Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
2.8.21 09:35

@Nikca7 to chápu, ty myšlenky tam asi zůstanou až do porodu… Na sem taky nervózní jak je to dlouho od kontroly :lol:.. Dneska sem byla na odběru kvůli screeningu, mám být dneska 11+0 ale doktorka v počítači měla napsané 10+3…tak tož já nevím :D asi se na to budu muset na poradně přeptat…ale jdu tam až za 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
2.8.21 10:12

@el.leanor21 no to asi zustanou :mrgreen: I tak, ty prvni 3mesice jsou asi nejrizikovejsi, pak uz se tolik bat nebudu, doufam :lol: Jinak je to asi normální, ja byla zezacatku 5+2 a mela jsem byt 6+2, pak to vycházelo pořád o 7dni mene a kdyz jsem mela byt 10+0 tak se mi to srovnalo uz na 9+5. To vubec neres, důležité je, ze se miminko zvětšuje a roste :) Jinak ty odbery, to byla taky parada tech 5 zkumavek co mi brali :zed: Kdy mas screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.8.21 11:01

@Nikca7 mě brali u mojí gynekolozky 3 velké a teď jenom jednu malou :lol:… A UZ mám 17.8… Což nechápu proč tak pozdě ale budiž :lol: kámoška mi říkala že v jiné nemocnici to měla v jeden den a pak ji za 3 dny volali výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.8.21 11:09

Ahoj holky. Tak mam dnes vse za sebou. Odběr krve byl teda narez, snad poprve v zivote, co se mi udelalo zle 😅 🙈
Ale miminku se dari dobre 🙏 🙏 🙏. Je to uz kus cloveka 3,5cm 😂 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.8.21 11:50

Holky mě je děsně zle od včera od odpoledne strašně mě bolí hlava před chvílí jsem zvracela no super jestli se to za ty dva týdny nezlepší tak to bude děs to mám jít na tu krev na Lačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
2.8.21 12:04

@lovean Úplně ti rozumím. Taky je mi zle a moje myšlenky jsou teď takové, proč vlastně jsem těhotná. Kdybych nebyla, bylo by líp. (Tím to nemyslím nijak zle, moc si preju aby mimčo bylo zdravé, ale tak nějak se tento stav nevolnosti prožívá hůř, když těhotenství nebylo v plánu). Nicmene vím, že až mi bude dobré, budu se na miminko moc těšit.
Hlavy vzhůru a vstříc lepším zitrkum. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.8.21 12:10

@libo tak já tě chápu taky já ty stavy mám taky s tím že to nedám a podobně a to to naše v plánu bylo sice ještě o něco později ale bylo i když jsem uvažovala než jsem otěhotněla různě jestli ještě chci atd. A pak jsem zjistila že už těhotná jsem tak už nebylo nad čím přemýšlet ale to jak je zle tak má člověk různé myšlenky ještě nám ráno zvracela malá ale jenom ráno takže netuším co to bylo no je to fakt mazec fakt si nedovedu představit jestli mi bude stejně za ty dva týdny že půjdu na lačno na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
2.8.21 12:10

@el.leanor21 ja jdu na screen az v 13+4 a teprve minuly tyden mi brali krev bud v klidu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
2.8.21 12:13

@lovean bolest hlavy me trapi cele tehu, preslo mi to az do migren, ktere se opravdu nedaly vydrzet, byla jsem vyrazena na cely den, chtela jsem si do hlavy nechat vyvrtat diru.. Ve 12tt me pobolivala kazdy den ale uz to nastesti nebyly migreny, spis jak kazdodenni kocovina, ted se to zacalo trochu zlepsovat, snad uz uplne.. Musis vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.8.21 12:16

@Nikca7 přijde mi že se. To všechno nějak táhne :lol: ale musíme vydržet… Není mi úplně nejlíp po tom odběru, Bo jak sem se nemohla najíst, a pak ta cesta smrti autem… Tak celý den zas v pr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.8.21 12:19

@Nikca7 jo tak já moc dobře vim co jsem to migrény takže mě vykládat nemusíš já na ně trpím i mimo těhotenství ale ty moje stavy bych nepřála nikomu je to jako mít mrtvičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.8.21 13:16

@lovean no o bolestech hlavy mi povídejte… Je to něco šíleného, hlavně to motání, i když ležím, sedím… A právě z toho motáni je mi nejvíc na zvracení… A ty pochybnosti co si psala mám taky, a dost se za to stydím… To miminko chci nejvíc na světě ale prepadaji mě takové myšlenky občas že už je to moc a tím že vím že bude ještě hůř… Tak že to nezvládnu, že nedám ten porod, že nedám tu péči… Že nebudu dobrá máma… Už teď sem nervozni že sem nepoužitelná, kolikrát nemůžu ani navarit, nehledě na to že se sotva premuzu posekat trávu a to sem od toho odbihala zvracet, na konci sem sotva plwtla nohama… pole to je úplně zarostlé jak džungle… V noci se budim s tím že to MUSIM udělat ale pak tam jdu, sem minutu ohnuta a konec, na zemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.8.21 15:50

@el.leanor21 jo tak já neudělám vůbec nic dneska mám chuť praštit hlavou do zdi jak mě to bolí a člověk a nemůže ani prášek od bolesti když vidím chlapa jak se snaží tak se i stydím nevím jestli na mě není i naštvaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.8.21 15:52

@lovean můj není, sam mi říká ať ležím nebo tak ale mě je to blbe takže i přesto že je mi zle tak se premuzu a aspoň navarim, vyperu, uklidim… dneska sem zvládla i nakoupit :lol: je to vtipné ale byl to nadlidský výkon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.8.21 16:11

@el.leanor21 vtipné to není protože bych taky potřebovala nakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie