Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
27.6.19 19:26
@Šáruší píše:
a co dělá, když má domácí vězení a nemá mobil? Tak si čte hraje? Dostala byl 2× tolik práce. Když by byla fajn, měla by volný režim a příjemnou mámu. Když by nebyla fajn, měla by zpruzelou mámu a práce na celý den. Včetně sekání trávníku klidně.

Tohle uz mi prijde zase az moc přehnaně přísné..Ze si dite dobrovolně cte je super :palec:, hodne deti totiz nečte :nevim:..
Neprijde mi normalni, aby 10-tileta holka sekala travu :nevim: /neprijde mi to jako zenska prace :nevim:. Ja nevim, ale domu by se snad melo kazde dite těšit.. A ldyz bude muset,,pracovat” cely den, tak se fakt těšit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.6.19 19:32

No sekání trávy mi přijde pro dítě taky těžké, ale rozhodně bych jí zapřáhla víc než normálně, aby zjistila, že každá akce má taky reakci. Tak ať se domů klidně netěší, to je její problém, který si svým chováním způsobila sama. Ona se matka taky určitě netěší domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.6.19 19:42
@Monchichik píše:
No sekání trávy mi přijde pro dítě taky těžké, ale rozhodně bych jí zapřáhla víc než normálně, aby zjistila, že každá akce má taky reakci. Tak ať se domů klidně netěší, to je její problém, který si svým chováním způsobila sama. Ona se matka taky určitě netěší domů…

Ja nevim asi jsem az moc hodna matka, ale ja jsem na sve dite nikdy nechtela byt hnusna a nikdy jsme dceri nechtela znepříjemnovat zivot - tak jsem ani po ni nechtela, aby doma porad musela uklizet ci tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.6.19 20:13

Diskusi jsem nečetla. Pozadí neznám, ale vzhledem. k.prepubertalnimu věku tipují, že to dcera prostě zkouší, takhle asi normálně mluví s kamarádkama, tak to zkusila i na mámu. Musí dostat jasně najevo, že s rodiči takto mluvit nebude. Mně se stalo nedávno, že mi 8leta dcera řekla, že jsem na hlavu, poté, či jsem přiznala, že jsem na něco zapomněla. Jako instinktivně mi vyletěla ruka, ale facku nedostala, protože mi hned došlo, odkud to má ( strávila den v rodině, kde se takhle titulují běžně), takže jsem na ni rudá vzteky polohlasně zasycela, že je to naposled, co mi něco takového řekla. Asi jsem vypadala fakt strašně, protože se dcera rozbrečela a letěla se mi omluvit. Podle mě děti prostě testují, kam až můžou zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 20:24
@_.Emilyyy píše:
Tohle uz mi prijde zase az moc přehnaně přísné..Ze si dite dobrovolně cte je super :palec:, hodne deti totiz nečte :nevim:..
Neprijde mi normalni, aby 10-tileta holka sekala travu :nevim: /neprijde mi to jako zenska prace :nevim:. Ja nevim, ale domu by se snad melo kazde dite těšit.. A ldyz bude muset,,pracovat” cely den, tak se fakt těšit nebude..

Ha, tak moje sedmileté dítě seká trávu, dělá to ráda. A pokud mám desetileté dítě, co na mě držkuje a titulluje mě krávou, nemůžu nad ní ani stát, když dělá svačinu, tak je mi srdečně šumák, že se netěší domů a bude makat. Nebo to nechám být, ve třinácti mě nazve dámským přirozením a v patnácti mi flákne. Děkuju, ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 20:25
@_.Emilyyy píše:
Ja nevim asi jsem az moc hodna matka, ale ja jsem na sve dite nikdy nechtela byt hnusna a nikdy jsme dceri nechtela znepříjemnovat zivot - tak jsem ani po ni nechtela, aby doma porad musela uklizet ci tak..

ale tak to my víme, že domácí práce tvé patnáctileté dcery je 3× týdně vyndat myčku. Což je extrém maximální. Takže se v tomto těžko s většinou shodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
27.6.19 20:39
@Šáruší píše:
ale tak to my víme, že domácí práce tvé patnáctileté dcery je 3× týdně vyndat myčku. Což je extrém maximální. Takže se v tomto těžko s většinou shodneš.

Fakt tak málo? 8o to i moje 10ti letá má víc povinností :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 20:40
@Ravedd píše:
Fakt tak málo? 8o to i moje 10ti letá má víc povinností :roll:

no jasně, a i to je až dost :lol:, protože dítě je bůh a nic nemusí, všechno může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
27.6.19 20:44

@Šáruší tak to jsem matka tyran a chudák moje dítě :think: :lol: myčku každý den, každý den uklidit svůj pokoj a každý den zamést v kuchyni :lol: když u toho nedělá blbosti má za 20 minut hotovo :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
27.6.19 20:53
@Šáruší píše:
a co dělá, když má domácí vězení a nemá mobil? Tak si čte hraje? Dostala byl 2× tolik práce. Když by byla fajn, měla by volný režim a příjemnou mámu. Když by nebyla fajn, měla by zpruzelou mámu a práce na celý den. Včetně sekání trávníku klidně.

Ježíš, jak můžete lidi někoho trestat prací??? A když je máma fajn, tak dcerka je taky fajn. A když máma není fajn, tak je…:lol: Copak takhle se to da řešit?? Bitim, fackování, přebíjením se, kdo dokáže více ublížit vlastnímu dítěti atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.6.19 20:57

@Šáruší @Ravedd
Ano, fakt tak malo :nevim: + samizrejme, ze si udržuje pořádek ve svém pokoji, ale dcera je spis porad venku se svyma kamaradama a ted ma i čerstvou lasku -takze ted domu chodi pozdeji vecer -proto ma jako povinnost jen tu myčku a tu ma hned :nevim:.
Nebo to ma rict svymu klukovi, ze s nim nikam nepůjde do klubu/ven, protoze musi doma mamince pomahat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.6.19 20:57
@stock píše:
Ježíš, jak můžete lidi někoho trestat prací??? A když je máma fajn, tak dcerka je taky fajn. A když máma není fajn, tak je…:lol: Copak takhle se to da řešit?? Bitim, fackování, přebíjením se, kdo dokáže více ublížit vlastnímu dítěti atd???

Takovéhle řešení je tady na emiminu klasika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 21:03
@_.Emilyyy píše:
@Šáruší @Ravedd
Ano, fakt tak malo :nevim: + samizrejme, ze si udržuje pořádek ve svém pokoji, ale dcera je spis porad venku se svyma kamaradama a ted ma i čerstvou lasku -takze ted domu chodi pozdeji vecer -proto ma jako povinnost jen tu myčku a tu ma hned :nevim:.
Nebo to ma rict svymu klukovi, ze s nim nikam nepůjde do klubu/ven, protoze musi doma mamince pomahat? :lol:

ne, každý člen domácnosti má své povinnosti dané věkem. 15letá je skoro dospělý člen domácnosti, takže nepomáhá mamince, ale podílí se na chodu domácnosti, ve které žije. No a někdo holt chodí do klubu a doma nehne prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
27.6.19 21:06

@_.Emilyyy ano proč by mu to nemohla říct, přijdu později mám povinnosti :roll:

@stock takže povinnosti jsou ublizovani? Že z mýho dítěte vyroste sobestacny člověk co neshnije ve špíně? :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.6.19 21:07
@stock píše:
Ježíš, jak můžete lidi někoho trestat prací??? A když je máma fajn, tak dcerka je taky fajn. A když máma není fajn, tak je…:lol: Copak takhle se to da řešit?? Bitim, fackování, přebíjením se, kdo dokáže více ublížit vlastnímu dítěti atd???

takže dát přes zadek je nepřípustné, dát tedy nějaký trest formou domácí práce je nepřípustné…takže si necháme nadávat do krav už v jejich deseti letech za to, že se zeptáme, co by si dali na svačinku, budeme okolo nich našlapovat po špičkách, protože nesnáší, když nad nimi stojíme, tak nebudeme raději chodit ani do kuchyně, když si dělají sváču, protože to je rozčílí… tak to je taky řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí