Mohu po lokální anestezii alkohol

2
22.11.19 12:08

Mohu po lokální anestezii alkohol

Zdravím Přátelé mám dotaz dnes jsem byl na kolonoskopii která byla prováděna pod lokální anestezii žádný zákrok neboli odstraňování něčeho nebylo nutné ze slov pana doktora mám střeva zdravá ale spíš mě zajímá že dnes pořádáme oslavu a nevím zda si můžu dát nějaký ten alkohol sem ještě trochu oblblej z té anestezie no takřka jestli to něčemu nevadí když si dám nějaký to pivko díky a hezký den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27752
22.11.19 12:47
@Jurjcheza píše:
Zdravím Přátelé mám dotaz dnes jsem byl na kolonoskopii která byla prováděna pod lokální anestezii žádný zákrok neboli odstraňování něčeho nebylo nutné ze slov pana doktora mám střeva zdravá ale spíš mě zajímá že dnes pořádáme oslavu a nevím zda si můžu dát nějaký ten alkohol sem ještě trochu oblblej z té anestezie no takřka jestli to něčemu nevadí když si dám nějaký to pivko díky a hezký den. :)

ty si nedostal papíry k kolonoskopii a anestezii??? ty jsi tam nepodepsal jak se máš chovat po narkóze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.11.19 13:04

Je výrazně bezpečnější se 24 hodin po zákroku alkoholu vysříhat - zejména když sám ještě omamné účinky cítíš.

Stejně tak bys neměl řídit a nebo pracovat s něčím, s čím se můžeš zranit.

Bez piva to zvládneš. Pokud ne, pokud nedokážeš nepít jeden večer, kdy to je fakt potřeba, tak je na místě dost prozkoumat svůj vztah k alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.11.19 13:05

Ahoj, já byla na kolonoskopii minulý měsíc. A já tu injekci právě odmítla nechtěla jsem být mimo celý den. Takže si myslim, že nejspíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
22.11.19 14:59

@Jurjcheza jeee, to nevydrzis do ziitra? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie