Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podobný problém nemám a nikdy neměla,ale asi bych ti začala nějak řešit.Záleželo by i na te minulosti,čeho by se týkala a jestli by to změnilo můj názor na něj.Přemýšlela bych jak udělat to,abych mohla byt s nim.No,ale když bych neviděla v našem vztahu žádnou budoucnost,tak bych asi cekala,až to preboli.
Citům asi neporučíš..Ale většinou platí - sejde z očí sejde z mysli, takže pokud on nebude žít tady a ty tam, tak máte oba o konec vztahu postaráno..
Nevím, co ses dozvěděla..ale měla by sis to k tomu růžového naivnímu obrázku, který jsi si o něm udělala přimalovat..Znáte se málo a blbě - vztah po pc, sms a pár schůzek není vážný vztah a lidé se doopravdy nepoznají..
Jen jedna otázka..vy jste se seznámili na emiminu?? ![]()
nemám podobnou zkušenost,ale chtěla bych ti jen říct,že ti přeji,aby vše dopadlo co nejlépe,jak může a jak by sis přála.jistě se trápíš,ale třeba potkáš někoho,kdo tě ohromí svým osobitým charizma,a přestaneš se trápit…
![]()
Ahojky,přeju ti ať to všechno zvládneš,si člověk,který si zaslouží fajn chlapa
přez to všechno situaci vydržíš,zažila jsi horší věci.Držím palce
radu nemám ![]()
Jak bylo řečeno, sejde z očí, sejde z mysli,
Ale přeji hodně sil ![]()
@Lizbeth Ano tady,sledoval me prispevky v diskuzich,me denicky,prvni jsem ho odhanela,pak nejak prijala,i presto co ma za ,,problem" tak se mi nesprotivil,mozna jeste vic zalibil
mam proste pech na takove tipy chlapu asi nebo co ![]()
@levmah28si me poznala jo?
![]()
@kajda123 Dekuji za prispevek
Uf, mas pravdu budoucnost tam asi nevidim,diky tomu,ze on nechce jit sem a ja proste nepujdu tam,ale je pravda ze me to hodne boli a mrzi,jelikoz jsem po tech hnusnych nekolika letech potkala nekoho komu bych sverila nejen sebe ale i deti,a stejne je to takhle.No nic mate vsechny pravdu cas to zahoji(i ja tovim),ale znate to ![]()
Ahoj, já takovej problém taky nikdy neměla, ale jak už tu psaly holky, časem to bude ok
Jinak můžu se zeptat, ze které země pochází?? Jak jsi psala o minulosti, vyznělo mi to, jakoby někoho zabil ![]()
@Seizdra píše:
Ahoj, já takovej problém taky nikdy neměla, ale jak už tu psaly holky, časem to bude okJinak můžu se zeptat, ze které země pochází?? Jak jsi psala o minulosti, vyznělo mi to, jakoby někoho zabil
jejda, tak snad né, mě spíše napadlo že byl ženatej ![]()
@1simona1 píše:
jejda, tak snad né, mě spíše napadlo že byl ženatej
Psala:On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.
Děti.. Podle mě pokud ví o dětech, tak se dá předpokládat i ta ženatost.. Teda aspoň já bych to brala tak nějak přirozeně, že je (byl? - když to je minulost) ženatej… Ale fakt dedukuju, to mi jde ![]()
@Seizdra píše:
Psala:On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.Děti.. Podle mě pokud ví o dětech, tak se dá předpokládat i ta ženatost.. Teda aspoň já bych to brala tak nějak přirozeně, že je (byl? - když to je minulost) ženatej… Ale fakt dedukuju, to mi jde
No já to spíš pochopila jako že má děti ale lhal jí v tom že ženu němá a přitom jí měl ![]()
Myslíš zakladatelko že bys nám to mohla objasnit? pokud to není TABU? ![]()
@1simona1 píše:
No já to spíš pochopila jako že má děti ale lhal jí v tom že ženu němá a přitom jí měl
Myslíš zakladatelko že bys nám to mohla objasnit? pokud to není TABU?
Jj, taky by mě to zajímalo.. Já za vším hnedka vidím vraždu, znásilnění atd.. Hold následky dnešní šílené doby… ![]()
Holky ja radej anonymne

A nevim co delat.Vim ze prestat na nej myslet,no to se hezky rekne,ale ono to nejak nejde.Mate nekdo podobnej problem?
Nejsem zadna zastydla patnactka,ani vdana zenska,ale stejne si nemuzu pomoct,ale tohle me strasne trapi
Pred dvema lety,jsem zde na emimi nekoho poznala,no on si nasel me,za cele dva roky,jsme jsem ho videla pouze petkrat,je to cizinec a lita sem hodne zridka.Je svobodny.Ani jednou mezi nami neprobehl sex,jen libani.Jeho charizma meokouzlilo,je o patnact let starsi.Denne jsme si volali prez skype,divali se treba spolecne ta ruizne programy a komentovali to.Resili deti,praci proste vse.Neskutecne jsme si opravdu sedli.Po roce a pul,pri posledni navsteve,me nabidl me stehovani k nemu.Coz jsem zamitla,jelikoz bych do jeho zeme nikdy nesla(nepokoje).On zde take nechce,ma tam praci,deti.Adi tri mesice zpet jsem o nem zjistila neco,co me sice prekvapilo,ale nikterak se stejne moje laska k nemu nezmenila.Mam to z prave ruky od jednoho novinare.Vsechno jsem mu reklaa tim nase komunikace skoncila,nevim proc,jen jednou mi volal a rekl,ze vytahuju to co uz neni pravda,ze prileti za dva mesice a vse mi vysvetli.Ale to bylo vse,uz zadny telefonat,sms,nic.A ja se tu uziram,tise trpim,pac toho cloveka miluji a stejne vim,ze spolu nikdy nebudem.Pripadam si jak naivni patnactka,ale tak jsem jeste zamilovana nebyla