HA Minisiston - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
13.10.14 11:41

Tyjo, tak ja pres Minisiston neotehotnela, ale brala jsem ho kratce, hrozne me brnely nohy. Tak se telo asi samo prihlasilo o vymenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.10.14 23:35

Minisiston

Tak já se nakonec musím také připojit k negativní zkušenosti s Minisistonem - vrátila jsem se k němu po 15ti letech (tenkrát byla snášenlivost v pohodě). Nyní jsem ho vydržela brát dva měsíce a po opakovaných záchvatech dušnosti, bolestech, svírání na prsou, bušení srdce a mrákotách jsem se začala bát a po konzultaci s dr, jsem jej vysadila. Bohužel po dvou porodech mi tělo negativně reaguje na všechnu HA (každá jiným způsobem), tak to musím řešit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 13:38

minisiston

@Nastys
A prosim te nevis, kdyz jsem zacala brat minisiston druhy den menstruace, a beru ji teprve treti den, jestli uz jsem chranena?

• Citovat
  • Upravit
22582
7.6.15 14:00
@Anonymní píše:
@Nastys
A prosim te nevis, kdyz jsem zacala brat minisiston druhy den menstruace, a beru ji teprve treti den, jestli uz jsem chranena?

Měla by jsi být chráněná od prvního dne užití první tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 14:03

@Nastys i kdyz jsem antikoncepci uzila az druhy den menstruace a ne prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 14:18

@Nastys i kdyz jsem pouzila antikoncepci druhy den menstruace tak jsem chranena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 14:19

@Azeretereza
Nevis prosm te, jestli je mozne u gynekploga dostat injekci po nechranenech styku abych zabranila tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
7.6.15 14:25
@Michaelaae píše:
@Nastys i kdyz jsem antikoncepci uzila az druhy den menstruace a ne prvni?

Netuším, jaký je v tom rozdíl. Fakt je, že se má první tabletka užít první den ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 16:18

@Nastys
U gynekologa muzu dostat i injekci po 72 hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 11:15

@B.O.K. Team Ahojky, teď po těch několika měsících.. jaké vedlejší účinky po vysazení si vypozorovala?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 22:55

Holky musím říct, že jsem proti této HA. Beru ji teprve 3 týden a pozoruji na sobě totální změny v povaze, myšlení, mám deprese a váha mi klesá dolů. :zed: Cítím se teď po ní mnohem lépe, ale za to se urazím za každou kravinu, vyjedu na každého hned po tom co mi řekne něco špatného a jsem až moc upřímná. Přešla jsem z HA Foxinette neo ze které jsem měla velké menstruační bolesti, ale myslím že se k ní raději vrátím. Hodně jsem se změnila za poslední 2 týdny. :,( Snad jsem ojedinělý případ, nikomu bych to nepřála.

• Citovat
  • Upravit
2748
8.8.15 20:16

Ahoj chtěla jsem se zeptat, Minisiston beru už necelý rok a posledních několik měsíců mám takový bílí výtok a o dost menší chuť na sex než předtím, poraďte zda-li s tím máte zkušenosti případně přemýšlím nad změnou HA tak jakou máte odzkoušenou Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
31.8.15 22:00

Já po ní přibrala 10 kilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
31.8.15 22:00

Kromě toho přibrání, ale bez problému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.15 09:48

Ahoj holky, gynekolog mi předepsal Minisiston, ale vůbec se se mnou o tom nebavil… prostě mě vyšetřil a už jsem dostala recept… chtěla jsem změnit HA brala jsem totiž Leverette, ale chtěla jsem Yaz… mohu si trvat na tom, že chci prostě Yaz a ne Minisiston?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1