Milování 3 dny před ovulací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32927
8.11.16 18:01

Já, je z toho kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.17 01:02

Předem se omlouvám za anonym.
Ahoj holky, rada bych tuhle diskuzi oživila, jestli nemáte nic proti. :P
V záři se nam s partnerem podařilo otěhotnět na druhy pokus, ale záhy jsme o to přišli :,(
Poté jsme se rozhodli miminko na nejakou dobu odložit kvuli komplikované životní situaci a nejdriv vyřešit zázemí pro budoucí miminko a nasi rodinu.
No a přišly Vánoce. Jednoho večera jsme se opili a pomilovali. Normálně praktikujeme prerusovanou souloz, ale přerušit to do bazénu se nam ani jednomu moc nezdálo. Proto jsme meli lepsi napad, a to aby přítel vyvrcholil do me. :lol: (clovek žasne kolik skvělých nápadu se urodi opilym lidem v hlave :nevim: ).
Myslíte, ze je pravděpodobnost těhotenství? Stalo se to ve čtvrtek v noci a ovulace byla v nedeli (podle bolesti v podbrisku). Byl to druhy sex ten den a jeste v bazénu pod vlivem :lol:
Miminko moc chceme, ale ted neni ta nejvhodnější doba, takze jsme chtěli počkat… :zed:

• Citovat
  • Upravit
382
6.1.17 01:37

Slušnej příspěvek v jednu ráno - jezdím do wellness centra Helios Lipová a taky mě nenapadlo to nikdy pustit do bazénu - nehledě na to, že manželka stejně preferuje finskou a infra saunu, kdežto já parní saunu, vířivku a bazén…prostě se antagonisticky odpuzujeme, ač jsme zplodili v opilosti zřejmě dvě dcery, dnes už dospělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.1.17 01:57

@Hrabě Dooku :mrgreen: velmi vtipné! Příspěvek je českého času 1 rano, ja mam skoro jedenáct dopoledne. Byl to nas bazén, ne veřejný :jazyk: ziju na druhé straně světa a mame tu sakra vedro i v noci.
Miluju tyhle domněnky. Ale jo, radi se v noci vkrademe do veřejného bazénu, tam se opijem a děláme deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.1.17 02:01

A uz to ani neni anonym :roll: :lol: me pan tak pobavil, ze jsem z toho zapomnela odkliknout to políčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
6.1.17 14:32

@Kangaroo když se má stát stane se. Okolnosti jsou podružné. Sex tři dny před ovulací je klidně pravděpodobně plodný. Sama mám takhle syna, a nejen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.1.17 23:18

@andelka83 dite se da zplodit za jakýchkoli okolnosti, no. Holt ted jen čekat do příštího tydne, jak to dopadne.
Tusila jsi, ze se tenkrát takhle zadarilo nebo to bylo velký prekvapko? Promin, jestli jsi to nekde psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
7.1.17 09:13

@Kangaroo no,moc jsem s tím nepočítala, i když jsem věděla že ty potvůrky umí přežít. Kamarádka teď čeká miminko a sex byl 5 dní před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
7.1.17 09:33

@andelka83 tak ja taky tusila, ze umí přežít, ale 5 dni uz je teda neco! 8o no, tak uvidime. Mam tyden do MS…každopádně by to byl dobrej vtip. Protože kdyz jsme se snažili, tak to slo celkem dobre, ale pak to nedopadlo, takze jednak nechci procházet tim samým znovu, ale na druhou stranu by to bylo jako naschval…
Juuu! Tak přeju kamarádce hodne štěstí! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
7.1.17 10:46

@Kangaroo to se tak nekdy stava, zrovna kdyz to nejmin čekáš.. Tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
7.1.17 23:48

@andelka83 Jn! Tak na dnesek se mi zdálo, ze jsem mela malého chlapečka! 8o a ze byl podobnej mymu brachovi, kdyz byl miminko, protože byl strašně roztomilej :lol: uz mi sploucha na maják! :jazyk:
I kdyz me to trochu znepokojuje, protože poprvé jsem si vysnila jak pozitivní tehotensky test, tak i potrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
8.1.17 08:42

@Kangaroo to je sranda, mně se dneska taky zdálo o miminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.1.17 13:19

@andelka83 :lol: jooo? A plánujete nebo se snažíte jeste o dalsi?
A zdálo se ti o holčičce nebo chlapečkovi?
Schválně, co se mi bude zdát dneska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.17 17:20

Tak v pátek jsme se na to vrhli :D dnes bych měla mít ovu, pro jistotu ještě dnes to pojistime :pankac: tak snaaad. Ha neberu od srpna a až na minulý měsíc pravidelně ms. To bylo o 10 dní déle.

• Citovat
  • Upravit
32927
8.1.17 20:11

@Kangaroo no zatím neplanujeme nějak zásadně, ale HA neberu, měřím bt. Myslím že holčička to byla ( už mám dva kluky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí