Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
„A toho grazla vedle si me ani nevsimnes…at se ti pochlubi dobytek jeden, ze ma triletyho parchanta s cizi courou“…" Prijela za nim az v aute a shanela se po nem a i fotku mu tady nechala"…
To mi tak ted vyskocilo…s tim dobytkem ![]()
@Adull píše: Více
Tak ja pocitam i s tim, ze uz se neozve…a mimo to, od nedele se neozval
Jsem s tim v pohode. A ano, tenkrat pred tim 9 mesicnim odmlceni, by Andy Helmiho mohl sesadit…ale je jasne, ze ted uz je to jine…kdyz se takhle zachoval…ale porad se mi libi, takze proc nevyuzit jeho sluzeb
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Přijela, kolem druhý mohlo bejt. Vypila kafe.
Kafe. Co říkala, chci vědět. Hele, Venco, to by mě ani ve snu nenapadlo, že ty a Tejfarka. Vždyť ji znáš, ona snad přefikne každýho kluka v autoškole. Ale já s ní fakticky nic neto.
Ty jo a proč mu nenapíšeš ty?
nějakou normální neutrální zprávu. Něco jako…dojela jsem dobře, kdyby tě to zajímalo.
![]()
@Klopotkova píše: Více
Aha…ups…
Ja to dlouho nevidela…ale ty hlasky jsou nezapomenutelny… ![]()
„A mami, co je to coura?“ bum prask…„hajzle jeden“… „A tati, bila te taky nekdy tvoje maminka?“ „Ne, jenom tvoje“… ![]()
@Arturie píše: Více
Nejde o to, ze ma sex v aute, to je nepodstatný… jde o jinou věc, ty bezne soulozis s muži, kteri te pourazeji, ze mas bordel, ze si tlustá, kteri te poslali s nadrženou fotkou do kelu, protože mají jinou, kteri de vyghostovali na 9 mesicu? Soulozit v aute je normal, i když ne zrovna pohodlný
, ale souložit s chlapem, který se k zene chová jak Bambino k Son, předpokladem, ze standard neni a proto to muže lidem, co to tady dlouhodobě nesleduji, pripadat jak trolling.
Nezapomenutelný. Bezkonkurenční. Takové filmy už nikdo nenatočí. V jedné diskuzi mi jedna uživatelka napsala, že jsem určitě v důchodu, že nezná žádného člověka kolem 30- cca 40 let, kdo by znal české filmy jako já.
A tady je zná tolik +- mých vrstevnic. Jen omezenec může někomu tipovat věk na základě toho, že zbožňuje české komedie.
@Centropen píše: Více
To nemuzu…
Ale vcera mi zkouknul pribeh, tak je to dobry ![]()
Taky mam nejradeji ceske starsi komedie…to jsou nej filmy…ty novy fakt uz stojej vesmes za prd… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Samozřejmě jsme byli. Ten jeho syn Patrik se potatil.