Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
8.4.22 02:02

Holky, my jsme si pořídili váhu domu, protože malá nepribirala tak jsme si to chtěli doma hlídat, tak ji vážím ob den. V úterý byl malý měsíc a včera vážila 4330 gr. :) a k doktorovi jdeme taky až 20 dubna. Jinak dneska slaví naše princezna 1.svatek, tak bude o víkendu menší oslava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.4.22 09:01

@Myska1994 je gratuluji

Jinak holky nevím jestli jít na gyndu bolí mě už druhou noc v podbřišku na levé straně přes den to jde ale v noci celkem dost tak přemýšlím čím to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.22 11:14

@MajakS na maly ma v 6ti tydnech 4600g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.22 11:25

Ahojky, my měli newborn focení, nechával taky někdo fotit miminko? Ještě jsem vám ho neukázala, tak přikládám fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.4.22 12:51

@Luucka123 krasne my to nestihli.. Prvních 10dni byl v nemocnici, a pak jsme meli covid no a potom uz nebyl tak klidny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.4.22 12:52

@MajakS my v 6ti tydnech 4200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.22 13:10

A jak jste na tom s váhou vy? Já něm co na sebe, pořád jsem jako prase, takže svoji cel 36 ještě dlouho neoblecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.22 14:35
@Luucka123 píše:
Ahojky, my měli newborn focení, nechával taky někdo fotit miminko? Ještě jsem vám ho neukázala, tak přikládám fotku :)

To je krasny, my na to foceni moc nejsme, takze jsme maleho fotit nenechavali. Ale kdyz to ted vidim, tak je to mozna skoda, vypada to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.22 15:02
@Ernais píše:
To je krasny, my na to foceni moc nejsme, takze jsme maleho fotit nenechavali. Ale kdyz to ted vidim, tak je to mozna skoda, vypada to super

Já u dětí žádný nemám a celkově mám málo jejich fotek, tak jsem si teď říkala, že on bude mít hezkou památku a my máme menší dárky pro prarodiče. Dalsi focení uděláme až treba za rok všichni dohromady :) navíc tohle bylo fajn, protože fotografka přijela k nám domů, dítě vypsané nakojene, bez stresu, tak to bylo moc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.22 15:06
@Luucka123 píše:
A jak jste na tom s váhou vy? Já něm co na sebe, pořád jsem jako prase, takže svoji cel 36 ještě dlouho neoblecu.

Ja se na svou vahu vratila hned 14 dni po porodu, teda mam +1kg, ale to budou ty velky prsa :lol: Kazdopadne svoje dziny velikosti 36 sice zapnu, ale jsem v nich teda dost napresovana, takze se mi urcite zmenil pomer tuku a svalu. Pristi tyden se chystam na Inbody, tak jsem zvedava, jak moc jsem si pohorsila :lol: Kazdopadne uz jedu zase jidelnicek a kazdy den rychlou chuzi na pase, tak doufam, ze brzo uz nebudu v dzinach jak sardinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.22 15:12
@Ernais píše:
Ja se na svou vahu vratila hned 14 dni po porodu, teda mam +1kg, ale to budou ty velky prsa :lol: Kazdopadne svoje dziny velikosti 36 sice zapnu, ale jsem v nich teda dost napresovana, takze se mi urcite zmenil pomer tuku a svalu. Pristi tyden se chystam na Inbody, tak jsem zvedava, jak moc jsem si pohorsila :lol: Kazdopadne uz jedu zase jidelnicek a kazdy den rychlou chuzi na pase, tak doufam, ze brzo uz nebudu v dzinach jak sardinka :mrgreen:

No tak to já si mužu nechat zdat. Ty jsi moc nenabrala, viď? Stravu se snažím, ale furt se mi tam plete to sladký, hrůza… A mám taky furt hlad, min spánku a to kojení. Už se těším až budu moct začít cvičit. Kdy jsi začínala? Mám z toho teď trochu obavu, ať si neublížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.22 15:30
@Luucka123 píše:
No tak to já si mužu nechat zdat. Ty jsi moc nenabrala, viď? Stravu se snažím, ale furt se mi tam plete to sladký, hrůza… A mám taky furt hlad, min spánku a to kojení. Už se těším až budu moct začít cvičit. Kdy jsi začínala? Mám z toho teď trochu obavu, ať si neublížím.

Nabrala jsem 12kg a z porodnice jsem sla -10kg. S tim sladkym je to peklo, to mam stejne. Driv jsem sladky vubec nejedla, ani v tehotenstvi me to nebralo, ale ted je to furt nejakej dortik :zed: uz jsem tomu musela udelat pritrz, protoze bych byla jak zok brzo. Myslim, ze je to tim kojenim, protoze spanku ja mam dost. Jinak behem sestinedeli jsem pohybu moc nedala, denne 6km s kocarkem, ale nic extra narocnyho. Az ted zacinam pomalu pridavat, takze jdu tech 6km s kocarkem, snazim se trosku svizneji, ale jen v ramci moznosti a pak k veceru az mam chvilku, tak dam rychlochuzi na pase, abych se zapotila. A jeste bych chtela zacit se cvicenim mamacore, kamoska mi to doporucovala, ze je to fakt super. Klasicke posilovani mi doktorka jeste nedoporucila kvuli kojeni, pry az tak po 3 mesicich, zatim si pry mam dat dokupy ten stred tela a panevni dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.22 15:37

@Myska1994 vy máte vlásků :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
8.4.22 16:21

Já jsem přibrala hodně, asi 20kg, po 14ti dnech jsem měla dole 12 a už to tak zůstalo. Takže mi chybí 8. První dny jsem si připadala dobře, teď už ne :D mám břicho vytahaný. A rifle nezapnu. Zítra začínám cvičit na orbitreku a pak běhat. Ale to sladký…kdybych je nejedla, tak hubnu už teď no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.22 16:28
@Ernais píše:
Nabrala jsem 12kg a z porodnice jsem sla -10kg. S tim sladkym je to peklo, to mam stejne. Driv jsem sladky vubec nejedla, ani v tehotenstvi me to nebralo, ale ted je to furt nejakej dortik :zed: uz jsem tomu musela udelat pritrz, protoze bych byla jak zok brzo. Myslim, ze je to tim kojenim, protoze spanku ja mam dost. Jinak behem sestinedeli jsem pohybu moc nedala, denne 6km s kocarkem, ale nic extra narocnyho. Az ted zacinam pomalu pridavat, takze jdu tech 6km s kocarkem, snazim se trosku svizneji, ale jen v ramci moznosti a pak k veceru az mam chvilku, tak dam rychlochuzi na pase, abych se zapotila. A jeste bych chtela zacit se cvicenim mamacore, kamoska mi to doporucovala, ze je to fakt super. Klasicke posilovani mi doktorka jeste nedoporucila kvuli kojeni, pry az tak po 3 mesicich, zatim si pry mam dat dokupy ten stred tela a panevni dno.

No a jak jak jsem ještě přenášela, tak jsem nabrala nakonec 16/17kg, protože jsem byla pořád na zadku ke konci. Teď jsem na netu četla, že cvičit se může klidně hned po porodu. Taky chci cvičit core a zada. Mám špatné držení těla, na tom chci zapracovat. Já ani teď moc nechodím, venku je pořád skarede, mám cca 10tis kroku za den, žádná sláva. Myslíš Teda, že to máma core ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí