Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@StepMom No a jak to zvladas? co děláš, když rve? Nosis? A co si o tom myslíš? Nosit a doufat, ze to přejde? Nebo taktiku našich babiček? Já fakt nevim co s tím, jsem na pokraji sil a nechci, aby to takhle bylo. A teď když vidím, ze ten večer stačilo tři dny ji fakt nevzit do náruči a je pokoj..
@an-na Jako upřímně - někdy ji nechávám vyřvat v postýlce. Někdy z toho usne, ale někdy se zalyká a je tak rudá, že ji raději pochovám. Ale snažím se ji neučit, že hned přiběhnu. Každopádně je to na hlavu a je to hra nervů kdo s koho. ![]()
Třeba se to zlepší, jak začnou více vnímat a místo řevu se nám podaří je něčím zabavit.
Tak nás malý Vašík se narodil za 2, 20h od příjezdu do porodnice, 3580g, 52cm, jedeme domů, huraaaa. Bolelo to jako s… kontrakce po minutě, už nerodím 😄 a měla jsem jeden vnitřní steh.
@an-na chudaku, obdivuji tvou pevnou vuli. Ja na to nemam, nechat maleho byt jen chvílí vyrvat. Jasne, kdyz si cistim zuby treba tak uz si je docistim ale jinak je porad na mych rukach. Mame to stejne - pokladam a rev, u ničeho nevydrží, nic moc ho nezajima, nevim co s nim kolikrát, zkousim fakt vse. Takze dopo a odpo chodím dohromady 6 hodin s kocarem nekdy vic, protože to je jedina doba, kdy spi vkuse a v klidu, jenze to si ja neodpocinu vůbec a vecer jsem jeste vic grogy
Ale hlavne at nerve prostě.. Jeste zabírá auto vcelku a nositko. Kdyz uspim doma v kolebce a lehnu sive dle na gauc, ze taky pospim, tak to neexistuje, do chvile je rev. Nechapu to, ma snad nejake radaryx, aky když se chci najist.. Jo a s dudlikem mame asi hru, on vyplivne, zacne rvat ze ho chce zase a ja pribehnu a davam mu ho, takhle bekdy i 30×. Držet mu ho nemuzu, to se pozvraci. Je to sila no, ale my máme pocato z CARu, takze ho rozmazlovat prostě budu, obzvlast jeste vuci všem tem komplikacím co nastals po porodu. Preju ti hodne sil
@Nikca7 a kdyz ti usne v kocarku a ty zastavis, tak se zase probere? Ze bys vozila jen chvili nez zabere a pak ho v tom kocarku nechala spat a sla si po svym.
@Luucka123 Božínku to bylo ale poslední dvě strany napínavý jak detektivka jestli už porodiš ![]()
Moc a moc gratuluji
dočkala ses ![]()
Děkujeme moc, při odchodu z porodnice jsem potkala doktora, co mi dělal hamiltona, tak mu říkám, v sobotu si rande nedáme 😄 😄 hsem ráda, že to máme za sebou. Teď se ještě rozkojit a přežít stahování dělohy.