Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam nejlepsi vzpominky z cesty jeste s nasima, kdy dostat se do jugosky bylo za odmenu, projeli jsme cele udoli Neretvy do Mostaru, a skoro cele pobrezi az na sever. Krasne bylo v Dubrovniku, v Omisi, Makarske, Splitu atd. Dalsi cesta byla az tranzit do Recka, Jugoslavie uz neexistovala, dalnice taky ne, zato vojaci se samopaly od nas vybirali penize, ze muzeme jet dal. Pak jsem tam pres 10 let nebyla. Vratila jsem se na Istrii parkrat do Porece a pak jse jednou byla na Braci kousek od Supetaru, coz byla srdcovka moji mamky, ktera jela tehdy se mnou a detmi. Ale na moje krasne vzpominky z detstvi uz nove navstevy nenavazaly a do Chorvatska uz nejezdim.
Příspěvek upraven 11.07.19 v 10:16
My jezdíme taky jen chvíli vlastně letos to bylo potřetí. Ale zatím super, vybrali jsme ostrovy a to Rab, Krk, Cres a letos byl Hvar. Hvar asi nejhezčí, najdou se i písečné pláže, ale malej má raději od začátku kamínky a hledání mušliček.
ježky jsme měli všude, ale najdou se místa kde nejsou. Na Hvaru jich bylo nejmíň.
A pak jsme ještě byli týden v Biogradu a to se mi taky moc líbilo, tam teda ježci nebyli vůbec. jen to hrozně moc foukalo.
Chorvatsko je má srdeční záležitost
, ale vadí mi neustálé zdražování a zhoršování kvality služeb.
Ale to nesouvisí s turisty, ale se špatnou ekonomikou. Všude, kde jsem byla, bylo krásně a něco zajímavého k vidění a ochutnání. ![]()
Takže Rab, Krk, Baška Voda, Poreč, Rovinj, Vodice, Šibenik, Makarská, Split, Orebič, Korčula a samozřejmě Dubrovnik
Nejvíc se mi líbilo v Orebiči.
A dále Karlovačko, PAN, Ožujsko, Jamnica, Jana, blitva po istarsku, dalmatinska pašticada, pržene girice, lignje na žaru a mnoho dalšího ![]()
@Liška2014 píše:
@Ajuše taky ho milujinechápu cesty do Egypta a podobně
sebevražda vedrem..bez hor..borovic..to by mě zabilo
Mě by i ten Egypt lákal díky tomu potápění a taky bych jednou chtěla zkusit ten full servis all in
. Ale upřímně s dětma tam nechci. A rozhodně bych zvolila termín mimo naše léto. Máme furt tendence koukat i po jiných zemích, ale stejně vždycky skončíme u
Chorvatska. Vím, že si občas už lidi kolem nás klepou na čelo. Ale pořád tam objevujeme nový a krásný místa.
https://youtu.be/Fl4UxgTUwlE top video s nejlepší hudbou všech dob.. Oliver Dragojević
![]()
@Popokatepetla taky jsme byli s dětmi vloni v Mandre na Pagu a bylo tam krásně. V sobotu jedeme poprvé bez děti do Rabacu, Girandella, hotel Alegro Sunny, tak jsem zvědavá
@katulka.k píše:
@Popokatepetla taky jsme byli s dětmi vloni v Mandre na Pagu a bylo tam krásně. V sobotu jedeme poprvé bez děti do Rabacu, Girandella, hotel Alegro Sunny, tak jsem zvědavá
Rabac je krásný, jezdila jsem do areálu Oliva do chatek.. nejmladší dcera měla 3 měsíce a byla to nejkrásnější dovolená… Jestli budete autem tak doporučuji výlet do Puly nebo do městečka Labin odkud je nádherný výhled na Rabac.. známí byli i na celodenním výletu na ostrov Cres a moc se jím líbilo… A jestli můžu doporučit jeďte třeba zpátky domů kolem pobřeží a ne po dálnici.. ![]()
@Liška2014 píše:
@Ajuše taky ho milujinechápu cesty do Egypta a podobně
sebevražda vedrem..bez hor..borovic..to by mě zabilo
Mam to presne take tak, mam rada tu kombinaci hory + more, vuni pinii, zrale fiky, jezdim tedy v zari, nejsou uz horka, mene lidi, libila se mi moc Podgora, Hvar-Stari Grad, fajn kdyz je moznost vecer prochazky po promenade, mensi pristav, obchudky.
@kornelije Labin i Cres máme v plánu. Byla jsi na Bounty beach? Prý je za ní ještě nějaká krásná malá pláž, o ktere se moc neví a není dokonce ani pojmenovana
@katulka.k píše:Bounty beach mi nic neříká..
@kornelije Labin i Cres máme v plánu. Byla jsi na Bounty beach? Prý je za ní ještě nějaká krásná malá pláž, o ktere se moc neví a není dokonce ani pojmenovana
@kornelije píše:
Povídání o této krásné zemí..kde se vám nejvíce líbilo?.. doporučite vaše oblíbené místo? chystáte se letos nebo už máte po dovolené?Podělte se o své zážitky, fotky..
Ted jsem tam byla, Záhřeb nic moc, otřískaná omítka a všude grafiti, tak o 3 levely horší než u nás..Split nádherný, Dubrovník taky užasný. Obé je super, že je tam člověk letadlem do 2 h. letu.
@čáryfučka to vše známe
taky jezdíme září..teď vyjímečně 20.8., aby Maty stihl školku
@lilith1 píše:
Ted jsem tam byla, Záhřeb nic moc, otřískaná omítka a všude grafiti, tak o 3 levely horší než u nás..Split nádherný, Dubrovník taky užasný. Obé je super, že je tam člověk letadlem do 2 h. letu.
V Záhřebu jsem bydlela.. ![]()
@Liška2014 píše:
@čáryfučka to vše známe![]()
taky jezdíme září..teď vyjímečně 20.8., aby Maty stihl školku
Jezdili jsme az v polovine zari, ve skole bez problemu, Ondrej se dobre ucil, i pocasi jsme meli vzdy krasne, vylety lodi Brac, Hvar, Korcula, byli jsme i v jinych zemich, ale Chorvatsko mam nejradsi. ![]()