Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den chtela bych se zeptat jaka je sance na otehotneni kdyz sex byl 1-2dny pred ovulaci, ale ihned po sexu jsem sla do sprchy? Myslite ze se zadarilo, zadne priznaky nemam a ms ma dorazit za dva dny. Test negativni. dekuji
Ahoj chci se zeptat můžu otěhotnět 2-3dny před ovulaci…před 3dny jsme měly sex a teď taky je tu šance???děkuji předem
@Sabinnka jasně,2-3 dny před ovulaci je velmi plodné období. Ale % pravděpodobnost říct nejde. Nám stačí se nějak obecně trefit do plodného období a je to. Někdo se trefuje přímo do ovulace dlouhodobě a nic.
@Sabinnka píše:¨
Ahoj chci se zeptat můžu otěhotnět 2-3dny před ovulaci…před 3dny jsme měly sex a teď taky je tu šance???děkuji předem
@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. tt
Takže odpověď na otázku je ANO ![]()
@E-nynka84 píše:
@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. ttTakže odpověď na otázku je ANO
Tak to je super jinak gratuluji dělala jsem si včera klearblue test a nic negativní ![]()
@E-nynka84 píše:
@Sabinnka
Ahoj, u nás sex ve středu, ovu v sobotu a jsem teď 37. ttTakže odpověď na otázku je ANO
Tak to gratuluju
No tak to asi nic znamenat nebude, ms prisla 3.1 a to
o 1 den drive a ktomu jen 3 dny a hodne slabe po skonceni ms me boli prsa a mam krece jakoby kdyz prichazi ms premyslim jestli zajit na gyndu nebo udelat test… Myslim si ze stejne nic nebude
@andelka83 píše:
@Sabinnka jasně,2-3 dny před ovulaci je velmi plodné období. Ale % pravděpodobnost říct nejde. Nám stačí se nějak obecně trefit do plodného období a je to. Někdo se trefuje přímo do ovulace dlouhodobě a nic.
Tak ms prisla tak asi nema cenu plasit noo uvidime dalsi ciklus pokud to nevijde jdem na umele odplodneni
Ahoj holky chci se zeptat jake mate skusenosti s mamatestem nebo jestli vam ukazujou falesne duchy diky predem
@Sabinnka já tam něco vidím.
S mamatesty nemám zkušenost, měla jsem obyčejné testy z drogerie, Tety a Rossmann. Falešné duchy jsem nikdy neměla.
@andelka83 píše:
@Sabinnka já tam něco vidím.
S mamatesty nemám zkušenost, měla jsem obyčejné testy z drogerie, Tety a Rossmann. Falešné duchy jsem nikdy neměla.
Noo ja si spis Muslim ze ten muj falesny je… Ale jeste pockam
Ahoj holky jsem 22dc a mam druhy den pozitivni ovu testy jak je to mozne…??? Diky
@Sabinnka
tohle není pozitivní test. A i ovu testy ti ukážou mozne těhotenství. Ovu musí být stejná kontrolní čárka jak ta spodní i silnější.
@j-p píše:
@Sabinnkatohle není pozitivní test. A i ovu testy ti ukážou mozne těhotenství. Ovu musí být stejná kontrolní čárka jak ta spodní i silnější.
Ta spodni je silna jen me to blbe foti… Na zivo to jde videt jinak nez na fotkah