Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cvrček4576 píše: Více
No idealizace to neni urcite, neb to by tady vsichni o Helmutech meli zcela jine mineni
Ja pisu, jak to je…i s tim spatnym…u me je to spis tak, ze kdyz uz se zamiluju, neumim se tak rychle zase odmilovat, i kdyz vidim ty spatne veci…takze si to holt vyzeru az do konce…
@Luxusnixicht píše: Více
Ono jde spíš o to, že člověk může milovat, ale pokud to špatné převáží, ukončí ten vztah i tak.
@jege píše: Více
Andy je prakticky muz
Takhle muze kdekoliv a nemusi si delat starosti s nejakym hledanim hotelu…ale ta tva fotka vypada lepe
Tam uz by to bylo i pohodlne
Hlavne to chce klimosku ![]()
Jo, jenže ty tomu říkáš, že to vzdal, já říkám, že se nevzdal sám sebe.
@Fukitol píše: Více
když by se přičítala, tak by se nic hrozného nestalo ![]()
Napadla mi taková paranoidní myšlenka, u pacosu jeden nikdy neví,
co se jim přihodí v hlavě, překontrolovala bych mu auto na tvém miste, jestli tam nemá někde kameru, protože když si někdo dava námahu přemontovat auto na pojizdnou soulozarnu, postel, neprusvitna skla, to nebude asi jen kvůli jedne zene. Kdoví, jestli mu nenapadne si to natáčet a dát jednou, když mu přeskočí v hlavě, na nějaký nemecky web typu nornik, kde se pacosi vychloubavaji ženami. Ale to je uz paranoia, pravděpodobnost je malá, ale stejně bych mu to na dalším rande raději překontrolovala, auto predelano na postel vzbuzuje mimořádnou nedůvěryhodnost. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.26 v 16:27
@MyMelody píše: Více
Ano, to mam taky tak…tyhle veci u me probihaji hlavne nevedome…je to proste jen pocit… Proc jsem s Andym skocila do postele hned a s Martinem jsem to nedokazala ani na 4. schuzce…? Proste tam bylo neco blbe…nejaka nekompatibilita…nerikam, ze u Andyho bylo vse spravne, ale po chemicke strance to sedlo absolutne a to, jak se choval, mi taky hodne imponovalo…nemela jsem, co vytknout…a ano, je to tak, ze telo vi driv, nez hlava…proto me to s Andym tolik cele mate…protoze me telo absolutne nevarovalo, ja se mu uplne oddala…AI mi rekla, ze to pro me zrejme byl kompatibilni protejsek a vnimal to stejne, ale ze to neznamena, ze byl psychicky pripraveny na neco vic…coz on asi nebude nikdy
Ale ta kompatibilita tam je…ja treba u nej i vnimam podobne napojeni, jako s Helmutem…podle toho napojeni vzdycky poznam, ze tam je neco silnejsiho a bude to pokracovat…u zadneho jineho napadnika, tohle nikdy nevzniklo, i kdyz bylo vice schuzek. Ale tohle jsou veci, ktere neumim tak uplne vysvetlit. Ze s nekym mas to propojeni a at delas, co delas, tak to nejde zmenit…
@MyMelody píše: Více
@Velryba černá píše: Více
To chapu…kazdy to mame jinak…ja kdyz jsem zamilovana, tak mam bohuzel tu rozumovou cast v oslabeni
A zkratka si rikam, ze kdyz je tam laska, da se prekonat hodne…AI mi to jednou rekla podobne, ze s Helmutem by nam to mohlo klapat dloudobe jen za predpokladu, ze bych hodne ustoupila sama ze sebe…a to jsem presne delala…ale neslo to jinak…protoze bez nej to bylo jeste horsi. To ze to udelal on, bylo neco jineho a s tim jsem nemohla nic delat, ale ja sama, bych to nikdy nevydrzela, kdybych vedela, ze me porad chce…ted uz je to jine. Uz to pretrhnul.
@Adull píše: Více
Kdo? No to je jedno, vlastne ani jeden se neozval
I kdyz u Helmuta nevim…nekoukala jsem do toho chatu uz tyden…a nechci si tim ted kazit naladu…mozna nekdy mrknu…az se budu nudit ![]()