Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eseta píše:lokofa píše:
NO tak já bych to tak nehrotila.
nehrotíme,jen tak krafeme
Jasně, jen tak krafáme ![]()
dusicka.. píše:
https://www.emimino.cz/…-2011-81724/
Též odhlasováno ![]()
eseta píše:
tak snad zazáříme v říjnu
k acka píše:dusicka.. píše:Též odhlasováno
https://www.emimino.cz/…-2011-81724/
Ahoj holky ![]()
Tak jsem vás dočetla a výpočet radši zkoušet nebudu ![]()
já jsem na tom stejně a vzhledem k tomu, že manžel do konce roku spíše doma nebude než bude, tak my budeme rádi, když nějaké tulení uskutečníme a při mém štěstí to výjde vždy před anebo po ovulaci… tak si stále říkám, že náhoda je blbec ![]()
madi píše:
Ahoj holky
Tak jsem vás dočetla a výpočet radši zkoušet nebudu
já si dělám z toho výpočtu srandu,ale stejně se budem tulit, výpočet nevýpočet,ovulka neovulka…u nás to není tak,že sexíkujem jen kvůli mimču, ale z radosti…takže často
![]()
přééésně ![]()
eseta píše:
já si dělám z toho výpočtu srandu,ale stejně se budem tulit, výpočet nevýpočet,ovulka neovulka…u nás to není tak,že sexíkujem jen kvůli mimču, ale z radosti…takže často![]()
no u nás je to tak, že mnohem větší apetit má manžel, i když teď po vysazení HA už to máme tak nějak nastejno. Fakt jsem koukala, co to dělá za divy
S HA jsem byla jak mrtvola, nechtělo se mi a po vysazení obrat
![]()
madi píše:
no u nás je to tak, že mnohem větší apetit má manžel, i když teď po vysazení HA už to máme tak nějak nastejno. Fakt jsem koukala, co to dělá za divyS HA jsem byla jak mrtvola, nechtělo se mi a po vysazení obrat
![]()
Evi, tak to bylo u nás stejné, mě se s HA nechtělo skoro vůbec, manžel byl naštvanej, měli jsme kvůli tomu dost problémy, které se pak ještě nabalily
![]()
Holt je to svinstvo ![]()
Já měla apetit i při HA a po ní žádná změna. Manža je děsnej bejk furt
takže o spontánost u nás není nouze ani po tom půl roce snažení. I když víme že se snažíme o mimi, tak si dovolím tvrdit, že to na nás vliv ani po tom půl roce nemá, krom toho, že jsme si řekli, že při ovulce prostě sexík bude