Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8950
7.7.26 17:04
@Luxusnixicht píše: Více

Pokud si píšete na whatsupu, tak i když máš chat v archivaci, tak že ti od něj přišla zpráva bys přeci videla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 17:07
@Adull píše: Více

Ne, ne…na Messengeru…a tam ho mam v Omezeni, drive to byla ignorace :D Je to, ze se ti ten chat presune jinam, kde ho nevidis, jen kdyz primo najedes na Omezene konverzace…ale jinak ti dotycny psat muze, jen nevidi, kdy jsi online, nebo zda jsi tu zpravu cetla. Helmuta jsem tam mela mockrat :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 17:51
@zmrzlik píše: Více
Že jo? Pro dva! ;) :*

Doufám, že myslíš Průhonice, max. České Budějovice?! Na delší trasy vlak anebo letadlo! Nejlépe lůžko v kupé pro dva. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 18:13

No protozes napsala, ze proc by se neslo zamilovat do chlapa, kterého povaha se mi nelibi a ze bych ho mela milovat ne proto jaky je a přestože je takovy, tak z toho jsem vyvodila, asi špatně, ze dominuje vhled, ne povaha. Pokud si to myslela jinak, nerozuměly jsme se, ale co píses teď, v tom se zhodneme, zamilovala si se do Helmuta, protože se ti libil ne vzhledově, ale jaky je povahove, rozumím tomu dobře?

Příspěvek upraven 07.07.26 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
7.7.26 18:29
@jege píše: Více

Ten jsi mi nechtěl koupit :cert: A najednou bys jel taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29832
7.7.26 18:33

Starsi dcera ráda píše. Má pár povídek v šuplíku. Učitelka na zakladce vždycky psala, že se těší na její slohy, že je to vždy potecha pro její cestinarskou duši. Na gymplu zase učitelka občas nechápe jako když má napsat o nejhezčím místě a ona napíše s její kreativitou o místě pod vodou. Prostě vždycky měla fantazii. Večer, když byla malá, tak po mně každý večer chtěla nějaké téma o čem má přemýšlet a na co tvořit to bylo ve skolce. Já už nevěděla jednou co říct, tak povídám jak peřina a polstar jedou na dovolenou. :mrgreen: to tedy slavilo úspěch největší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37688
7.7.26 18:36
@zmrzlik píše: Více

S Tebou klidně na kraj světa! :* :hug:

Až Ti ho koupí někdo jiný. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 18:37

Samozrejme, ale prvni dojem uz byl a byl pozitivní na 200% :) a pak se to zintenzivnilo az do zamilovaní.
Nikdy si se nezabouchla na první pohled? V hlave ti najednou lita euforie, cely den myslis na neho, jak je zajímavý, pritazlivy a jses rozklepana z rande, co přijde. Pak mluvíte spolu, začnete randit a ten růžový pocit z hlavy začíná odcházet, zjistujes jaky je, citis jiste zklamání, prázdno a nezůstane z toho nic. Anebo naopak to zesilni az k zamilovani, a poslední krat to byla extra rychlost a bylo to v něčem jiny, těžko vysvětlit, kdo to nezazil. Taky jsem předtím myslela, ze láska na první pohled je blbost, ze je to jen legenda, no není.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 18:42
@marin píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
7.7.26 18:49

To je moc hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.26 18:50
@Cvrček4576 píše: Více

Hned mi naskočila pri cteni sympatie pro dceru Marin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 18:51
@MyMelody píše: Více

Ale jo, lasku na prvni pohled chapu :D Byt se neda rict, ze bych ji zazila :lol: Mozna trochu s Andym, protoze tam to slo vsechno hrozne rychle a kdyz jsem ho videla na zivo, bylo to jedno velke wau a pak, jak jsme mluvili a mluvili, bylo to porad vetsi a vetsi wau :D…ale jinak vubec. Spis jsem casteji zazila lasku na tisic padesaty pohled :lol: Ale to porad prece nevysvetluje to s temi pozadavky… :D Kdyz to jde takhle rychle, jako u tebe, moc toho o dotycnem nestihnes zjistit, zjistujes to pak postupne casem…a taky se rika, ze cloveka nepoznas, dokud neprijde nejaka krizova situace…on kazdy s tebou umi byt, kdyz slunce sviti. Takze to mas v podstate jako ja, ze se zamilujes a zprvu nevis tak uplne proc :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 18:54

To je hezke ;) Perina a polstar jedou na dovolenou, je bozi :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
7.7.26 19:10

Jj, snílek jako vyšitej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16122
7.7.26 19:11

Ani tak se to neda uplne rict… :D..Nebylo to az tak o tom, co psal, nebo jak se projevoval…on nepsal zase nic tak vyjimecneho, ale presto to bylo jine…ale asi nedokazu rict, proc konkretne jsem se do nej zamilovala :D :think: Byly u nej vlastnosti, ktere jsem u nej hodne obdivovala, ale nebyl to duvod zamilovani se…bylo to tak strasne automaticke a prirozene, ze to neumim rict jinak, nez, ze to byl proste On…me druhe ja, moje soucast…jak kdyby to tak bylo odjakziva. A vlastne tam ani nebyla takova ta pocatecni nervozita, ta silena zamilovanost, jako s jinymi muzi…mela jsem pocit neskutecne hloubky a duvery uz od zacatku. Jako kdyby se po dlouhe dobe vratil nejaky milovany clen rodiny :D Bylo to zkratka predem dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová