Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean jo, to my když máme u dvouletého syna bacila tak to jsou hned čtyřicítky a taky fňukání celou noc no :/
No malá neměla 40 horečky a stejně brečí celou noc jenže teď se k ní přidal maličký a ten se k těm 40 už blíží no uvidíme jak se to vyvrbi dál všem není dobře ani mě ne ale pokud to nebude lepší budu a nimi muset k doktorovi
@lovean naše mimi taky trpělo na vysoké teploty a to je to holka, to jsme měli tehdy covid, ale jak rychle přišel rychle i odezněl, asi za tři dny.
Malá teď taky chytla nejakej moribundus, měla taky vysoké horečky, teď má rýmu jako blázen a zda se mi, ze se ji to vrátilo na průdušky
@lovean Davas nějaké léky?
Co se tyče nausnicek, tak my byli už někdy ve 4 měsících, po hexe
![]()
@an-na jo Nurofen sirup ale ne vždy to pomůže takže už jsme dělali i zábaly mám samozřejmě strach pořád přemýšlím jestli nejet na pohotovost ale zatím vyčkávám
@lovean kupte Panadol sirup, Nám Nurofen nepomáhal taky a až v lékárně jsem se dozvěděla, že Nurofen je víc na bolest a Panadol na horečku. Ono se to dá střídat, zeptej se v lékárně
. A Panadol nám to teda už trochu srazil.
@Sedmikráskakrásná no teď ráno mi to Nurofen srazil měl 38,7 nebo tak nějak a teď když jsem ho měřila tak už jenom 37,7 ale v noci měl 40 stupňové teploty a to nešlo srazit ale kolem půlnoci jsme oba usli a spali až do rána to už jsem pak neměřila
@an-na jo to jsme zkoušeli ale v lékárně u nás nemají a já se jinam nedostanu ale malému dávám pořád sirup a malá ta už nepotřebuje nic
Já byla s naší malou v pondělí u doktora-zánět nosohltanu
teď už je to naštěstí Jakš taks dobre.
A k těm nausnickam, my jsme je dávali v 5 měsících nastřelit a paní říkala že je to úplně idealni ![]()
Joo a ještě holky včera se moji ségře narodil 2 kluk, termín měla až na Vánoce, tak už budou na vánoce aspoň pospolu doma. ![]()
Zdravím děvčátka
Mám pár dotázků
Za prvé - jakou máte kombinézu na zimu? Já jsem pořídila z H&M a padne na ní pár vloček a je to durch
Tak přemýšlím jakou pořídit, abych ji mohla třeba i pustit na sníh
Ale taky aby to nebyla nějaká divočina.
Co se týče golfek, už jste pořizovali, nebo to necháváte na jaro?
A poslední dotaz za zlatého bludišťáka - fusak? Mám z loňska ZOPA fusak a je odspoda hrozně tenoučký, jaký máte?
@an-na zimni kombinezu jsem neporizovala, nechodi, tak mi to prislo zbytecne, mame softshell z Lidlu na jaro, tak maximalne dam tu, pokud pujdem nekam na snih. U nas ale temer nebyva, teprve dneska neco napadlo ![]()
Golfky jsem zatim neporizovala, taky mi zatim prijde zbytecnost, kocar mame sportak a prijde mi, ze staci ![]()
A fusak mame Zopa Fluffy, zespod je pravda tenci, ale diteti zima neni ![]()
@Ernais Jo tak to máme stejný fusak, my právě chceme vyrážet na boby a přijde mi, že zmrzne, když ji posadím jen na tu tenkou šlupičku. U nás je naopak sněhu fakt hodně a se staršíma chodíme na kopec. V únoru jedeme na hory, tak potřebuji pořádnou výbavu. Navíc už malá chodí a v kočárku jí neudržím
Ty teda malýho máš jen v bundě a tom fusaku?
Já kupovala zimní kombinézu v tescu f&f 6-9 měsíců s tapkami, má ji jen do kočáru, protože sama ještě nechodí. A na leden mám trochu větší z lidlu
a golfky mi teď přijdou taky zbytečne, sporťák je supr a vydrží dlouho takže ani nevím jestli budu pořizovat ![]()
Fusak máme emitex a za mě supr ![]()