prisla na chut…my jsme s i rozumeli vlastne od zacatku, libil se mi jeho humor…jenze to bylo vsechno tak nejak prekryte Helmutem…takze to naplno mohlo vygradovat, az kdyz to u Helmuta trochu povolilo a objevila se ta trhlina…Andy mi sedl v hodne vecech, je pro me hodne originalni uvazovanim i vicero vecma a je to pro me chytrej chlap, kolikrat me uplne odzbrojil a my jsme proste na podobne vlne…urcite to neni tak, ze si myslim, ze je to nejakej blbec, kterej je jen peknej a nic vic 8o To bych s nim fakt nic mit nemohla. A vubec nevim, kde jsi to vydedukovala, ale urazi me to. Ja fakt nejsem takhle povrchni, snad uz me trochu znas za ta leta.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.26 14:31
@Luxusnixicht píše: Více

Nemiluješ člověka pro něj samotného? Člověk je přece především soubor povahových vlastností. Člověka definuje především to, jaký je, ne jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
7.7.26 14:33
@Velryba černá píše: Více

Nikde nepisu nic o tom, ze je to o tom, jak dotycny vypada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.26 14:36

Ale jak potom můžeš napsat, že pokud u člověka hledáš nebo snad potřebuješ určité vlastnosti, přístup k životu, pak nemiluješ jeho? Do čeho ses tedy zamilovala v případě Helmuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
7.7.26 14:38
@Cvrček4576 píše: Více

Ja si nic neidealizuju, vidim to prave tak, jak to je…ale jdu do toho i presto…protoze kdyz miluju, tak se vsim vsudy…copak jsem tu kolikrat nepsala, jakej je Helmut blb? Jak me zklamal a co zase vyvedl a udelal blbe? Ja ho urcite nevykreslovala v nejakych ruzovych barvach…ani Andyho, to bych o nich psala jinak. Takze nevim, co furt mate s tim idealizovanim. To opravdu neni muj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
7.7.26 14:41

Zamilovala jsem se do nej jako do celku…ne do neceho konkretniho :think: Milovala jsem ho se vsim, co mel v sobe, kym byl, do jeho osobnosti, duse…ale neda se rict, ze jsem si dopredu rekla, jo tohle je vlastnost, ktera se mi libi, tak se do nej zamiluju :nevim: Tak to od vas zni :nevim: Laska prece neprichazi na zaklade nejakych splnenych podminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.26 14:43

No, já jsem nikdy nezačala milovat dřív, než jsem toho člověka alespoň nějak poznala. A není to o nějakém seznamu, takto si o tom píšeme tady, protože v určitém věku už člověk ví, jak to má. Nebo ty se zamiluješ do kohokoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
7.7.26 14:45

Všechno cos vyjmenovala, se mi libi, Mensik, Kopecky, Hrusinky, Filipovsky a dalsi… měli jste talenty u vás… akurat teda nelibi se mi Sverak, hraje všechno stejne mdlo, stejně nevyrazne, tam talent nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
7.7.26 15:02

Ja se nemuzu zamilovat do někoho, kdo se mi nelibi i povahou, nic si rozumem nevyjmenuju, zalíbení probíhá podobně jak u vzhledu, neoduvodnis si rozumem, ze ten chlap se ti nelibi, protože ma o pul centimetru větší nos a pravé ucho delší, nelibi se ti jeho vhled tak nějak celkove, stejně je to u povahy, nanaskoci přitažlivost u kolenovrta, protože kolenovrtstvi byva spojeno i s jistou duševní rigiditou a s omezenosti pohledu a velkorysost, nejen finanční, je pro mne u chlapa sexy, protože velkorysa povaha byva spojena s rozletem, je tam prostor, nadhled… nevyjmenuješ si to vsechno rozumem, ale vnimas, vycitujes to tak nějak celkove.

Když jsem se zamilovala na první pohled, nejen obličej se mi líbil, ale co mel v očích, vyraz, co vyžaroval ze sebe, všechno dokopy, jak mluvil, co mluvil. Začali jsme rozhovor a jak mluvil cim dal, tím vic se mi libil, každou vetou, ja byla totálně okouzlena z toho co a jak říkal, jak reagoval, jak působil.
A opacne, líbil se mi jeden teda fakt hezky chlap a fyzicky přesně můj typ, ale jak jsme se začali bavit, nejednou nula nula nic, nic tam nebylo, z rozhovoru jsem vycitila co je zhruba zac a nic.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
7.7.26 15:06

Prave, ze nezamiluju :nevim: Ale od vas mi to znelo tak, ze se zamilujete do kazdeho, kdo splnuje nejake vase pozadavky… :D Ale asi jsme si nerozumely :jazyk: Co se ale me tyce, tak opravdu nedokazu presne rict, proc se zamiluju do toho a ne do toho… :nevim: Ale urcite nestaci jen nejake vlastnosti, ktere se mi libi…musi tam byt neco vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.26 15:08

Dobře a zamiluješ se do někoho, kdo nemá žádnou vlastnost, která se ti líbí? Vždyť je to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
7.7.26 15:09

tak obcas si clovek chce hodit hrbem i bez nejakeho velkeho filozofovani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.26 15:11
@Fukitol píše: Více

Pokud píšeš o Andym, tak toho přece nemiluje. U mne tedy ani občas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.7.26 15:11
@MyMelody píše: Více

Tady se trochu zastavím :think:
Jednou nebo vícekrát jsi psala, že ses do stávajícího partnera zamilovala na první pohled.
A ted jedna hnidopišská otázka. Jak jsi v tom prvním pohledu poznala všechny ty parametry a podmínky pro zamilovanost o kterých píšeš?
To co popisuješ, je poznávání protějšku v nějakém čase, nikoliv v prvním pohledu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37737
7.7.26 15:12
@Honza 12 píše: Více

Já třeba jo, já z toho totiž takovou super extra záležitost nedělám a z Jegouše neubude, tak proč by ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová