Miloš vážně nevypadá dobře....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
14.9.21 15:10
@Bubllenka píše:
Mě při minulých kandidaturách bavil nejvíceFišer, je to kultivovaný, slušný, vzdělaný člověk, s bohatými zkušenostmi v mezinárodní diplomacii… Prostě člověk, který by s grácii zastával tento úřad. Byla by to příjemná změna.
Zemanovi přeji, ať se uzdraví, ale už by měl odpočívat na Vysočině.

Souhlasím :palec:

p. s. i s tou poslední větou bych ráda souhlasila, ale to se nikdy nestane - hradní parta ho potřebuje ve funkci, byť nefungujícího. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
14.9.21 15:10

Jestli pak je s Klausem na pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.9.21 15:11
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem,
na novinkách jsem četla, že Zemana hospitalizovali v ÚVN. A na těch fotkách vypadá fakt špatně :think: ( alespoň na mě to tak působí).
Máte svého favorita na nového prezidenta? A kdo to je? Dík.

Na momentce bych asi taky nebyla krasavice. On má tu smůlu, že není fotogenický. A věk na zdravotní problémy má. Já jsem ho nikdy nevolila, nikdy nebyl mým favoritem. Sympatický mi je Pavel Fisher.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.9.21 15:22
@Kriss Tina píše:
Máš pocit, že je to téma vhodné? Sice nevypadá nejlíp, ale hned řešit jeho náhradu je trochu mimo.

Král je mrtev, ať žije král! On není nějaký dědeček z Vysočiny, ale prezident republiky, takže diskuse o nástupnictví je naprosto legitimní.

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.9.21 15:25

Hele, a kdy Zeman vypadal dobře???

• Citovat
  • Upravit
3600
14.9.21 15:27
@Kriss Tina píše:
Máš pocit, že je to téma vhodné? Sice nevypadá nejlíp, ale hned řešit jeho náhradu je trochu mimo.

není, jeho náhrada měla být řešena už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.9.21 15:28

Pan prezident už dávno nevypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.9.21 15:29
@Bubla Bůčková píše:
Se přihlásí zas někdo typu Špidla nebo Paroubek, lidi budou šílet, jak je to známá tvář a jak tehdy bylo skvěle a lup ho tam :D

ježiši kriste, nepřivolávej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20914
14.9.21 15:30
@Arboretka píše:
není, jeho náhrada měla být řešena už dávno.

Přesně. Už dávno není absolutně schopen plnit svoje povinnosti. Celý úřad prezidenta je pro srandu a jako koryto pro spolek Mynář, Nejedlý atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.9.21 15:32
@Cenarius píše:
Přesně. Už dávno není absolutně schopen plnit svoje povinnosti. Celý úřad prezidenta je pro srandu a jako koryto pro spolek Mynář, Nejedlý atd.

no však ti se taky veřejně začali modlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.9.21 15:35
@Janli píše:
Hele, a kdy Zeman vypadal dobře???

Prezidentský portrét s rukama pod bradou ušel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
14.9.21 15:41

Nevypadá dobře už dlouho. A není se v jeho věku a s jeho diagnózama čemu divit. Já mu nic špatného nepřeju, ale při jeho druhém zvolení prezidentem jsem si ťukala na čelo. Ne kvůli tomu, že Zeman, nebo kvůli jeho slovníku, ale právě kvůli jeho věku a zdravotnímu stavu. Nechápala jsem, že někdo chce pána nad hrobem s podlomeným zdravím (fyzickým a asi i duševním) za prezidenta. To samé se týká všech těch pánů kandidátů 70+ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.9.21 15:43

Csakova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.9.21 15:45
@Kaileee píše:
Csakova

ta nemůže ven, schovává se v bunkru, protože ona jediná ví, že nás práškují covidem z letadel, takže nevychází, aby ji také nepoprášili. Nejvíc to létá nad Brnem říkala. Teda teď to vypadá, že se letadla přestěhovala nad Vary, ale ona i tak setrvává v bunkru a nic neriskuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
14.9.21 15:50

@Arboretka ale chce do sněmovny tak třeba pak ve sněmovně bude i spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie