Mohla bych být těhotná? Poraíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
21.10.16 13:43
@Marcam píše:
@letníček mám zkušenost, že ukázal těhu dřív než test těhotenský ;)

Fakt joo 8o no ty brdo to slysim ci ctu poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:45

Ovulacni test sezenu normalne v lekarne ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
21.10.16 13:47

Zkus normálně těhotenský test. kdybys byla těhotná z předchozího cyklu už ti to ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.10.16 13:49
@karkarka píše:
Zkus normálně těhotenský test. kdybys byla těhotná z předchozího cyklu už ti to ukáže.

Přesně to jsem chtěla napsat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.10.16 13:51

@letníček zkus si koupit oba ;) nejsou drahé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.10.16 13:58

Udělala bych si normální těhotenský test, a už teď. v době, kdy bys měla takovýhle těhotenský příznaky, už by měl být jasně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 20:04

Dekuju tak ja si ho zitra koupim a udelam po zitri, budu jistejsi. Dekujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.10.16 21:54

Ahojky poradíte?

Ahojky Všem nevím zda jsem správně, ale snad mi poradíte. Před rokem touto dobou jsem byla těhotná ale v unoru jsem bouhžel o maličké přišla. tak to jen na uvod a teď k té otázce moje poslední menstruace byla 26.9.2016 pak byla ovulace a měla jsem s přítelem sex ale dává si pozor antinu neberu…den po sexu mě děsně bolelo v podbřišku a to tvalo asi 5 dnů, sem tam opravdu děsná bolest hlavy, někdy mi vystřeluje bolest do zad…a dnes jsem si při jemném masirování prsou všimla že mi vytekají kapky z jedne z bradavek takove trosku lepkave a cire mozna trosku do zluta…poradite mi zda muze jit o tehotenstvi? Dalsi ms mam dostat za 3 dny a ovulace byla pred 14 dny…Dekuji vsem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.10.16 15:42
@natuselool píše:
Ahojky Všem nevím zda jsem správně, ale snad mi poradíte. Před rokem touto dobou jsem byla těhotná ale v unoru jsem bouhžel o maličké přišla. tak to jen na uvod a teď k té otázce moje poslední menstruace byla 26.9.2016 pak byla ovulace a měla jsem s přítelem sex ale dává si pozor antinu neberu…den po sexu mě děsně bolelo v podbřišku a to tvalo asi 5 dnů, sem tam opravdu děsná bolest hlavy, někdy mi vystřeluje bolest do zad…a dnes jsem si při jemném masirování prsou všimla že mi vytekají kapky z jedne z bradavek takove trosku lepkave a cire mozna trosku do zluta…poradite mi zda muze jit o tehotenstvi? Dalsi ms mam dostat za 3 dny a ovulace byla pred 14 dny…Dekuji vsem. :kytka:

Holka to ti neporadim to muze byt i pricina neceho jineho totiz. Nemusi se uplne jednat o tehotenstvi. Spis to chce navstivit lekare a rict mu tohle vsechno cos napsala i jsem. :nevim: buh vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.10.16 15:49
@natuselool píše:
Ahojky Všem nevím zda jsem správně, ale snad mi poradíte. Před rokem touto dobou jsem byla těhotná ale v unoru jsem bouhžel o maličké přišla. tak to jen na uvod a teď k té otázce moje poslední menstruace byla 26.9.2016 pak byla ovulace a měla jsem s přítelem sex ale dává si pozor antinu neberu…den po sexu mě děsně bolelo v podbřišku a to tvalo asi 5 dnů, sem tam opravdu děsná bolest hlavy, někdy mi vystřeluje bolest do zad…a dnes jsem si při jemném masirování prsou všimla že mi vytekají kapky z jedne z bradavek takove trosku lepkave a cire mozna trosku do zluta…poradite mi zda muze jit o tehotenstvi? Dalsi ms mam dostat za 3 dny a ovulace byla pred 14 dny…Dekuji vsem. :kytka:

Ale je to docela podle me vaznejsi. To zes o malinke prisla je mi hrozne lito.ja potratila taky v roce 2012 ale v 8tydnu. Coz bylo ze zacatku. Jestli ti tece mazivo tehotna byt muzes ale muze se jednat i o neco vazneho. Protoze ja kdyz byla tehotna mazivo mi zacalo tect az od 6mesice. A ne takhle brzy. A nejake bolesti vystrelovaci do zad? Jsem v tehotenstvi nikdy nemela. To mela jedna mamy znama a jednalo se o infarkt. Nebo neco takoveho. Takze kazdopadne k doktorovi zajdi. Drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.10.16 18:50

No Já jsem Právě i při tom předchozím těhu měla bolesti zad..dokonce první měsíc jsem i měla ms až tu další už ne..Jinak jsem to počitala blbė mam to dostat dnes nebo zítra…tak snad podle toho poznám co a jak..vím že pár dnú po ovu se mi dělal vytok ale jen uvnitř nevyteká a v břiše mě pobolívá i dnes ale takova trošku bodavá bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.10.16 19:33
@natuselool píše:
No Já jsem Právě i při tom předchozím těhu měla bolesti zad..dokonce první měsíc jsem i měla ms až tu další už ne..Jinak jsem to počitala blbė mam to dostat dnes nebo zítra…tak snad podle toho poznám co a jak..vím že pár dnú po ovu se mi dělal vytok ale jen uvnitř nevyteká a v břiše mě pobolívá i dnes ale takova trošku bodavá bolest

To nevim jestli ma nekdo bolesti v zadech takhle hned na zacatku. Vytok pri ovulaci byva a ty bolesti v podbrisku i dnes, no zalezi jake bolesti mas. Jestli ti vystrelujou, nebo proste jen mensi pobolivani. Muzes mit treba nejaky zanet nebo to tehotenstvi. Zkus toho doktora. Uvidis co bude dal. Ja jsem objednana na vyndu na 9.11 kvuli tehotenstvi mam taky pobolivani v podbrisku. A s pritelem se snazime o chlapecka. Tak snad nam to vyjde. Uz se nemuzu dockat. Ale bolesti zad jsem nemela pri tehotenstvi nikdy a nikdy zadny vytok z bradavek takhle brzy. Jen trochu bolesti v prsou a podbrisu, hlavy ted zacinam mit mensi nechutenstvi nebo naopak nekdy na neco velkou chut. A unavena jsem vecne. Coz me celkem stve a narusuje plany. Nevydrzim dlouho byt venku, dnes jsem usinala pri chuzi v obchode. Ja se tehotna citim ale test jsem jeste nedelala no…spis cekam na ultrazvuk chci to vedet poprve od doktora z ultrazvuku. Jake zmeny jeste pocitujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.10.16 19:39

No z tech bradavek se mi obevilo jen kdyz jsem je trosku zmackla jinak ne… a bricho jako by spis poboliva jako pri ms…tak vubec nevim pred 3 dny se mi motala hlava…spala bych furt…no pockam zda se dostavi ms…jinak ti drzim palecky…ja o to predchozi mimco prisla protoze se mu zastavilo srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.10.16 20:47
@natuselool píše:
No z tech bradavek se mi obevilo jen kdyz jsem je trosku zmackla jinak ne… a bricho jako by spis poboliva jako pri ms…tak vubec nevim pred 3 dny se mi motala hlava…spala bych furt…no pockam zda se dostavi ms…jinak ti drzim palecky…ja o to predchozi mimco prisla protoze se mu zastavilo srdicko

Tak jestli mas tyhle priznaky to asi cekas miminko :hug: to by bylo super vid pockej tak 14dni pak si udelej test. A objednej se na gyndu. Taky drzim palecky. To jebopravdu strasne zazit takhle potrat. Tesit se na novy prirustek a najednou se zastavi srdicko. Musi to byt fakt hrozne, ja musim zaklepat se mi tohle nikdy nestalo. Jeden samovolny potrat mam zasebou ale to nepocitam..to.bylo velmy brzy a nevim duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.10.16 21:40

No Já před 2 rokama přišla o jeden vaječník a od te doby se mi nedařilo otěhotnět…a když už se to povedlo tak to skončilo smutně…tak bych už taky ráda byla mamka je mi 26 věk už na to mám…tak snad se zadaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí