Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
27.6.19 18:22
@Anonymní píše:
Tak to ja kdybych nad dcerou stala a divala se na ni, jak si dela svačinu, tak bude na me vztekla a protivna-zakladatelka

tak jí přitáhni otěže. Necháváš si jí přerůst přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 18:37
@Šáruší píše:
tak jí přitáhni otěže. Necháváš si jí přerůst přes hlavu.

Ale to se ti lehko rekne, ja se nebojím na ni byt prisna - mela zakaz na mobil, zakaz chození ven s kamarady a bylo ji to uplne fuk a chodila 3 krat tydne tancovat, ale to jsem ji zakazovat nechtela, protoze za to platím ročně 7 tisic a kdyby neuměla tu choreografii, tak to zlatí celému týmu a navic my to prijde u vůči tem trenerkam nefer..

• Citovat
  • Upravit
11923
27.6.19 18:39
@Anonymní píše:
Ale to se ti lehko rekne, ja se nebojím na ni byt prisna - mela zakaz na mobil, zakaz chození ven s kamarady a bylo ji to uplne fuk a chodila 3 krat tydne tancovat, ale to jsem ji zakazovat nechtela, protoze za to platím ročně 7 tisic a kdyby neuměla tu choreografii, tak to zlatí celému týmu a navic my to prijde u vůči tem trenerkam nefer..

ano, sport bych nezakazovala. Já si tu neumím představit, tak co tedy celé dny dělá? Je přeci něco, co jí není fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 18:39

@_.Emilyyy narozdíl od tvoji dcery, je ta moje dcera v pohode - soudím jen podle toho co tu v tehle diskuzi pises.. Tva dcera vlastne si 7 let delala, co chtela :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 18:41
@Šáruší píše:
ano, sport bych nezakazovala. Já si tu neumím představit, tak co tedy celé dny dělá? Je přeci něco, co jí není fuk.

Tak to ona i kreslí portréty, hodne si cte knizky, trénuje na zahrade ruzne gymnastické veci.. To ji taky nemuzu zakazat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 18:42
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy narozdíl od tvoji dcery, je ta moje dcera v pohode - soudím jen podle toho co tu v tehle diskuzi pises.. Tva dcera vlastne si 7 let delala, co chtela :nevim:.

Ale uznávám, ze tva dcera tu alepson nerekla, ze jsi krava :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25897
27.6.19 18:43
@Anonymní píše:
Ale uznávám, ze tva dcera tu alepson nerekla, ze jsi krava :nevim:

A co jsi udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
27.6.19 18:43
@Anonymní píše:
Tak to ja kdybych nad dcerou stala a divala se na ni, jak si dela svačinu, tak bude na me vztekla a protivna-zakladatelka

Já bych nad ní nestála :nevim: dceři je 10 svačiny si dělá už rok určitě, zkraje jsem byla kolem a teď se do školy vypraví sama a to včetně ty svačiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.19 18:50
@Anonymní píše:
Tak to ona i kreslí portréty, hodne si cte knizky, trénuje na zahrade ruzne gymnastické veci.. To ji taky nemuzu zakazat :nevim:

Takže se baví
A povinnosti má? V jejím věku už může taky dost zastat. Takže já bych ji zavedla pevný režim. Může pracovat doma i na zahradě.
A kdyby měla řeči, klidně bych jí vysvětlila, že to halt matky krávy dělají. Ať se zamyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 19:02
@inkakřivák píše:
Takže se baví
A povinnosti má? V jejím věku už může taky dost zastat. Takže já bych ji zavedla pevný režim. Může pracovat doma i na zahradě.
A kdyby měla řeči, klidně bych jí vysvětlila, že to halt matky krávy dělají. Ať se zamyslí.

Ma i povinnosti -vyklidit myčku, zalit kytky, vynést odpadky + jednou tydne si vybere jestli utře prach, vytre nebo vyluxuje
Ale treba se i stalo, ze sem ji napsala na lísteček at vynese odpadky a vyklidi myčku. Prijdu domu v 16:00 a co si myslis? Dcera nic z toho neudelala- tak jsem ji za to dala zakaz mobilu +domaci vezeni a bylo ji to jedno, neponaucila se a udelala to znovu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11923
27.6.19 19:04
@Anonymní píše:
Tak to ona i kreslí portréty, hodne si cte knizky, trénuje na zahrade ruzne gymnastické veci.. To ji taky nemuzu zakazat :nevim:

Já bych si s ní sedla a prostě si s ní promluvila. Řekla bych jí, že její chování je přes čáru a nadále to nebudu tolerovat. Takže ona je milá, já jsem milá a může si hrát, kreslit, číst…nebude milá, nebudu milá ani já. A teď vymysli, co bude a to jí sděl. Takže budeš držkovat, půjdeš místo hraní luxovat, budeš na mě prskat, půjdeš utírat prach…a vymysli si na tvé dítě, co sama uznáš za vhodné. Kdyby na mě dítě držkovalo a titulovalo mě krávo, tak by si rozhodně nemalovalo, nehrálo a nečetlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 19:05
@divine woman píše:
A co jsi udělala?

Vzdyt jsme to psala v úvodním příspěvku, rekla jsem ji, ze jestli mi to jeste jednou rekne, ze dostane par facek.

• Citovat
  • Upravit
11923
27.6.19 19:06
@Anonymní píše:
Ma i povinnosti -vyklidit myčku, zalit kytky, vynést odpadky + jednou tydne si vybere jestli utře prach, vytre nebo vyluxuje
Ale treba se i stalo, ze sem ji napsala na lísteček at vynese odpadky a vyklidi myčku. Prijdu domu v 16:00 a co si myslis? Dcera nic z toho neudelala- tak jsem ji za to dala zakaz mobilu +domaci vezeni a bylo ji to jedno, neponaucila se a udelala to znovu :nevim:

a co dělá, když má domácí vězení a nemá mobil? Tak si čte hraje? Dostala byl 2× tolik práce. Když by byla fajn, měla by volný režim a příjemnou mámu. Když by nebyla fajn, měla by zpruzelou mámu a práce na celý den. Včetně sekání trávníku klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 19:07
@Anonymní píše:
Vzdyt jsme to psala v úvodním příspěvku, rekla jsem ji, ze jestli mi to jeste jednou rekne, ze dostane par facek.

Možná jsi jí těch pár facek měla dát hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.6.19 19:09
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy narozdíl od tvoji dcery, je ta moje dcera v pohode - soudím jen podle toho co tu v tehle diskuzi pises.. Tva dcera vlastne si 7 let delala, co chtela :nevim:.

Jasnyyyy:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect