Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1167
12.1.23 10:19

Ještě mi poraďte, co pořád vaříte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.1.23 11:09

@MajakS to by mě taky zajímalo :D u nás je základ pořádný silný vývar kureci nebo hovězí, mám ho v kelimkach od Aventu zamražený a od toho se odvíjí příprava jídla… Nejraději ho má jen tak se zeleninou a krupičkou. Potom těstoviny, rýže a kuskus na různé spusoby ale spíše omáčkovitější. Dále batatove hranolky a vůbec všechna zelenina a losos či jiné ryby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 11:30

Mně by zase zajímalo jestli má někdo stejný problém jako my, že je mimi jen na mateřském mléce :zed: nechce nám jíst a moc ani pít.. když si dá trochu mrkvičky je to zázrak. Od doby co byla nemocná se to nějak vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.1.23 12:25

@Sedmikráskakrásná nas maly taky skoro nic neji. Prestal jist, kdyz mu zacaly rust zuby a uz se to nerozjelo. Zkousim nabizet, ale od vseho si da max 5 lzicek a nekdy ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
12.1.23 12:41

@Sedmikráskakrásná @Ernais
Tak to já musím zaklepat, ale u nás fajn. Řekla bych, že jí tak akorát. A chutná jí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
17.1.23 14:29

U nás to teď taky není nijak valný. Před vánoci ji začaly růst 4 zuby najednou a odmítala jíst. Babičky to přes vánoce nevydžely a začaly ji nabízet jídlo od stolu - dochucené, solené. To ji začalo náramně šmakovat, takže od té doby se nesoleného mnou uvařeného jídla, nebo skleniček ani nedotkně. Takže už jí s námi. Vždy to nasolím jenom lehce - odeberu milostpaní a nám pak dochutím/dosolím. Dnes třeba pečený losos s bramborovou kaší (kaše s máslem a plnotučným mlíkem). No co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
17.1.23 14:34

Kupujete už nějaké botičky? Malá už udělá několik krůčků sama, takže zvažuju co pořídit na ven, až budeme chodit na zahradu nebo na hřiště. Nějaké zateplené kožené capáčky? Už bych je využila teď - chodíme jednou týdně se starší dcerou na trénink do tělocvičny a je tam chladná podlaha, do teď jsem ji dávala jen v ponožkách, ale to jsem ji věčně měla na rukách, teď už tam chce chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
17.1.23 19:41

@an-na
Byla bych klidná. Já jsem si tuhle zrovna říkala, že obě starší už jedl touhle dobou v podstatě všechno. A malá jen nesolené obědy a kukuřičné křupky. Jak jsou starší ve škole, tak se to prostě dá a nic víc nepotřebuje. Ale taky začíná chtít z našeho. To je asi normální.

Už taky chodí. Dávám doma jen teplé protiskluzové ponožky. Koupila jsem kožené capàčky CAPIKI, ale když je dám, tak chodit nechce. Doufám, že největší zimu prečkáme v kočárku bez bot. Nechce se mi hned první botky nějaké ty vysoké zimní. Tak uvidíme. Byli jsme teď naposled na rehabilitaci a říkala co nejvíce doma naboso nebo jen ponožky. Prostě bez bačkůrek, bez bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí