Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
11.4.11 08:51

asi si člověk zvykne. ja jdu zitra na 3. krev co jsem tehotna a to nejsem v pulce :lol: si člověk připada jak nemocnej a ne tehotnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 08:58

Lucienne:
já taky chodila pořád. Z toho si nic nedělej, mezi 24 a 28 tt bude test na cukrovku a to ti budou brát krev 3× během 2 hodin :) takže hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 09:04

Ahojík maminky…
Přeju krásné pondělní ránko. Dneska jedeme sepsat porodopis, tak se moc těším, že konečně všechno potřebný bude zařízený.
Mám na vás ale otázečku nebo jestli někdo nemá zkušenost…
Máme doma zakrslýho králíčka, kterej je zvyklej být celý den otevřený - teda když jsme doma. Nemá někdo zkušenost, jak to pak dělat, když je doma mimčo - respektive když začne lízt??? Z králíčka je totiž občas dost bordelu, tak tady tak na něj teď koukám a dumám, jestli mu tohle běhání skončí nebo nee.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 09:13

zuziiiiik:
ahoj :mavam:
my máme taky zakrslýho králíka, taky byl zvyklý na volnost pohybu, ale pak jsme si pořídili (spíš zachránili) dvě kočičky a od té doby je Matýsek (tak se jmenuje králík) sám od sebe v kleci (má jí pořád otevřenou) a nechce vylézt. I přesto, že už nemáme kočičky, tak má pořád asi „respekt“. V každým případě pořád kolem klece zametám a až tady bude mrňousek, tak asi ten první rok budu místo zametání vytírat… V každým případě si s ním hraje naše holčinka (teď 3 roky) a když jí byl rok, tak už to bylo v pohodě, jen ji uhlídat, aby něco (myšleno bobek) nestrčila do pusinky. Jinak to bylo docela v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 09:25

maty1983:
Ahojík, tak to si mě docela potěšila. Já to tu pořád řeším… Co se malá narodí, tak to bude v pohodě… Sice 100× denně luxovat a alespoň 1× denně vytírat, ale právě se bojím, až začne lézt… Ten náš králíček je taky celý den v domečku - akorát ráno a večer jančí a to je bordel všude… On si zvykne, že ho začnem zavírat, no… Se nedá nic dělat a když malá bude spát, tak ho pustím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
11.4.11 09:28

Ahoj Maty,jojo ceka nas to za 5 tydnu.Dnes jsem zapocala posledni tyden v praci, tak uz se nemuzu dockat pohody domova a finisovani priprav. Ten muj drahous nesnese pohled ani na jehlu,kdyz mi berou krev,ale rikal,ze neni mejdlo a u porodu to ustoji. Mnooo,to jsem na ty nase hrdiny zvedava ;) Ikdyz koneckoncu nejvic asi na sebe,jak to dam 8-o Strachy prichazeji pomalu a jiste,ale rikam si,ze mi stejne nic jineho nezbude nez uz porodit,tak co holt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 09:31

zuziiiik:
taky je to řešení. my jsme mu teda nechali volnost, ale nevyužívá ji… holt byl vyškolen tvrdou kočičí školou :lol: občas to byly docela dobré honičky :lol: … pak si na sebe zvykli a mazlili se spolu… teď kočandy už nemáme a on je buď tak smutnej nebo má takovej respekt, že z klece prostě nechce :think: Ale tak zas na druhou stranu je bordel jen kolem klece :-) Ale určitě se to zkloubit dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 09:34

Karamelinka:
zvládly to jiné, zvládneme to taky :lol: Já se zatím nebojím, ale až to asi začne, tak ze mě bude asi pěknej plašan :lol: doufám, že se tam ze zoufalství nezačnu smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 10:08

Holky, nebojte… Ono se to zmákne. To víte, kdyby měli rodit mužský, tak vymře lidstvo… :think:
Ale my to určo zvládneme… Máme to už brzy - teda snad co nejdřív. Já už se nemůžu dočkat, ten můj pupek mě už prudí :roll: Dneska jdeme sepsat porodopis, tak jsem zvědavá… Vy už ho máte sepsanej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 10:13

zuzik zeptam se jak debil. co je to porodopis? co si prejes pri porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 10:18

zuziiiik:
já ho ještě sepsanej nemám. Pořád čekám, jestli mě mudr předá porodnici, někde jsem četla, že by to měl udělat ve 38 tt, což je u mě tento týden, tak uvidíme. Ale pak nám dej určitě vědět, co se tam všechno vyplňovalo… jsem sama zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 10:20

Lucienne:
neptáš se jak debil, taky nevím, co to je? co tam po nás budou chtít? … jestli to bude klasika jako alergie, choroby v rodině a tak nebo jestli to bude něco jiného… uvidíme.. snad nás zuziiiik bude informovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 10:21

lucienne:
Ahojík, nene… Je to papír, kde s tebou sestry před porodem sepíšou takový ty blbosti, jako jsou např. nemoci v rodině apod. . Ono se v některých porodnicích nemusíš registrovat a sepíšou to s tebou těsně před porodem. Mně ale sestra v porodnici řekla, že je lepší, když si to přijedu sepsat dřív, aby s tím pak neprudily na hekárně, že budu mít jiný starosti… Dneska tam jedem, tak pak dám hlášku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
11.4.11 10:31

Aha, tak to ja vubec netusim, jak to budu mit, jelikoz ziju v Anglii a tady je vsechno jinak. Uz se ale brzy sejdu s ceskou kamaradkou, co tu rodila uz dvakrat, takze mi povi co a jak. Ja spis premyslim, ze si sepisu co bych si prala a neprala u porodu. Jak se znam, zapomenu vsechno a muj nejdrazsi v tom vsem stresu nejspis taky. Takze at to mame radsi napsany ;)
Kazdopadne vzdycky si pripominam, co mi rika mamka: "Ja to zvladla 4× a bez vsech epiduralu apod. tak to zvladnes taky ;) " A to si predstavte, ze mamky prvni mimi (segra), se narodila prdelkou napred, takze nohy i telicko naraz 8-o 8-o 8-o A presto se pak rozhodla rodit znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 10:45

Karamelinka:
Ahaaaaa, tak to já nevěděla, že jsi tak z daleka......
No každopádně má tvoje mamka pravdu. Teď jsou všelijaký vymoženosti a vychytávky, ale dřív toho bez toho všeho taky zmákly..... Nemáme se určitě čeho bát, jen se můžeme těšit, že to bude brzo za náma. Nebude to tak hrozný - jen nevíme, do čeho jdeme a z toho máme podle mě ten největší strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí