Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.22 11:33

@lovean jo, to my když máme u dvouletého syna bacila tak to jsou hned čtyřicítky a taky fňukání celou noc no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
6.12.22 12:04

No malá neměla 40 horečky a stejně brečí celou noc jenže teď se k ní přidal maličký a ten se k těm 40 už blíží no uvidíme jak se to vyvrbi dál všem není dobře ani mě ne ale pokud to nebude lepší budu a nimi muset k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.22 15:33

@lovean naše mimi taky trpělo na vysoké teploty a to je to holka, to jsme měli tehdy covid, ale jak rychle přišel rychle i odezněl, asi za tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
6.12.22 19:49

Malá teď taky chytla nejakej moribundus, měla taky vysoké horečky, teď má rýmu jako blázen a zda se mi, ze se ji to vrátilo na průdušky :think: @lovean Davas nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
6.12.22 19:50

Co se tyče nausnicek, tak my byli už někdy ve 4 měsících, po hexe :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
6.12.22 20:43

@an-na jo Nurofen sirup ale ne vždy to pomůže takže už jsme dělali i zábaly mám samozřejmě strach pořád přemýšlím jestli nejet na pohotovost ale zatím vyčkávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.22 22:39

@lovean kupte Panadol sirup, Nám Nurofen nepomáhal taky a až v lékárně jsem se dozvěděla, že Nurofen je víc na bolest a Panadol na horečku. Ono se to dá střídat, zeptej se v lékárně :). A Panadol nám to teda už trochu srazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.12.22 09:20

@Sedmikráskakrásná no teď ráno mi to Nurofen srazil měl 38,7 nebo tak nějak a teď když jsem ho měřila tak už jenom 37,7 ale v noci měl 40 stupňové teploty a to nešlo srazit ale kolem půlnoci jsme oba usli a spali až do rána to už jsem pak neměřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
9.12.22 09:09

@lovean Zkus koupit čípky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
9.12.22 10:49

@an-na jo to jsme zkoušeli ale v lékárně u nás nemají a já se jinam nedostanu ale malému dávám pořád sirup a malá ta už nepotřebuje nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.12.22 03:16

Já byla s naší malou v pondělí u doktora-zánět nosohltanu :zed: teď už je to naštěstí Jakš taks dobre.

A k těm nausnickam, my jsme je dávali v 5 měsících nastřelit a paní říkala že je to úplně idealni :)

Joo a ještě holky včera se moji ségře narodil 2 kluk, termín měla až na Vánoce, tak už budou na vánoce aspoň pospolu doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
16.12.22 09:11

Zdravím děvčátka :mavam: Mám pár dotázků :lol: Za prvé - jakou máte kombinézu na zimu? Já jsem pořídila z H&M a padne na ní pár vloček a je to durch :nevim: Tak přemýšlím jakou pořídit, abych ji mohla třeba i pustit na sníh :lol: Ale taky aby to nebyla nějaká divočina.
Co se týče golfek, už jste pořizovali, nebo to necháváte na jaro?
A poslední dotaz za zlatého bludišťáka - fusak? Mám z loňska ZOPA fusak a je odspoda hrozně tenoučký, jaký máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.12.22 10:55

@an-na zimni kombinezu jsem neporizovala, nechodi, tak mi to prislo zbytecne, mame softshell z Lidlu na jaro, tak maximalne dam tu, pokud pujdem nekam na snih. U nas ale temer nebyva, teprve dneska neco napadlo :mrgreen:
Golfky jsem zatim neporizovala, taky mi zatim prijde zbytecnost, kocar mame sportak a prijde mi, ze staci :think:
A fusak mame Zopa Fluffy, zespod je pravda tenci, ale diteti zima neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
16.12.22 14:02

@Ernais Jo tak to máme stejný fusak, my právě chceme vyrážet na boby a přijde mi, že zmrzne, když ji posadím jen na tu tenkou šlupičku. U nás je naopak sněhu fakt hodně a se staršíma chodíme na kopec. V únoru jedeme na hory, tak potřebuji pořádnou výbavu. Navíc už malá chodí a v kočárku jí neudržím :lol: Ty teda malýho máš jen v bundě a tom fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.12.22 14:54

Já kupovala zimní kombinézu v tescu f&f 6-9 měsíců s tapkami, má ji jen do kočáru, protože sama ještě nechodí. A na leden mám trochu větší z lidlu :) a golfky mi teď přijdou taky zbytečne, sporťák je supr a vydrží dlouho takže ani nevím jestli budu pořizovat ;)
Fusak máme emitex a za mě supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky