Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka píše:Samozřejm , že nešla a ani nemusi, když žehlím každy den a peru obden
Takže tvoje dcerka by šla do školy klidně ve zmačkaném nevypraném oblečení?to asi těžko, že.
@Ravedd píše:
A pak je na tobě aby se zapojili i ostatní bydlí tam taky
Muj partner se zapojuje , ale nežehlí a ani nepere , ostatní udela , ipřesto , že má pomerne náročnou praci ![]()
@Dana112 píše:
@_.Emilyyy A kolik že dostává tvá dcera penez?
1000Kc na mesic
@Hanka1 píše:
Kdyby nemela co na sebe, tak tu pracku/susicku taky obslouzi. Ale tak mlada dobre vi, ze pokud to neudela Emilyyy, tak to udela pani na uklid, tak co by se namahala vic nez je nutne…
Nemame žadnou paní na uklid ![]()
@_.Emilyyy píše:
Nemame žadnou paní na uklid
Ve vaší finanční situaci nemáte paní na úklid?
![]()
Řekla bych ji, ze mě mrzí ze mi to řekla a ze si to mysli. a ze bych byla rada, kdyby se to změnilo.., co ji vadí a co můžeme udělat…
@_.Emilyyy takže vyklidit myčku, denně vynést odpadky, bioodpad slepicím, vodu slepicím a týdne povysavat přízemí. Plus svůj pokojík udržovat. K tomu podle toho, co je potřeba. Vnuk maká tak y. Vsak jim to neublíží.
@Anonymní píše: Řekla bych ji, ze mě mrzí ze mi to řekla a ze si to mysli. a ze bych byla rada, kdyby se to změnilo.., co ji vadí a co můžeme udělat…
Jako že příště ji nabidnou k svačině kaviár?
A v 15 jsem běžně prala ve vířivce, ručně vymachat, povesit. Vyžehlit. A vyvařit v hrnci, když to muselo být. A normální denní úklid plus v sobotu pěkně velký. Anebo umýt okna. Anebo nanosit vodu z potoka a zalít zahradu, treba stovku konví. To byl tanec. Na rande? Jo, jestli máš svoje hotovo. penize? U nás berou brigádníky.
A tvé dceri ta ticka stačí na tykluby až do rána?
@ospalámyš píše:
Promiň ale na tohle je skoro škoda času reagovat, zbytečně utocny pripevek. navíc nemám chuť reagovat na někoho kdo neumí diskutovat aniž by jiný názor než má on označoval za kecy.Nikde jsem nic nepsala o mlácení ani o tom že ty konkretne vychováváš přísnéě, to jsi si vydedukovala.
Utocny?
ocividne stejne jak dedukujes ty. Ne, opravdu tohle nema cenu ![]()
@_.Emilyyy píše:
1000Kc na mesic
tak to mi neprijde prehnane. ja mela v 15 na mesic 700 a to bylo pred deseti lety, že…
@debra.morgan No jo, Emilka vede dcerku ke skromnosti a šetrnosti. Ne jako vaši tebe.
@lucenka píše:
Ve vaší finanční situaci nemáte paní na úklid?![]()
A co je na tom divného? Asi zrovma nechci, aby mi nekdo cizi pohyboval po baraku
, pani na úklid jsem mela jen kdyz jsem byla samozivitelka, protoze jsem využívala kazde volné chvíle, kdy jsem mohla byt s dcerou
, ale jinak je to podle me zbytečne ja se tim uklizenim vzdy odreaguji ![]()
Příspěvek upraven 28.06.19 v 20:58
@divine woman píše:
@debra.morgan Tě ňák rozmazlovali
tak byla jsem pilný student s dobrými výsledky, který neodmlouval a plnila jsem svoje povinnosti doma, puberta vesměs žádná… tak to bylo asi odměňování ![]()
@lucenka píše:
Tohle mělo ale napadnout tebe jako matku. Chudák tvůj přítel, že musí ve výchově cizího dítěte suplovat otce ale i matku.
Tak alepson, ze v ty rodine ma alepson ten jeji pritel takovou tu otcovskou ruku, alepson nekdo ji alepson trochu vychovava…Bych chtela videt Emily, jak by zvladala vychovu bez toho chlapa.