Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Houby
.. ráda je sbírám jinak nic =D.
Přišla jsem vás jen poprosit nebo dát možnost přidat se k petici o zachování hranic předčasně narozených miminek… http://www.petice.nazory.cz/…e-detail.php?…
No mě klepné, můj bráška to je teda strejda na jedničku
, no je vidět že nemá děti no a to je o 5 let starší
… věčnej studen =D. Souvislosti rozpisovat nebudu ale jedna věta našeho rozhovoru mě uchvátila: ***nicméně… co aktuálně tak Lukáška odlišuje od tisíců ostatních kojenců? ^^;* ..**
Má odpověď : No to je otázka jako co odlišuje jednoho Japonce od milionů ostatních Japonců
![]()
dobre rano holky ![]()
tereuliJa:
aspoň víš, že ho pozná i v davu ![]()
já se nasnídám a půjdu vařit. manžel už je v čr a poručil si špenát, tak mi zjednodušil přemýšlení… jen nevím, jakou buchtu upéct…
No ja jdu dnes upéct jen piškot teda. mramorovy. Koupila jsem v lidlu vel. silikonovou formu tak vyzkoušim. A maly může jen piškot. tak aspon to upeču ![]()
Já se snažím jíst zdravě, jdu si strouhat mrkvovo,jablečný salátek ale to je mňamka
. Jenom nepřidat cukr, chraň mě ruka
![]()
holky, já dala píct bůček, oškrábala jsem brambory a připravila ingredience na špenát, zametla jsem, umyla nádobí a musím říct, že jsem hotová… tak nevím, jestli na tu nějakou jakousi buchtu dojde…
TereuliJa: mňam… já bych se ale neodbyla a ten cukr bych si tam dala… mňam, teď jsi mi udělala chutě ![]()
maty ty už jsi toho zvladla
ja vstala ve ctyri, sla jsem spat v sedm a spala do osmi a sem ted jak zombie ![]()
lucienne
já ti zase závidím spánek. já spala od 10 do 2, pak jsem se převalovala a v 7 jsem vylezla, protože jsem už nevěděla jak ležet.
ještě chci zalít kytky a vymést kamna, ale teď na to nemám sílu… jsem nateklá a mám hroznou žízeň, já bych se tak ráda napila…
blbej zákaz ![]()
mňam, až jsem dostala hlad, jak tak pročítám poslední příspěvky:-))
![]()
Lucienne:
mám zákaz kvůli otokům. nesmím pít (max 1 litr za den), nesmím zeleninu a ovoce (na tom jsem ujížděla celý těhu)… ![]()
Deninii:
já už taky začínám mít hlad a to mi to tady už pěkně voní… ale snad to vydržím než dorazí manžel ![]()
Maty1983: já ze zoufalství sežrala margotku:-))) dneska jsem nic nevařila a asi to byla chyba…něco rychle uklohním:-)
![]()
no to je strasny!!!! to bych neprezila ja piju jak duha
jak se vubec poznaj otoky? mne se ptaj jestli mam otoky a ja rikam ze ne i kdyz nevim jak to poznam ![]()