Milujete někoho, koho nemůžete mít?

Anonymní
17.5.12 18:08

Milujete nekoho,koho nemuzete mit?

Holky ja radej anonymne :oops:
Nejsem zadna zastydla patnactka,ani vdana zenska,ale stejne si nemuzu pomoct,ale tohle me strasne trapi :?
Pred dvema lety,jsem zde na emimi nekoho poznala,no on si nasel me,za cele dva roky,jsme jsem ho videla pouze petkrat,je to cizinec a lita sem hodne zridka.Je svobodny.Ani jednou mezi nami neprobehl sex,jen libani.Jeho charizma meokouzlilo,je o patnact let starsi.Denne jsme si volali prez skype,divali se treba spolecne ta ruizne programy a komentovali to.Resili deti,praci proste vse.Neskutecne jsme si opravdu sedli.Po roce a pul,pri posledni navsteve,me nabidl me stehovani k nemu.Coz jsem zamitla,jelikoz bych do jeho zeme nikdy nesla(nepokoje).On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.Mam to z prave ruky od jednoho novinare.Vsechno jsem mu reklaa tim nase komunikace skoncila,nevim proc,jen jednou mi volal a rekl,ze vytahuju to co uz neni pravda,ze prileti za dva mesice a vse mi vysvetli.Ale to bylo vse,uz zadny telefonat,sms,nic.A ja se tu uziram,tise trpim,pac toho cloveka miluji a stejne vim,ze spolu nikdy nebudem.Pripadam si jak naivni patnactka,ale tak jsem jeste zamilovana nebyla :oops: :oops: A nevim co delat.Vim ze prestat na nej myslet,no to se hezky rekne,ale ono to nejak nejde.Mate nekdo podobnej problem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
17.5.12 18:17

Podobný problém nemám a nikdy neměla,ale asi bych ti začala nějak řešit.Záleželo by i na te minulosti,čeho by se týkala a jestli by to změnilo můj názor na něj.Přemýšlela bych jak udělat to,abych mohla byt s nim.No,ale když bych neviděla v našem vztahu žádnou budoucnost,tak bych asi cekala,až to preboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.5.12 18:21

Citům asi neporučíš..Ale většinou platí - sejde z očí sejde z mysli, takže pokud on nebude žít tady a ty tam, tak máte oba o konec vztahu postaráno..
Nevím, co ses dozvěděla..ale měla by sis to k tomu růžového naivnímu obrázku, který jsi si o něm udělala přimalovat..Znáte se málo a blbě - vztah po pc, sms a pár schůzek není vážný vztah a lidé se doopravdy nepoznají..

Jen jedna otázka..vy jste se seznámili na emiminu?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
17.5.12 18:23

nemám podobnou zkušenost,ale chtěla bych ti jen říct,že ti přeji,aby vše dopadlo co nejlépe,jak může a jak by sis přála.jistě se trápíš,ale třeba potkáš někoho,kdo tě ohromí svým osobitým charizma,a přestaneš se trápit… :* :mavam: :) :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
17.5.12 18:31

Čas je velký pán, vše zahojí

• Citovat
  • Upravit
5misa6
17.5.12 18:35

Ahojky,přeju ti ať to všechno zvládneš,si člověk,který si zaslouží fajn chlapa :palec: přez to všechno situaci vydržíš,zažila jsi horší věci.Držím palce :kytka: radu nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24603
17.5.12 18:38

Jak bylo řečeno, sejde z očí, sejde z mysli,
Ale přeji hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 18:55

@Lizbeth Ano tady,sledoval me prispevky v diskuzich,me denicky,prvni jsem ho odhanela,pak nejak prijala,i presto co ma za ,,problem" tak se mi nesprotivil,mozna jeste vic zalibil :roll: mam proste pech na takove tipy chlapu asi nebo co :think:
@levmah28si me poznala jo? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.12 18:57

@kajda123 Dekuji za prispevek :hug: Uf, mas pravdu budoucnost tam asi nevidim,diky tomu,ze on nechce jit sem a ja proste nepujdu tam,ale je pravda ze me to hodne boli a mrzi,jelikoz jsem po tech hnusnych nekolika letech potkala nekoho komu bych sverila nejen sebe ale i deti,a stejne je to takhle.No nic mate vsechny pravdu cas to zahoji(i ja tovim),ale znate to :cert:

• Citovat
  • Upravit
21848
17.5.12 19:01

Ahoj, já takovej problém taky nikdy neměla, ale jak už tu psaly holky, časem to bude ok :hug: Jinak můžu se zeptat, ze které země pochází?? Jak jsi psala o minulosti, vyznělo mi to, jakoby někoho zabil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.5.12 19:02
@Seizdra píše:
Ahoj, já takovej problém taky nikdy neměla, ale jak už tu psaly holky, časem to bude ok :hug: Jinak můžu se zeptat, ze které země pochází?? Jak jsi psala o minulosti, vyznělo mi to, jakoby někoho zabil :nevim:

jejda, tak snad né, mě spíše napadlo že byl ženatej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.12 19:04
@1simona1 píše:
jejda, tak snad né, mě spíše napadlo že byl ženatej :think:

Psala:On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.

Děti.. Podle mě pokud ví o dětech, tak se dá předpokládat i ta ženatost.. Teda aspoň já bych to brala tak nějak přirozeně, že je (byl? - když to je minulost) ženatej… Ale fakt dedukuju, to mi jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.5.12 19:05

Ano :mrgreen: tak se nezlob.

• Citovat
  • Upravit
24603
17.5.12 19:05
@Seizdra píše:
Psala:On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.Děti.. Podle mě pokud ví o dětech, tak se dá předpokládat i ta ženatost.. Teda aspoň já bych to brala tak nějak přirozeně, že je (byl? - když to je minulost) ženatej… Ale fakt dedukuju, to mi jde :D

No já to spíš pochopila jako že má děti ale lhal jí v tom že ženu němá a přitom jí měl :nevim:
Myslíš zakladatelko že bys nám to mohla objasnit? pokud to není TABU? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.12 19:08
@1simona1 píše:
No já to spíš pochopila jako že má děti ale lhal jí v tom že ženu němá a přitom jí měl :nevim:
Myslíš zakladatelko že bys nám to mohla objasnit? pokud to není TABU? :hug:

Jj, taky by mě to zajímalo.. Já za vším hnedka vidím vraždu, znásilnění atd.. Hold následky dnešní šílené doby… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová