Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3295
7.7.26 12:51
@Luxusnixicht píše: Více

Pamatuju na úplně první, jmenovala se nějak Memo junior encyklopedie, to jsem byla ve čtvrté třídě, zbožňovala jsem ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
7.7.26 12:55

Fakt za prd, třeba filmy, na kterých jsme byli v kině někdy před cca 5ti lety a potom jsem je viděla v tv, tak jsem si už ani nepamatovala moc děj.
Ony některé filmy i jakžtakž jdou, co se dnes natočí, ale není to nic top nezapomenutelného.
Třeba zbožňuju Vesničko má, středisková. Za to jsem v té diskuzi dostala neskutečnou čočku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 12:59
@MyMelody píše: Více

Tak to jsem vysvetlovala…ze kdyby se nestalo to s Helmutem, pravdepodobne, by to melo jiny prubeh…ja to beru tak, ze jsem ho ted vyuzila…byl to muj lek :jazyk: :* A co bylo, mi neprislo az tak dulezite…Samozrejme jsem nezapomnela…ale ono zase zalezi, jak se na to divas…ze me cekal stihlejsi, by se dalo brat jako uprimnost, ne uplne taktni, ale nenapsal, ze jsem tlustoch, jen, ze cekal, ze budu stihlejsi, ok byl to jeho nazor…to o tom bordelu, tak neco nekde mohl videt a jestli z toho ma nejake fobie, coz asi ano, jinak by ho to nenapadlo, tak to holt ze sebe vyhrknul…a to s tou fotkou…v tu chvili mohl byt v choulostive situaci se svou milou…nebo chtel byt poctivy…ta odpoved prisla do minuty, takze to nebylo nejak promyslene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24211
7.7.26 13:04

A tak znáš Son, ona do toho vnesla trochu drama, když to nebylo podle jejích představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 13:04
@Velryba černá píše: Více

No :) ja tomu tvému přístupu asi rozumím, mam to podobně, musí mít mozek a četba knih je sexy. A dalsi věci, nesmí byt takový ten konformisticky banál, suchar, nesmí byt necitlivý k slabším, ke zvířatům, atd, nesmi byt omezeny, sobec, kolenovrt, atd, jen vyzor nestačí, vzrusuje me cela osobnost u muzu, vhled + to jaky je, jen vyzor nestačí zdaleka, to mi stačilo na platonické zabouchnuti do kluka, když mi bylo 14. A navíc, chlap musí byt do mne zamilovaný, to je u mne jeden z pilířů " bezpečně volby "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 13:34

To pak ale nemilujes toho cloveka pro nej samotneho, ale proto, ze splnil urcite pozadavky… :think: A to zase prijde malo mne :nevim: To jsi pak jako Andy s temi pozadavky… :jazyk: Podle me nejvic milujeme, kdyz milujeme druheho ne proto, jaky je, ale presto, jaky je :D :jazyk: A laska prichazi alespon u me, necekane, ne dle nejakeho seznamu, jaky by mel byt. Tohle je takova rozumova laska, co ty pises a podle me nemuze byt pak naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 13:38
@Klopotkova píše: Více

Ja slunce, seno našla na you tube a koukla jsem si to vic krat… hlasky jsou super :mrgreen:… Ruzickova + její manžel, jak v kuchyni psali pozvánky na svatbu, to nejde zapomenout. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 13:41
@Klopotkova píše: Více

Jeste i Pelisky byly fajn, i kdyz to uz neni uplne tak stare…ale byl to asi posledni film, ktery se povedl a taky Bajecna leta pod psa, Obecna skola…z tech starsich, ja mam rada treba Konec vodniku v Cechach, Saxanu, Lucie postrach ulice, Svejka, Homolkovi, nebo Arabelu…mam nejradeji filmy s Hrusinskym, Mensikem, Filipovskym, Kopeckym, to byli top herci a umeli hrat komedie… :D A je fakt, ze po roce 2000, to slo s filmovou tvorbou dost z kopce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
7.7.26 13:44

Já myslím, že se to vůbec nevylučuje, Melody je citový typ, jde na to taky skrze srdce jako ty, jen pro ni přes některé věci nejede vlak. Ty si ty muže hodně idealizuješ a přejdeš věci, které většina žen přejít nedokáže a to taky není dobře, seš hroznej střelec. Já bych řekla, že jsem zhruba uprostřed mezi váma, občas blíž k tobě občas k Melod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38061
7.7.26 13:46
@Venetia píše: Více

Co? :think: :mrgreen:
(Velkej je celá řada za tím atlasem)

Příspěvek upraven 07.07.26 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38061
7.7.26 13:56

Problém jsou podle mě hrané filmy s dětskymi herci, jako byl „Jak dostat tatínka do polepšovny“… Přijela k nám pouť (plná budoucích hvězd), Šest medvědů s Cibulkou (k tomu mám osobní vztah), Páni kluci a podobně. Ono je to taky svázané s dnešními reáliemi. :think: Si vezměte pustit kluka s tátou po cestě na nákup na věž, to by bylo haló. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38061
7.7.26 14:02

Elsu…moment. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8950
7.7.26 14:03

Když napíšeš, že by sesadit tvou velkou lásku z trůnu jako jediný…tak to vyznívá celkem jasně ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 14:05

Vztah z rozumu, nebo rozumové laska je, když jdes na to s rozumem, bez citu. Ja se nezamiluju jen do vzhledu, ale jaky je muž komplet, přitažlivost chlapa je komplexní věc. Jak vidim kolenonvrta, nebo omezence, proste se mi nepostaví, ( obrazně řečeno :) ), nejde to, protože to jsou vlastnosti tak antisexy, ze to není možný. Zhodnotim hezky ksicht, on otevře pusu a kouzlo je pryč, nenaskočí jiskra.

Premyslej Son, proc si to nerozdas s někým, kdo te odpuzuje a nelíbí se ti fyzicky? No a ja to mam stejně jak ty, ale u mne se to nezastaví jen u vzhledu, jak u tebe, ale pokračuje to k povaze. Musí me přitahovat nejen vzhled, ale cela jeho osobnost. Nemůžeme prece říct, ze pokud si to nerozdas s nějakým kvasimodem, který se ti fyzicky nelibi, jdes na to s rozumem, protože bys ho nemela milovat proto jaky je, ale presto jaky je. Sama vidíš, ze je to nesmysl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 14:15
@Cvrček4576 píše: Více

Tak nejak, Son stačí k zamilovaní vzhled, ja se zamiluju nejen do vzhledu, ale i do jeho osbnosti. Jsou povahy, které jsou pro mne tak nesexy, ze tam erotické zamilovanost nemůže zaskočit. To je stejna věc, jak kdybych chtěla po Son, aby si to rozdala s chlapem, který se ji nelíbí a odpuzuje ji fyzicky, ne proto jaky je, ale presto jaky je, no neudělá to, predpokladam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová