Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@_.Emilyyy píše:
Ja to spis myslela, proc nejde na brigadu společně se svoji partou..Ale nikdy s nima nechce jit na brigadu.Je to zvlastni, ze chce byt casto s nima, ale na brigádě ne
Protože prostě práce. To není nic složitého. Když půjdou do klubu, půjde s nomi ráda. Z práce bolí ruce nebo záda nebo hlava, proč by to dělala? Co chce to má. Co je na tom k nepochopení?
@_.Emilyyy a ještě doplním - protože si myslím, že tuhle věc snad pochopí i člověk, který má IQ melounu, myslím si, že si děláš srandu.
A OT. Už je povinná devátá třída nebo ještě ne?
Jo a znám výsledky takové výchovy. U známých. Kde klidně dcera i ve 30 letech zařve na maminku, že je kráva, že snad jí může to kafe osladit, ne? Slyšeno vlastním sluchatkem. A nebylo to míněno žertem.
@Monchichik děkuji. Takže Emilka má patnactiletou dceru, která jí donesla vyznamenání z gymnázia. No třeba šla o rok dřív. Možná jivzali pro slušné chování, píli a inteligenci.
@inkakřivák nebo je na osmiletém…nebo je jí 15 pryč a to by vycházelo, neteři bude 16 až v srpnu a taky teď končí prvák…
@inkakřivák píše:
@Monchichik děkuji. Takže Emilka má patnactiletou dceru, která jí donesla vyznamenání z gymnázia. No třeba šla o rok dřív. Možná jivzali pro slušné chování, píli a inteligenci.
Tak 16 jí bude nejspíš v létě ![]()
Anebo tak. Nakonec je fakt, že jsme na gymplu měli spolužáky, kteří od sebe byli víc než rok.
Jo a víte co je šílený? Ta matka vyskočila a dceři kafe osladila. A zamíchala. A otec po nás jen omluvne koukal. Doteď nevím proč, zda kvůli tomu, jak se dcera chová, anebo proto, že manželka zapomněla to kafe odladit. Děs. My seděli jak tvrdé y a nevěřili svým očím a uším.
@inkakřivák No to si neumím fakt ani představit, že by na mě tohle dítě v jakémkoliv věku zkusilo
. Pravděpodobně bych už byla ve vazbě případně to měla odsezeno
. Ale evidentně jaký si to uděláš, takový to máš. Takhle si jí vychovali, tak ať holt skáčou…
Je zajímavý o kolik prispevku se zasloužila Emilyyy a její dcerka, ač diskuze je o desetilete holcine, ktera řekla matce, že je kráva. Vypadá to, že Emilyyy, ktera si z toho dělá srandu a ohromne se baví, je několika lidem trnem v oku.
Začíná to zavanet mobbningen.
@inkakřivák moje máma by i teď když je mi třicet vyskočila a jednu bych chytla
no možná dvě ![]()
@Monchichik Maminka v tom asi nevidí nic zlého a nějak jsem nabyla dojmu, že otec taky ne. Kupodivu on sám tento servis nemá, nevyžaduje aani by ho nedostal. Dcera ano. Syn by dostal banu jak dělo.
@_.Emilyyy píše:
Ja to spis myslela, proc nejde na brigadu společně se svoji partou..Ale nikdy s nima nechce jit na brigadu.Je to zvlastni, ze chce byt casto s nima, ale na brigádě ne
no protože se jí nechce makat, je líná, nic nedělá, držkuje doma u myčky 3× týdně, jinak nedělá nic, jen si chodí po zábavě, doma nehrábne, nikde nehrábne. Tak asi půjde dobrovolně pracovat? Vážně to nevidíš? Vychováváš z ní línou lenoru, co se jen baví.
@inkakřivák tak v tom případě má dcera pravdu a maminka je kráva…