Milování 3 dny před ovulací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
22.6.17 15:15

Dobry den chtela bych se zeptat jaka je sance na otehotneni kdyz sex byl 1-2dny pred ovulaci, ale ihned po sexu jsem sla do sprchy? Myslite ze se zadarilo, zadne priznaky nemam a ms ma dorazit za dva dny. Test negativni. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
22.12.17 23:34

Ahoj chci se zeptat můžu otěhotnět 2-3dny před ovulaci…před 3dny jsme měly sex a teď taky je tu šance???děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
22.12.17 23:50

@Sabinnka jasně,2-3 dny před ovulaci je velmi plodné období. Ale % pravděpodobnost říct nejde. Nám stačí se nějak obecně trefit do plodného období a je to. Někdo se trefuje přímo do ovulace dlouhodobě a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
22.12.17 23:59
@Sabinnka píše:
Ahoj chci se zeptat můžu otěhotnět 2-3dny před ovulaci…před 3dny jsme měly sex a teď taky je tu šance???děkuji předem
¨
Pokud ovulace nepřišla, ještě nevíte, zda to je 2-3 dny před ovulací :). Vajíčko je schopno být oplodněno, tuším, 48 hod. a spermie v ženě přežijí až 5 dní, takže to dá docela rozptyl.
Ale že je vypočítaná ovulace, to neznamená, že tehdy bude. Já měla pravidelný cyklus 28 dní (z toho přesně 5 dní MS). Ovulace dle testů i symptomů učebnicově 13.-15.DC. A otěhotněla jsem 2× a zrovna ty měsíce to bylo jinak - poprvé jsem otěhotněla týden po vypočítané ovulaci a podruhé 6 dní před…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
23.12.17 18:56

@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. tt ;) Takže odpověď na otázku je ANO :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.18 14:38
@E-nynka84 píše:
@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. tt ;) Takže odpověď na otázku je ANO :srdce:

Tak to je super jinak gratuluji dělala jsem si včera klearblue test a nic negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.1.18 23:18
@E-nynka84 píše:
@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. tt ;) Takže odpověď na otázku je ANO :srdce:

Tak to gratuluju
No tak to asi nic znamenat nebude, ms prisla 3.1 a to
o 1 den drive a ktomu jen 3 dny a hodne slabe po skonceni ms me boli prsa a mam krece jakoby kdyz prichazi ms premyslim jestli zajit na gyndu nebo udelat test… Myslim si ze stejne nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.1.18 23:22
@andelka83 píše:
@Sabinnka jasně,2-3 dny před ovulaci je velmi plodné období. Ale % pravděpodobnost říct nejde. Nám stačí se nějak obecně trefit do plodného období a je to. Někdo se trefuje přímo do ovulace dlouhodobě a nic.

Tak ms prisla tak asi nema cenu plasit noo uvidime dalsi ciklus pokud to nevijde jdem na umele odplodneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.1.18 18:11

Jaky mate skusenosti s mamatestem

Ahoj holky chci se zeptat jake mate skusenosti s mamatestem nebo jestli vam ukazujou falesne duchy diky predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.1.18 16:36

Holky chci vedet vas nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
16.1.18 19:52

@Sabinnka já tam něco vidím.
S mamatesty nemám zkušenost, měla jsem obyčejné testy z drogerie, Tety a Rossmann. Falešné duchy jsem nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.1.18 21:27
@andelka83 píše:
@Sabinnka já tam něco vidím.
S mamatesty nemám zkušenost, měla jsem obyčejné testy z drogerie, Tety a Rossmann. Falešné duchy jsem nikdy neměla.

Noo ja si spis Muslim ze ten muj falesny je… Ale jeste pockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.1.18 09:39

Ahoj holky jsem 22dc a mam druhy den pozitivni ovu testy jak je to mozne…??? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.1.18 09:46

@Sabinnka :) tohle není pozitivní test. A i ovu testy ti ukážou mozne těhotenství. Ovu musí být stejná kontrolní čárka jak ta spodní i silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.1.18 09:49
@j-p píše:
@Sabinnka :) tohle není pozitivní test. A i ovu testy ti ukážou mozne těhotenství. Ovu musí být stejná kontrolní čárka jak ta spodní i silnější.

Ta spodni je silna jen me to blbe foti… Na zivo to jde videt jinak nez na fotkah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí