Miminko do konce roku – jedeme dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
19.9.11 20:52
eseta píše:
lokofa píše:
NO tak já bych to tak nehrotila.
:roll:
nehrotíme,jen tak krafeme

Jasně, jen tak krafáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
19.9.11 20:53
dusicka.. píše:
https://www.emimino.cz/…-2011-81724/

Též odhlasováno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.11 06:16

júú, vy jste se rozpovídaly :potlesk: , jdu si vás pročíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.11 06:38
už předem je mi líto našich drahých poloviček :-)
eseta píše:
tak snad zazáříme v říjnu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.11 06:44
taky, taky :-)
k acka píše:
dusicka.. píše:
https://www.emimino.cz/…-2011-81724/
Též odhlasováno :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.11 07:19

Ahoj holky :mavam:
Tak jsem vás dočetla a výpočet radši zkoušet nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit
524
20.9.11 07:25

já jsem na tom stejně a vzhledem k tomu, že manžel do konce roku spíše doma nebude než bude, tak my budeme rádi, když nějaké tulení uskutečníme a při mém štěstí to výjde vždy před anebo po ovulaci… tak si stále říkám, že náhoda je blbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.11 07:25
ahoj madi :-)
madi píše:
Ahoj holky :mavam:
Tak jsem vás dočetla a výpočet radši zkoušet nebudu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
20.9.11 08:33

já si dělám z toho výpočtu srandu,ale stejně se budem tulit, výpočet nevýpočet,ovulka neovulka…u nás to není tak,že sexíkujem jen kvůli mimču, ale z radosti…takže často :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.11 09:05

Eset, tak my to máme podobně, což je dobře :wink:

• Citovat
  • Upravit
524
20.9.11 09:09

přééésně :-)

ale podvědomě se už připravuješ a oba dva víte, že možná teď to bude… takže té spontánosti je méně, alespoň já to tak poslední měsíc cítím, co budu dělat jakmile těch měsíců bude více… to fakt nevím, asi se usexíkujeme :-)
eseta píše:
já si dělám z toho výpočtu srandu,ale stejně se budem tulit, výpočet nevýpočet,ovulka neovulka…u nás to není tak,že sexíkujem jen kvůli mimču, ale z radosti…takže často :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.11 09:11

no u nás je to tak, že mnohem větší apetit má manžel, i když teď po vysazení HA už to máme tak nějak nastejno. Fakt jsem koukala, co to dělá za divy 8-o S HA jsem byla jak mrtvola, nechtělo se mi a po vysazení obrat :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
524
20.9.11 09:25
já jsem po 8 letech braní HA měla chuť na sex tak jednou za půl roku, prostě chodící frigiga :-) při jednom holčičkovém mejdanu jsme to probrali a jedna kamarádka nad tím vyzrála vysazením, takže já se taky na to vykašlala - tehdy ještě přítel nic proti neměl a já se po týdnu proměnila v náruživku, prostě jako za mlada :-) takže já jsem chodídí důkaz toho, že dlouhodobé braní HA ti dává zabrat v mnoha směrech … teď po třech letech, musím zaklepat na dřevo, pořád dobrý :-))))chlap zůstal a stal se mým manželem :-)))
madi píše:
no u nás je to tak, že mnohem větší apetit má manžel, i když teď po vysazení HA už to máme tak nějak nastejno. Fakt jsem koukala, co to dělá za divy 8-o S HA jsem byla jak mrtvola, nechtělo se mi a po vysazení obrat :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.11 09:29

Evi, tak to bylo u nás stejné, mě se s HA nechtělo skoro vůbec, manžel byl naštvanej, měli jsme kvůli tomu dost problémy, které se pak ještě nabalily :roll: 8-)
Holt je to svinstvo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
16939
20.9.11 09:30

Já měla apetit i při HA a po ní žádná změna. Manža je děsnej bejk furt :mrgreen: takže o spontánost u nás není nouze ani po tom půl roce snažení. I když víme že se snažíme o mimi, tak si dovolím tvrdit, že to na nás vliv ani po tom půl roce nemá, krom toho, že jsme si řekli, že při ovulce prostě sexík bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí