Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
@IvuskaIvuska ja jsem teda dnes 19DC, tak to máme skoro stejně. Test si chci dělat až někdy okolo 5.11, ať nejsem zbytečně zklamaná, kdyby to zas odešlo s opožděnou MS, ikdyž minule přišla MS 40DC, takže…
a jak jsi to vlastně měla s tou preeklampsií- teda jestli nechceš, tak o tom samozřejmě mluvit nemusíš. Má známá ji také měla a byla šíleně oteklá dost dlouho, jenže tu bílkovinu v moči měla až po hrozný době, tak to všichni brali, že jen nakynula. Mimochodem, slyšela jsi, že se dá udělat screenin na preeklampsii?
Tak hlavně, že se to našlo, jinak gratuluji k rozhodnutí pořídit si mimco a budu držet palce, ať to vyjde co nejdříve
a kdy čekas MS? Já 6.11.
Ahoj. Tez jsem pro uzavreni. Ms by nela dojit v sobotu. Takze jsem napjata jak ksandy. ![]()
No asi by uzavření bylo lepší, my jsme o snažení vůbec nikomu neřekli, kromě mé nejlepší kámošky. Sice myslím, že tu nikdo z rodiny nebo známých není, ale jeden nikdy neví
Ale diskuse myslím uzavřít nejde, ne? Musela by se založit skupina.
@adadanda ms nečekám až koncem listopadu, jsem teprve na začátku cyklu ![]()
@Michelle_M já vůbec netuším, jak se to uzamyká. Nechceš se toho ujmout?
Nikdo tu nenapsal, že uzavřenou nechce. Když se bude chtít někdo přidat, tak požádá jen o členství.
No, MS čekám až 14.11. takže ještě milion dlouho. Teprve na tom musíme pořádně zapracovat. A co ty (adadanda), jak dlouho se už snažíš?
Holky tak jsem to asi založila
Byla to teda moje premiéra, tak uvidíme, čekám na schválení. Název stejný jako diskuse ![]()
Tak tedy, skupinku uzavřeme
Ale jestli je to tak, že musíme založit novou, tak asi nejdřív založím novou, a pak vám napíšu asi ne?